97 servicevirksomheder til salg

Har du en drøm om at starte din egen servicevirksomhed? Her på siden finder du et bredt udvalg af servicevirksomheder til salg i hele landet. Du kan finde alt, hvad hjertet begærer inden for servicebranchen, hvad enten du så drømmer om at eje et rengøringsfirma, et feriecenter eller en entreprenørvirksomhed. De servicevirksomheder, som er til salg her på siden, spænder vidt, når det kommer til geografisk placering og branche. Det eneste, som de alle har til fælles, er, at de opererer inden for servicefaget.

Avanceret søgning

Hvad er definitionen på en servicevirksomhed?

En servicevirksomhed kan være et vidt begreb. Det spænder bredt, hvad begrebet dækker over, og der findes et hav af forskellige servicevirksomheder, som opererer inden for forskellige brancher. Det, der kendetegner en servicevirksomhed, er, at den sælger en ydelse. En servicevirksomhed sælger altså ikke et specifikt og håndgribeligt produkt, som eksempel en bil eller bøger. En servicevirksomhed sælger derimod en ydelse, som er et uhåndgribeligt produkt.

Klassiske eksempler på en virksomhed, der sælger en ydelse, kan være forretninger som en frisørsalon, en tømrerforretning, et advokatfirma eller en lægepraksis. Her kommer du som kunde ikke ud med et håndgribeligt produkt, men du har derimod betalt eller købt for en serviceydelse. Et andet kendetegn ved en servicevirksomhed er, at den sædvanligvis ikke har noget lager. For det primære, der bliver solgt, er ikke fysiske varer, og derfor er der ikke behov for at have et større varelager.

Hvilke andre typer af virksomheder findes der?

Vi har ikke kun servicevirksomheder til salg her hos Saxis. Vi hjælper også virksomhedsejere med at sælge andre typer af virksomheder. Når vi ser på virksomhedstyper, skelnes der sædvanligvis mellem tre overordnede typer:

Hvad er en produktionsvirksomhed?

Som det ligger i navnet produktionsvirksomhed, har vi her at gøre med en virksomhed, der fremstiller varer af den ene eller den anden art. Der er altså her tale om en virksomhed, som handler med fysiske varer. Efter at have indkøbt råvarer hos en leverandør, finder der en produktion sted hos produktionsvirksomheden. Derefter bliver de producerede varer solgt videre til andre produktionsvirksomheder, handelsvirksomheder eller servicevirksomheder.

Hvad er en handelsvirksomhed?

I en handelsvirksomhed bliver der handlet med varer. Handelsvirksomheden køber selv varer hos en anden virksomhed, som den så sælger videre til enten slutbrugere eller andre virksomheder. Inden for handelsvirksomheder bliver der skelnet mellem to typer; grossistvirksomheder og detailvirksomheder.

Hvorfor er det en god ide at købe en servicevirksomhed til salg?

Har du ikke en unik ide eller et spændende produkt, som du gerne vil have spredt ud til verden, kan det være sin sag at starte sin egen virksomhed op. Der skal ikke bare være et marked for det produkt eller den ydelse, som du gerne vil sælge. Du skal også have noget at sælge, som ikke allerede bliver solgt inden for dit geografiske område. Ellers kan konkurrencen nemt være for stor, og det gør det ekstra svært at starte op og få fodfæste på markedet.

Hvis du går med en drøm i maven om at drive din egen virksomhed inden for servicefaget, kan det være en god ide at se nærmere på de servicevirksomheder, der er til salg. Du kan høste mange fordele ved at overtage en virksomhed, der allerede er etableret, og som allerede har oparbejdet en solid kundekreds. Og der er intet i vejen for, at du kan udvikle på den forretning, som du overtager, så du kan sætte dit eget præg på den.

Få kunderne serveret

En af de helt store fordele ved at overtage en servicevirksomhed til salg er, at du får adgang til en række kunder. Er der tale om en etableret virksomhed, der har eksisteret i en vis årrække, vil der naturligt rykke en kundegruppe med over til dig, når du overtager virksomheden. Har kunderne tidligere gjort brug af virksomhedens ydelser, vil de sikkert fortsætte med det, hvis de har været tilfredse tidligere - måske opdager de knap, at der er kommet en ny ejer til. Gå dog i detaljer i kontrakten og sikr dig, at du har adgang til kunderne.

Erfarent personale - ingen oplæring

Når du overtager en virksomhed, foregår det tit på den måde, at personalet følger med. Er de glade for deres arbejde, vil de sikkert gerne give en ny chef en chance, og arbejder I godt sammen, kan begge parter nyde godt af at fortsætte samarbejdet. Så slipper du for at bruge tid, penge og kræfter på at oplære nyt personale, og du kan ovenikøbet drage nytte af de erfaringer, som personalet har med sig.

