Premium

Sælg din virksomhed

695/ Måned

  • Købsaftale
  • Live chat support
  • Billeder på annonce
  • Fremhævet på hele Saxis.dk
  • Ubegrænset antal henvendelser
Sælg Virksomheden

Med vores betalte løsning får du hurtigt og vedvarende henvendelser.

Fordi din annonce bliver fremhævet i søgninger, på forsiden og i vores nyhedsbrev får du hurtigt mange henvendelser fra interesserede købere. I vores nyhedsbrev kommer du ud til 14.000 læsere som har skrevet sig op for at høre om virksomheder der kommer til salg.

At du har mulighed for at sætte billeder på din annonce, gør også at du får væsentligt flere henvendelser. Folk vil gerne se hvad de køber.

Sidst men ikke mindst kan du blive ved med at modtage henvendelser indtil virksomheden er solgt

Med vores betalte løsning, bliver din annonce sendt ud i vores nyhedsbrev til 14.000 købere

Saxis har en nyhedsbrevsliste med 14.000 tilmeldte.
Det er primært personer der ønsker at købe virksomheder der har skrevet sig op til nyhedsbrevet og derfor er det et godt sted at annoncere for din salgsannonce.
Med en premium annonce kommer du helt automatisk med i vores nyhedsbrev og får din annonce vist frem til langt flere købere.

Vælg Premium

Med premium laver vi et lydinterview som skaber en god første kontakt

For at give de købere der sidder og kigger på virksomheder på Saxis, et bedre indtryk af virksomheden, tilbyder vi vores Premium kunder at lave et telefoninterview som så indsættes på annoncen. Interesserede købere kan så høre det når de kigger på din virksomhed. Det giver et meget mere personligt indtryk af virksomheden, at høre dig fortælle om den med passion i stemmen, end blot at læse en tekst på din annonce.

Vælg Premium

Med premium kan du få hjælp under salgsprocessen også hvis du blot skal have gode råd

Med live chat support kan du altid hurtigt og nemt komme i kontakt med vores kundeservice, som har set mange virksomhedshandler ske, samt hjulpet flere sælgere med at nå i mål. Du kan spørge os om alt fra forhandlings tips, sparring på bud, hjælp til juridiske dokumenter, feedback på din annonce og hvad du ellers måtte have behov for. Du spørger bare løs, vi er klar til at hjælpe!

Vælg Premium

KUNDECASES

Her er et par af vores kundecases som enten har købt eller solgt.