Saxis-medstiftere sælger aktier i Ageras

Formidlingstjenesten Ageras har vækstet voldsomt hvert år siden opstarten i 2011 og blev stiftet af Martin Hegelund, Rico Andersen, Martin Thorborg og Nicolai Frisch. De to sidstnævnte har solgt deres aktier til Investcorp skriver Ageras i en pressemeddelelse. 

Læs også: Saxis præsenterer: Danmarks største søgemaskine for virksomheder til salg!

Danmarks 12. hurtigst voksende virksomhed

Ageras modtog sidste år en Gazellepris og lå på 12. pladsen over landets hurtigst voksende virksomheder. I skrivende stund opererer Ageras på 5 forskellige markeder, heriblandt Tyskland.

Ageras er en af flere virksomheder, der delvist er stiftet af serieiværksætterne og Saxis-partnerne Martin Thorborg og Nicolai Frisch. Ligesom Dinero og Saxis blev Ageras startet i samarbejde med et par unge iværksætter med masser af drive, og dét kombineret med de de erfarne iværksætteres råd, har vist sig at være et lukrativt setup.

En ven af familien

Martin Thorborg og Nicolai Frisch har gang i en imponerende stime efter de slutningen af 2016 solgte regnskabsprogrammet Dinero til norske Visma og Min-Mave.dk.

Ageras er en virksomhed vi i Saxis kender særdeles godt, da det har været vores søsterselskab og vi har delt kontor med dem. Derfor; På vegne af resten af Saxis-teamet ønsker jeg Ageras stort tillykke med det nye setup.

Læs også: Om os

Nyheder fra Saxis

Artikler som også interessere dig

Betingelser ved salg af aktiver via Saxis Philip Roager 2020-06-23
Bedre annoncer, mindre besvær Niels Ryding Olsson 2019-10-02
2 nye funktioner til din salgsannonce Niels Ryding Olsson 2019-03-06
Om os Niels Ryding Olsson 2019-01-11
It’s a match! Niels Ryding Olsson 2018-09-25