1 værtshuse og bodegaer til salg

Her på siden finder du alle de værtshuse vi har til salg på Saxis lige nu. Hvis du har tanker om at starte dit eget værtshus kan det være et godt alternativ at købe et der allerede er igang. Få besked når der kommer nye værtshuse til salg ved at klikke på knappen herunder.

Avanceret søgning

Værtshus til salg - find det her

At starte et værtshus kan være en svær opgave. Der er mange ting du skal have styr på før du kan åbne dørene. Du skal finde lokaler, anskaffe en alkoholbevilling, finde medarbejdere, købe interiør, finde leverandører og meget mere.

Derfor kan det være et rigtig godt alternativ at købe et allerede igangværende værtshus. Du kan finde et her på siden og tage direkte kontakt til sælgeren.

Hvordan vælger jeg det rette værtshus til salg?

Før du kan vælge det rigtige værtshus for dig, er du nødt til at overveje, hvad du ønsker at få ud af værtshus købet.

Der kan være mange forskellige årsager til at købe et værtshus. Hvilket værtshus der er det rette for dig, afhænger af netop din årsag til købet.

Ønsker du at drive værtshuset som en fuldtidsbeskæftigelse? Ønsker du, at der skal være ansatte der driver værtshuset til daglig? Ønsker du at det skal et almindeligt værtshus eller et mere eksklusivt værtshus? Hvor langt ønsker du at det skal være fra din bopæl?

Alle disse ting og flere andre bør du have besluttet dig for, inden du går i gang med at lede efter et værtshus til salg.

Hvordan tjekker jeg, om værtshuset er drevet forsvarligt?

Når du overvejer at købe et værtshus, skal du selvfølgelig tjekke grundigt, om det er en god forretning og om den kan levere på dine forventninger til fremtiden.

Først og fremmest bør du bede om regnskaber og saldobalancer fra den nuværende ejer som har sat sit værtshus til salg.

Du bør altid gennemgå tallene i samarbejde med din revisor.

Dernæst bør du bede om at få et indblik i værtshusets konti for at se hvordan den likviditetsmæssige situation ser ud.

Hvis økonomien ser fin ud, er det en god idé at forsøge at få et bedre indblik i hvordan den daglige drift kører. Hvem er kunderne? Er de glade? Kommer de tilbage igen og igen?

Det kan være svært at få indblik i og derfor kan det være en god idé, at spørge om du må være med i den daglige drift i et par dage, eller ganske enkelt komme på værtshuset som gæst i en periode.

Hvem sætter et værtshus til salg?

Sælger som har deres værtshuse til salg her på siden kan være personer af alle mulige afskygninger.

Fælles for dem alle er dog, at de har haft en passion for den virksomhed de har til salg. De er alle iværksætter med en indre ild der brænder for, at drive sit eget.

Årsagen til at værtshusene er sat til salg, kan være mange, men det er bestemt intet tegn på, at der er noget galt med værtshuset. De mest hyppige årsager til, at man sætter sit værtshus til salg er:

  • Flytning
  • Familieforøgelse
  • Nyt job
  • Mere fokus på andet forretningsprojekt
  • Sygdom
  • Pension

Afhængig af årsagen til salget, kan det faktisk betyde, at du kan lave en rigtig god handel, fordi sælgeren ønsker en hurtig handel.

Hvordan køber jeg et værtshus?

Hvis du gerne vil købe et af de værtshuse som vi har til salg, skal du bare tage kontakt til sælgeren gennem annoncen og spørge efter yderligere information, så er du i gang.

Hvis du efter at have undersøgt forretningen grundigt stadig gerne vil købe den, bør du tage fat i din bank og sikre dig, at du har finansieringen på plads til faktisk at købe værtshuset. Når du ved, at du har finansieringen hjemme, kan du begynde at snakke med sælgeren om at lave et første udkast til en købsaftale.

Typisk forhandles vilkårene for transaktionen frem og tilbage ved at man foreslår ændringer i købsaftalen og indfører dem som man bliver enige om dem. Når man så har en købsaftale som begge parter kan acceptere, kan man skrive under på den.

På Saxis kan du hente en gratis skabelon til købsaftalen som du kan bruge til at lave en aftale med ham eller hende som har et værtshus til salg.