Bedre annoncer, mindre besvær

Der sker utroligt meget i Saxis i øjeblikket og jeg glæder mig vanvittigt meget til at løfte sløret for nogle af de nye ting der kommer til at ske, i starten af næste år.

I dette indlæg vil jeg præsentere dig for nogle af de tiltag vi har lavet indenfor den sidste måned.

Generelt omkring de ting vi har lanceret på Saxis kan man sige, at vi forsøger at gøre det lettere for dig, at give køberne mere og bedre information omkring den virksomhed du vil sælge.

Derfor har vi lavet nogle funktioner til dig som sælger, som giver dig mulighed for at tilføje mere information, stort set uden at du selv skal gøre noget.

Hvis du undervejs i denne gennemgang bliver inspireret til at lave om i din annonce kan du finde den her: Mine annoncer

Automatiske regnskabstal på din annonce

Den første ting vi har tilføjet er, at du ved at indtaste dit CVR nummer på din annonce, automatisk kan trække dine regnskabstal ind på annoncen og vise dem frem med et enkelt klik.

Vi har flere gange lavet undersøgelser blandt vores købere hvor vi har spurgt til, hvilke informationer der er vigtigst for dem, når de skal tage en beslutning om hvorvidt en virksomhed er interessant for dem. Konklusionen er, at de vigtigste informationer er, regnskabstallene og beliggenheden.

Derfor er det vigtigt at du får de informationer med på din annonce og netop af den grund vil vi gerne gøre det så let som overhovedet muligt for dig.

Dette leder mig videre til den næste ting vi har tilføjet.

Vis hvor din virksomhed befinder sig

Som du kan se på billedet ovenfor, er regnskabstallene ikke det eneste vi trækker fra dit CVR nummer.

Vi trækker også virksomhedens adresse:

Dette er for, at vi kan vise på din annonce, hvor din virksomhed befinder sig:

Disse to ting, regnskabstal og beliggenhed, kan du altså tilføje til din annonce, med et enkelt klik. Gør du det, har du tilføjet de 2 ting til din annonce, som vores købere har sagt, er de vigtigste informationer for dem og dermed givet dig selv meget bedre chancer for et salg.

Bedre beskrivelse af webshop systemer

Det er ingen hemmelighed at den type virksomhed vi har flest af på Saxis, er webshops. Ud af de 551 virksomheder der i skrivende stund er til salg på Saxis, er 224 af dem webshops.

Derfor er det helt naturligt for os, at udvikle nogle særlige funktioner til dem der ønsker at sælge deres webshop på Saxis.

En ting vi har lanceret her i September er beskrivelser af webshop systemer på annoncerne. Det vil sige, hvis du har valgt at indtaste hvilket webshop system du bruger, vises der en lille beskrivelse af det webshop system.

Meningen er, at de købere der kigger på din annonce, bedre kan sætte sig ind i, hvad det betyder for dem om der er det ene, eller det andet webshop system.

Det ser sådan her ud:

I tvivl om salgsprisen?

Er du i tvivl om hvad du skal tage for din virksomhed har vi også lavet et nyt produkt som kan hjælpe dig i den rigtige retning.

I dag giver vi dig muligheden for at blive sat i kontakt med en virksomhedsmægler som kan lave en værdiansættelsesrapport til dig.

Har du en lille virksomhed kan det dog godt blive en lidt for stor mundfuld. Du skal minimum betale 10.000 kr. for en værdiansættelsesrapport og hvis din virksomhed er 100.000 kr. værd, kan det nærmest ikke betale sig.

Derfor er vi nu begyndt at tilbyde, at vi kan give dig et skøn på hvad virksomheden er værd for 2.995 kr.

Det er altså ikke det samme som værdiansættelsesrapporten. Du får ikke en dybdegående analyse af din virksomhed og det marked den opererer på, som du kan udlevere til interesserede købere.

Du får vores vurdering af hvad det er realistisk at du kan få for virksomheden baseret på vores erfaring med køb og salg af virksomheder de sidste mange år.

Vi har dog en god erfaring og det kan give dig et rigtig godt udgangspunkt for hvor du skal sætte din salgspris.

Er du interesseret i at få en vurdering kan du skrive til os på [email protected]

Det var alt hvad jeg havde for denne omgang, jeg håber at du vil bruge de nye funktioner hvis du er sælger på Saxis og at du vil fortælle os din mening om dem så vi kan forbedre din oplevelse! Overvejer du at sælge din virksomhed, håber jeg at du vil overveje at bruge Saxis. Vi vil i hvert fald hellere end gerne hjælpe dig!

De bedste hilsner

Niels Ryding Olsson
CEO & Co-founder, Saxis Aps

ArtiklerNyheder fra Saxis

Artikler som også interessere dig

Grafikr om fravalget af en investering Niels Ryding Olsson 2021-02-19
6 Råd: Sådan kommer du i gang med influencer marketing Niels Ryding Olsson 2021-02-09
36 årig iværksætter: “Tænk at jeg har skabt noget, som an... Niels Ryding Olsson 2021-01-21
Køb af ny hjemmeside? Pas på den her slags ulovlige SEO Niels Ryding Olsson 2020-09-22
Betingelser ved salg af aktiver via Saxis Philip Roager 2020-06-23