Indtjening fra dag et

Med en etableret kundekreds, et velfungerende leverandørnet og overtagelse af fysiske lokaler kan du drive forretningen videre fra dag et. Og det betyder, at pengene vil strømme ind fra starten af. Som helt nystartet lægger du typisk ud med at finde lokaler, kunder og medarbejdere - og indtjeningen lader vente på sig. Sådan forholder det sig ikke ved overtagelse og salg af en servicevirksomhed.

Lokaler og leverandørnet på plads

Ved overtagelsen af en virksomhed af den ene eller den anden slags vil de fysiske rammer allerede være på plads. Vil du gerne ændre på dem ved at flytte i nye lokaler eller andet, står det dig frit for, men du har muligheden for at fortsætte, hvor den tidligere ejer slap. Både når det kommer til lokaler, men også i forhold til leverandører.

Du skal ikke lægge ud med at få nogle gode aftaler i stand og undersøge markedet for leverandører. Du kan klø på fra dag et og ændre undervejs, hvis du gerne vil gøre brug af nye leverandører, eller hvis du gerne vil ændre lokaler, indretning eller andet.

Hvilke ulemper er der ved at købe en servicevirksomhed til salg?

Lige såvel som der er en lang række af fordele forbundet med at overtage en servicevirksomhed til salg, er der også en række ulemper, som du bør tage i betragtning:

  • Der er en række skattemæssige forhold, som du bør sætte dig grundigt ind i.
  • Det er dig, der hæfter for eventuelt forfaldne lønkrav.
  • Du kommer til at betale for goodwill
  • Det er dig, der hænger på de garantier, som den tidligere ejer har givet sine kunder.

Etablerede servicevirksomheder til salg i hele landet

Hos Saxis kan vi tilbyde dig det største udvalg af servicevirksomheder til salg. Vi har massevis af virksomheder i alle dele af landet, som du kan købe, hvis du ønsker at drive en af dem videre. Det gælder ikke bare servicevirksomheder, men også produktionsvirksomheder og restaurationsvirksomheder.

Vi vil gerne gøre det nemt for dig at udleve din iværksætterdrøm, og derfor vil vi gerne kunne give dig et overblik over de virksomheder, som du kan købe, og hjælpe dig med at komme i kontakt med de rette fagfolk, som kan bistå dig undervejs i købsprocessen. Det gælder alt fra virksomhedsmæglere til vurderingseksperter.

Vores platform rummer alt fra mindre virksomheder til mellemstore og store virksomheder. Hos os får du mulighed for at vælge mellem hele paletten, og du kan nemt og hurtigt danne dig et overblik over, hvad der rører sig på markedet for virksomhedssalg og hvilke muligheder, som du har, når du leder efter en servicevirksomhed til salg i netop dit nærområde.

Vil du gerne sælge din servicevirksomhed?

Er du ikke på jagt efter en servicevirksomhed til salg, men er du derimod interesseret i at sælge din servicevirksomhed, kan vi også hjælpe dig med det. Det kan være en meget kompliceret affære, som ikke kan sammenlignes med at sælge din bolig eller din ubrugte cykel. Det er netop derfor, at vi er sat i verden for at hjælpe.

Vil du gerne have succes med at sælge din virksomhed, er det ikke nok at komme under vores vinger. Du bliver også selv nødt til at være seriøs omkring det og bruge noget tid på at udarbejde en gennemarbejdet og seriøs annonce, som både har et sælgende aspekt, men som også beskriver alle de vigtige parametre ved din virksomhed. Hav også styr på din udbudspris - og få lavet en realistisk vurdering.

Salg af servicevirksomhed - vi gør det nemt for dig

Hos os får du ikke bare eksponering i form af den annonce, som du udarbejder, og som vi lægger online på vores site. Vi tilbyder dig også rådgivning, som du kan tage med dig, når du gerne vil have solgt din virksomhed til den bedste pris og på den mest effektive måde. Vi tilbyder dig følgende ydelser:

  • Værdiansættelse
  • Kontakt til virksomhedsmægler
  • Købsrådgivning
  • Salgsmodning
  • Brancheanalyse

Vi arbejder med salg af virksomheder dagligt, og vi ved derfor hvad, der virker, og hvad, der ikke virker. Vores mål er ikke bare at sætte din virksomhed til salg for dig, men også at få din virksomhed solgt på en hurtig og effektiv måde. Vi er din garanti for professionel rådgivning, når det kommer til salg af servicevirksomheder og andre virksomhedstyper, samt virksomhedsoverdragelse.

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for dig i netop din situation, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager os altid gerne tid til en snak med dig om dine muligheder og udfordringer, når det kommer til salg af din virksomhed eller dine muligheder for at overtage og videreudvikle en virksomhed.