Benelizer vil gøre det nemmere for dig at træffe de rigtige beslutninger i din virksomhed

Vi havde fornøjelsen af, at tage en snak med Heini L. Hansen som er CEO for Benelizer A/S. Som forholdsvis nystartet online virksomhed, ved vi at Heini og co løber ind i mange af de samme problemer som vores læsere gør. Vi tog derfor en snak med Heini om hvordan deres forløb har været indtil nu.
 
Først og fremmest, hvad er Benelizer?
 
-Benelizer er en cloudløsning, som hjælper dig med at udvikle din forretning i den ønskede retning ved løbende at måle sundhedstilstanden for alle dine tiltag, så du til enhver tid bruger kræfterne på det, som bedst understøtter dine udviklingsmål, og som har størst chance for at blive realiseret.

Læs mere

Nyt design på Saxis-bloggen – og hvad så?

Amino virksomhedsbørs? Saxis.dk? Saxis virksomhedsbørs? Vi ved godt, at det ikke har været helt let at finde rundt i. Nu vil vi rigtig gerne forklare jer, hvad der kommer til at ske i fremtiden, og hvad meningen med galskaben har været.

I begyndelsen af 2016, blev Saxis Aps stiftet. Det vil sige, at virksomhedsbørsen fra Marts 2016 ikke længere hørte under Amino. Vores website har dog ligget på Amino.dk/virksomhedsbors siden og det har skabt en del forvirring.

Læs mere

Daniel søgte en abonnementsbaseret webshop. Svaret var kaffe!

Daniel på 33 år der til dagligt bor i Gentofte, gik og savnede at have et projekt der var 100% hans.

Han har tidligere været selvstændig, men de sidste to år været lønmodtager.

Han gik derfor i længere tid og holdte øje med hvad Saxis havde af forskellige virksomheder til salg.


Daniel søgte en abonnementsbaseret webshop, og da kaffe altid har været en stor passion for ham, gik det hele op da han fandt www.yourcoffeefarm.dk

Læs mere

Arveafgift ved generationsskifte i 2017

27. januar 2017

Endelig er der lovforslag på vej, der skal nedsætte gave- og arveafgiften når man overdrager en virksomhed. Nedsættelsen sker over fem år fra 15% til 5% i 2020.

Nedsættelse af gave- og boafgiften sker trinvist over fem år, men virker med tilbagevirkende kraft sådan at overdragelser sket i 2016 også vil være omfattet.

Hvordan sker nedsættelsen? Her er en opgørelse over trinene:

2016: 13 %  → 2017: 13 %  → 2018: 7 %  → 2019: 6 %   → 2020: 5 %

Dette betyder, for dig der overvejer generationsskifte, at det vil være skattemæssigt fordelagtigt at gå i gang med forberedelserne til dit generationsskifte i løbet af i år, så du er klar til at gennemføre det i 2018 hvor afgiften halveres.

Læs mere

Jimmi vil være Danmarks største inden for outsourcing af PA/Sekretær opgaver!

Computer

Jimmi der i forvejen ejer to regnskabsvirksomheder og hvis kone har mange års erfaring med PA/sekretærarbejde, valgte igennem Saxis at udvide med købet af www.imprair.dk. Vi tog en snak med Jimmi, og snakkede bl.a. om hvilke tanker der lå bag købet.

‘’Formålet med købet er at tilbyde virksomheder, store som små, en PA(personal assistant)/Sekretær online. Der bliver skåret kraftigt ned på PA/Sekretær stillinger i virksomheder, og mindre virksomheder har ikke råd til at ansætte en med de kvaliteter.

Læs mere

Træt af januar-vejret? Flyt til Kap Verdes sol og bliv din egen chef

Temperaturer omkring frysepunktet og snestorm er ikke ligefrem noget der giver energi og godt humør. Hvad med 25 grader året rundt, turkisblåt vand og “no stress”-filosofi? Danske Steven sælger nu sin fiskespa og bar på Kap Verde og det har jeg taget en snak med ham om. Hvis du er interesseret i at købe, er der link til at kontakte Steven i bunden af artiklen.

Læs mere

Kan en elektriker drive en webshop?

electrician-1080554_1280

Thomas på 21 år, arbejder til daglig som elektriker, og har i lang tid drømt om at blive selvstændig med sin egen webshop. Han synes dog at det virkede svært og uoverskueligt med et fuldtidsjob, men valgte alligevel at kaste sig ud i det.

Nybagt iværksætter

Thomas fandt en annonce på Saxis, hvor konceptet og prisen faldt i hans smag, og han slog til. Thomas købte www.streetcar.dk. Vi spurgte Thomas om hvordan det var at blive selvstændig:

Læs mere

Det bedste fra bloggen i 2016

craft-1

Endnu et år er gået, og I skal selvfølgelig ikke snydes for en opsamling af de 10 bedste blogindlæg fra 2016. Vi har haft 100.000 inde og læse vores blog og vi vil derfor gerne benytte lejligheden til at sige tak for at støtten og jeg kan love jer, at der kommer meget mere indhold i 2017.

Vi har ansat Kasper, der skal hjælpe med at lave en masse fede interviews, og især video, kommer der til at blive gjort rigtig meget ud af – vi har allerede nogle rigtig spændende videoer i pipelinen.

Læs mere

Maibrit Dessau tiltræder som direktør efter ejerskifte hos Min-Mave.dk

aaeaaqaaaaaaaay6aaaajdkwzwfjnjyxltkyztqtngq1zc1inteyltczmjaxowvjztuzza

Niche kapitalfonden Les Enfants Terrible (LesET) har netop offentliggjort sit opkøb af Min-Mave ApS. Som led i ejerskiftet blev det ligeledes offentliggjort at Maibritt Dessau per 1. december tiltræder som adm. direktør og 25% medejer af ”Mommy-Portalen” der i dag rangerer som Danmarks største indenfor rådgivning af nybagte mødre.

Kapitalfonden LesET er stiftet af investeringsselskabet Oresund Capital i 2016 og har i løbet af kort tid gennemført en række strategiske indkøb indenfor nichen. Marc Jeilman (adm. direktør og ejer af Oresund Capital) udtaler ”vi ser et fantastisk potentiale i at vokse Min-Mave yderligere således at vi kan fortsætte det meningsfyldte arbejde med at bistå yngre mødre. Vi har set frem til at byde Maibritt velkommen og denne transaktion er vores julegave til de øvrige selskaber i porteføljen. Maibritt er en sand ildsjæl”.

Læs mere