1 pølsevogne til salg

Her på siden finder du hele vores udvalg af pølsevogne til salg på Saxis. At købe en igangværende pølsevogn med tilhørende stadeplads kan være et godt alternativ til at starte selv fra bunden. Skriv dig op til at få besked når nye pølsevogne kommer til salg på Saxis ved at klikke på knappen herunder.

Avanceret søgning

Saxis Virksomhedsbørs har altid et stort udvalg af pølsevogne til salg - med og uden stadeplads. Se listen ovenfor.

Ønsker du at købe en pølsevogn er du kommet til den rigtige side. Saxis har et stort udvalg af restauranter til salg i alle afskygninger. Salg af pølsevogne har i lang tid været en af de mest populære kategorier på Saxis Virksomhedsbørs.

Som med køb af alle andre typer virksomheder, er der en række ting, der skal være styr på. Her kan blandt andet nævnes:

  • Med eller uden stadeplads
  • Diverse tilladelser og godkendelser
  • Tilførsel af strøm og vand
  • Leverandøraftaler

Ovenstående er naturligvis ikke en komplet liste, men et godt udgangspunkt, når du skal undersøge de enkelte pølsevogne, der er til salg, nærmere.

Sådan får du succes med en pølsevogn

Inden man køber en pølsevogn, er der naturligvis en masse ting man tænker over. En af dem vil typisk være om man tror på at pølsevognen, som koncept, kan overleve.

Vi har spurgt en erfaren kok og pølsemand om, om han mener pølsevognen som koncept, har en fremtid, og han er ganske overbevist om at pølsevognen kan leve i mindst 100 år endnu, hvis man driver den ordentligt. Han havde følgende råd:

  • Hav et koncept
  • Focusér på kvalitet frem for pris
  • Vær nytænkende i dit sortiment
  • Brug ressourcer på markedsføring

Overholder du ovenstående råd, skal det nok blive en god forretning for dig at købe en pølsevogn. Læs resten af artiklen om Kokkens pølsevogn her.

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Opret en søgeagent og modtag en mail når der kommer en pølsevogn til salg der lever op til dine krav.

Hvis du har brug for hjælp eller vejledning, skal du ikke tøve med at sende os en mail på [email protected]

God jagt!