Boost til annoncen

Sælg din virksomhed hurtigere

695/ Måned

  • Annonce på forsiden af Saxis.dk
  • Fremhævet annonce i søgeresultater
  • Annonce i Amino.dk's nyhedsbrev
  • Annonce i Saxis.dk's nyhedsbrev
Sæt turbo på salget

Med vores betalte løsning får du hurtigt og vedvarende henvendelser.

Fordi din annonce bliver fremhævet i søgninger, på forsiden og i vores nyhedsbrev får du hurtigt mange henvendelser fra interesserede købere. I vores nyhedsbrev kommer du ud til 14.000 læsere som har skrevet sig op for at høre om virksomheder der kommer til salg.

Med vores betalte løsning, bliver din annonce sendt ud i vores nyhedsbrev til 14.000 købere

Saxis har en nyhedsbrevsliste med 14.000 tilmeldte.
Det er primært personer der ønsker at købe virksomheder der har skrevet sig op til nyhedsbrevet og derfor er det et godt sted at annoncere for din salgsannonce.
Med en boost annonce kommer du helt automatisk med i vores nyhedsbrev og får din annonce vist frem til langt flere købere.

Vælg Boost

Få din annonce med i Amino.dk’s nyhedsbrev til 45.000 iværksættere

Da Amino.dk er partner i Saxis har du med Boost mulighed for at få din annonce fremvist overfor deres 45.000 dedikerede læsere. Mange af dem der læser Amino nyhedsbrevet er iværksættere eller iværksætter interesserede og der er altid mange der klikker sig ind på annoncerne fra Saxis. Det giver markant mere eksponering og flere henvendelser på din annonce.

Vælg Boost

Få din annonce vist på Amino.dk

Vi kører hver måned faste bannere på Amino.dk hvor din annonce kan blive vist frem til de mere end 350.000 brugere der besøger Amino.dk hver eneste måned. Med et Boost på din annonce bliver den vist frem her og får en markant større synlighed og flere henvendelser fra interesserede købere.

Tilkøb boost

KUNDECASES

Her er et par af vores kundecases som enten har købt eller solgt.