Omtalt i:

SÅDAN SÆLGER DU DIN VIRKSOMHED GENNEM OS

1. Du opretter en anonym salgsannonce og fortæller om virksomheden.

2. Interesserede købere kan henvende sig til dig gennem din annonce.

3. Når virksomheden er solgt, tages annoncen ned igen med et enkelt klik.

Ofte stillede spørgsmål

Vi gør det nemt for dig som sælger

Du kan sælge din virksomhed, uden at skulle betale én krone.
Du kan beholde hele salgssummen selv.
Vi lever af et mindre honorar, som køber betaler.
Hvis du ønsker det, kan du købe ekstra eksponering, så din annonce bliver set af flere.
Det vil dermed øge dine chancer for et salg og være med til at øge din salgspris.

Må jeg annoncere andre steder imens?

Ja, at annoncere på Saxis er 100% uforpligtende.
Du binder dig dermed på ingen måde til Saxis, og kan til enhver tid tage din annonce ned, eller annoncere andre steder.

Hvornår udløber min annonce?

Prøve annoncen udløber når du har fået kontakt til 8 forskellige købere. Ønsker du at få kontakt til flere derefter skal du opgradere til en Premium annonce. Med en Premium annonce kan du få ubegrænsede henvendelser samtidig med at du bliver fremhævet på forsiden og i vores nyhedsbrev. Alt i alt giver det langt større chancer for et salg.

Christian Kobbernagel Produktchef, Co-founder
Har du spørgsmål til processen eller
skal du have hjælp til at komme igang?
+45 33 60 29 29 [email protected]

Hvad hvis jeg finder en køber et andet sted?

Så siger vi tillykke med salget! Ligesom du frit kan annoncere andre steder, blander vi os selvfølgelig ikke, hvis du har fundet en køber et andet sted.

Er jeg anonym, når jeg annoncerer på Saxis?

Ja, du er 100% anonym, når du opretter en annonce på Saxis. Det er faktisk et krav, fra vores side, at du er anonym.

Har du en virksomhed der omsætter for mere end 5 mio årligt?
Kom i dialog med Saxis.dk

Hvad siger kunderne om os

”På 2 uger fik jeg overvældende mange henvendelser fra købere - efter en måned havde jeg underskrevet og overdraget Refurnit til den nuværende ejer, som jeg til fulde mente kunne indfri vækstpotentialet i Refurnit.”

Christian Møller

“Det betyder kolossal meget at jeg fik solgt webshoppen. Jeg er meget glad og lettet. Jeg har fået en masse erfaring som selvstændig, men nu er det tid til at lave noget andet, og så er det jo rart at Saxis har hjulpet mig på vej. Jeg vil helt sikkert anbefale Saxis Virksomhedsbørs. Jeg er meget glad og tilfreds med hjemmesiden og de features den har!”

Marianne Hansen fra Hauswerk.dk

”Naturligvis skete salget gennem Saxis Virksomhedsbørs, hvor jeg helt uden bistand fra advokat fik fundet køber, værdisat virksomheden og lavet alle de indledende øvelser. Først da den afsluttende kontrakt skulle laves brugte vi kr. 10.000 på en advokat.”

Kim Bloch Grouleff

“Valget blev Saxis virksomhedsbørs da det var relativt overskueligt og det var diskret samtidig med at jeg blev forbundet med købere der var interesserede. Det har helt sikkert været det rigtige for mig”

Kristoffer Hjerrild

“Jeg fik det antal henvendelser som jeg havde brug for, for at kunne vurdere salgbarheden af projektet, og det endte jo også med et fornuftigt salg. Salget har givet mig den nødvendige likviditet, som har givet mig arbejdsro. Jeg ville helt sikkert anbefale Saxis Virksomhedsbørs til andre! ”

Lars Krogh

“Jeg vil helt klart anbefale Saxis Virksomhedsbørs. Har tidligere haft en dialog med en virksomhed der kunne sælge Forlaget Myll for mig. Det var bestemt ikke småpenge de ville have.”

Brian Brandt

“Jeg grundlagde GET LABELS ApS 1. marts 2011 med speciale i etiketter. Jeg var på udkig efter en virksomhed, som kunne supplere, og fandt på Saxis Virksomhedsbørs TapeTrykkeriet med speciale i tape med tryk. Handlen forgik hurtigt, smertefrit og enkelt til gavn for både køber og sælger.”

Bjarne Jensen

”Vi valgte at sælge over Saxis's platform, da vi hørte en kammerats gode oplevelser. Han havde solgt sin virksomhed derinde super hurtigt. Alle Virksomhedsbørsens features i samspil har fungeret godt. Vi solgte for at få mere tid og penge til vores anden virksomhed, så det var vigtigt. jeg anbefaler Saxis Virksomhedsbørs på den store klinge!”

Mads Hylander Paaskesen

”Jeg gjorde både brug af, at købe Guld-pakken på Saxis virksomhedsbørs samt eksponering i nyhedsbrevet. Begge dele gjorde, at mit virksomhedssalg blev en realitet og jeg fik hurtigt mange henvendelser. Jeg har nu fået fornyet kapital til at kunne starte nye projekter. Jeg kan på det kraftigste anbefale Saxis virksomhedsbørs!”

Jannik Lawaetz

Locked

Log ind eller opret bruger

Log ind herunder, eller opret en bruger hvis du aldrig har brugt Saxis Virksomhedsbørs før


Glemt kodeord? Luk vindue
infoKontaktinformation

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål?

Telefon: +45 33 60 29 29

Læs vores betingelser