Om os

Foto: Lasse Lagoni

Hvorfor Saxis?

Vi har startet Saxis, fordi vi tror på at vi kan være med til at skabe en verden, hvor der er større mulighed for at udleve sine drømme. For mange er det at blive virksomhedsejer, eller at sælge sin virksomhed, en drøm og noget som betyder utroligt meget i deres liv. Det vil vi gerne hjælpe med.

Vi tror på teknologi og vi kan se at der i mange andre brancher, gøres en masse for, at gøre det lettere for forskellige folk at opnå deres mål og drømme. Vi startede Saxis for at være med til at skubbe denne udvikling fremad. Vi tror på at vi kan lave teknologi som hjælper folk med at realisere deres drømme når det kommer til køb eller salg af en virksomhed.

Når du har med Saxis at gøre, er det derfor også vores fokus. For os, er du ikke bare en kunde, eller en virksomhed, men et menneske med drømme, håb og ambitioner og det har vi stor respekt for.

Læs også: Presse

Hvad er Saxis?

Saxis er en online markedsplads for køb og salg af virksomheder. Faktisk er det Danmarks største markedsplads for køb og salg af virksomheder på nettet! Vores mission er at skabe en online platform, der gør salgsprocessen mere overskuelig for sælger og køber.

Det vil sige, at vi vil bygge produkter og funktioner som gør det lettere at sælge sin virksomhed på nettet, at man får bedre indblik i hvilke andre virksomheder af samme type, der er til salg, hvilken pris virksomheder sælges til, trends i markedet, overblik over professionelle virksomhedsmæglere og kontakt til disse. Vi mener, at vi kan skabe en platform, der rummer hele markedet. Både de helt små virksomheder og de store organisationer.

Så hvad gør vi for at opnå det?

Saxis er en udviklingsdrevet virksomhed. Vi bygger software og funktionalitet som hjælper køber og sælger med at få en mere glidende proces når de skal handle virksomheder. Vores fokus er på at forkorte, effektivisere og automatisere så mange dele af salgsprocessen som muligt. Vi gør det lettere at søge og finde virksomheder til salg, at kontakte og få adgang til dokumenter fra sælgere, at få lavet værdiansættelse og salgsmateriale og meget mere.

Vi gør meget for at skabe trafik til sitet og går meget op i at det er den rigtige trafik vi får ind, så der kan blive solgt så mange virksomheder som muligt. Derudover, sørger vi for at sætte vores kunder i kontakt med fagfolk, der kan hjælpe dem med f.eks. at finde den rette virksomhedsmægler, fremskaffelse af juridiske dokumenter, værdiansættelse, finansiel rådgivning eller andet.

Vi arbejder hele tiden på at gøre det lettere at bruge vores service og dermed lettere at sælge din virksomhed. Har du forslag til forbedringer tager vi meget gerne imod dem på info@saxis.dk.

Hvem er personerne bag?

Niels Ryding Olsson

CEO, co-founder
E-mail: [email protected]
Tlf. nr.: 29 71 29 29


Christian Stanislav Kobbernagel

CPO, co-founder
E-mail: [email protected]
Tlf. nr.: 33 60 29 26


Morten Larsen

CTO, co-founder
E-mail: [email protected]


Harun Kilic

Back-end udvikler
E-mail: [email protected]


Nicolai Frisch Erichsen

Bestyrelse, co-founder
E-mail: [email protected]

Martin Thorborg

Bestyrelse, co-founder
E-mail: [email protected]

Nyheder fra Saxis

Artikler som også interessere dig

Betingelser ved salg af aktiver via Saxis Philip Roager 2020-06-23
Bedre annoncer, mindre besvær Niels Ryding Olsson 2019-10-02
2 nye funktioner til din salgsannonce Niels Ryding Olsson 2019-03-06
It’s a match! Niels Ryding Olsson 2018-09-25
Sølv, guld og platin bliver slået sammen til én pakke Anders Hahn Madsen 2017-04-25