It’s a match!

 

Vi har netop lagt en ny matching funktion op på Saxis som jeg håber at du vil synes om!

Saxis blev startet fordi vi gerne ville bruge teknologi til, at gøre det lettere, hurtigere og dermed billigere at købe og sælge små og mellemstore virksomheder og det er det vi går på arbejde for hver dag.

Derfor glæder det mig, når vi får lanceret nye funktioner som hjælper vores brugere på netop den måde som vi så gerne vil.

Den nye funktion vi lige har lanceret, matcher købere og sælgere på Saxis platformen, hver gang der bliver oprettet én af delene.

Vi matcher ud fra, typen af virksomhed, virksomhedens pris, beliggenhed og branche og tæller kun match som passer på 80% af kriterierne.

 

Det betyder i praksis, at når du opretter en virksomhed til salg på Saxis, så vil du fra første dag din annonce er aktiv, få notifikationer hver gang en ny køber profil bliver oprettet, som passer 80% på din virksomhed.

Du kan så klikke dig direkte ind og tage kontakt til køberen med det samme.

Når du opretter en ny virksomhed til salg og den bliver aktiveret første gang, leder vi hele vores køberkartotek igennem og matcher din annonce med de købere som leder efter en virksomhed der ligner din. Derfor vil du allerede fra første dag på Saxis, blive gjort opmærksom på flere købere som alle leder efter virksomheder som ligner din og du kan tage direkte kontakt til dem med det samme.

Notifikationerne du får, har vi lavet så de ligner noget du kender, nemlig Facebook. De er placeret i toppen af skærmen, der hvor du ser en lille “klokke”.

Når du klikker på klokken kan du se alle dine match-notifikationer og du kan klikke dig direkte ind til køberne ved at klikke på dem. Du kan også fjerne notifikationerne ved at klikke på “X” til højre for notifikationen.

Vi matcher begge veje, det vil sige at købere også bliver matchet med salgsannoncer og får notifikationer på samme måde når de opretter en køberprofil på Saxis.
 

Læs også denne artikel: Hvem vil give mest for min virksomhed?

 

Notifikationerne ser således ud på en computer:

ArtiklerNyheder fra Saxis

Artikler som også interessere dig

Grafikr om fravalget af en investering Niels Ryding Olsson 2021-02-19
6 Råd: Sådan kommer du i gang med influencer marketing Niels Ryding Olsson 2021-02-09
36 årig iværksætter: “Tænk at jeg har skabt noget, som an... Niels Ryding Olsson 2021-01-21
Køb af ny hjemmeside? Pas på den her slags ulovlige SEO Niels Ryding Olsson 2020-09-22
Betingelser ved salg af aktiver via Saxis Philip Roager 2020-06-23