Om os

Hvorfor Saxis?

Saxis blev skabt med ønske om at gøre en forskel for dig og andre, der drømmer om at købe eller sælge en virksomhed. At eje eller sælge sin virksomhed er en stor drøm for mange, og vi ønsker at gøre denne process lettere og mere overskuelig for alle. 

Vores tro på teknologi har inspireret os til det, Saxis er i dag. Vi har set, hvordan teknologi i andre sektorer hjælper mennesker med at nå deres mål på en billigere og mere effektiv måde. Og derfor grundlagde vi Saxis, hvor vi har skabt en online platform, som ganske enkelt gør det nemmere at købe og sælge virksomheder.

I dag er vi Danmarks største markedsplads for køb og salg af virksomheder på nettet. 

Læs også: Presse

Hvad er Saxis?

Saxis er en online markedsplads, hvor du kan købe og sælge virksomheder. Faktisk er Saxis  Danmarks største markedsplads for køb og salg af virksomheder på nettet! Vores mission er at skabe en online platform, der gør salgsprocessen mere overskuelig for sælger og køber.

Det vil sige, at vi vil bygge produkter og funktioner som gør det lettere at sælge sin virksomhed på nettet, at man får bedre indblik i hvilke andre virksomheder af samme type, der er til salg, hvilken pris virksomheder sælges til, trends i markedet, overblik over professionelle virksomhedsmæglere og kontakt til disse. Vi mener, at vi kan skabe en platform, der rummer hele markedet. Både de helt små virksomheder og de store organisationer.

Så hvad gør vi for at opnå det?

Saxis er en udviklingsdrevet virksomhed. Vi bygger software og funktionalitet, som hjælper køber og sælger med at få en mere glidende proces, når de skal handle virksomheder. Vores fokus er på at forkorte, effektivisere og automatisere så mange dele af salgsprocessen som muligt. Vi gør det lettere at søge og finde virksomheder til salg, at kontakte og få adgang til dokumenter fra sælgere, at få lavet værdiansættelse og salgsmateriale og meget mere.

Vi gør meget for at skabe trafik til sitet, og vi går meget op i, at det er den rigtige trafik vi får ind, så der kan blive solgt så mange virksomheder som muligt. Derudover, sørger vi for at sætte vores kunder i kontakt med fagfolk, der kan hjælpe dem med f.eks. at finde den rette virksomhedsmægler, fremskaffelse af juridiske dokumenterværdiansættelse, finansiel rådgivning eller andet.

Vi arbejder hele tiden på at gøre det lettere at bruge vores service og dermed lettere at sælge din virksomhed. Har du forslag til forbedringer, tager vi meget gerne imod dem på [email protected].

Hvem er personerne bag?

Mette Jeannot
Business & Development Manager 
E-mail: [email protected]

Morten Larsen
Udvikler
E-mail: [email protected]

Jannie Buch Thorborg
Bestyrelse, Co-owner

Martin Buch Thorborg
Bestyrelse, Founder

Nyheder fra Saxis

Artikler som også interessere dig

Betingelser ved salg af aktiver via Saxis Philip Roager 2020-06-23
Bedre annoncer, mindre besvær Niels Ryding Olsson 2019-10-02
2 nye funktioner til din salgsannonce Niels Ryding Olsson 2019-03-06
It’s a match! Niels Ryding Olsson 2018-09-25
Sølv, guld og platin bliver slået sammen til én pakke Anders Hahn Madsen 2017-04-25