1 pizzariaer til salg

Her på siden kan du finde alle de Pizzeriaer vi har til salg på Saxis lige nu. At købe et pizzeria der allerede har været igang i noget tid kan være et rigtig godt alternativ til at starte et op fra bunden. Kan du ikke finde det rette pizzeria her på listen kan du altid få besked hvis der kommer ny til salg ved at klikke på knappen herunder.

Avanceret søgning
Lær hvordan du laver en webshop
og tjener den første 1.000.000 kr.
Kom igang med at opsætte en webshop og lær alt fra A-Z samt hvordan du finder det rette produkt og får dit første salg.

Efter 3 dage med marketing sker første salg.

Gennemsnitlige omsætning 75.000 DKK/måneden
med 15.000 DKK i månedlig profit.

Statistik fra tidligere kursister
Få adgang til online kursus

På Saxis Virksomhedsbørs har vi altid et bredt udvalg af pizzariaer til salg. På listen nedenfor kan du se hele udvalget.

Saxis har mange forskellige slags restauranter til salg. Der vil altid være et stort udvalg af pizzariaer til salg, så hvordan finder du lige det rigtige? Der er selvfølgelig en række parametrer, der er med til at bestemme prisen og kvaliteten på et pizzaria. Nogle af de ting du skal være opmærksom på er:

  • Beliggenheden
  • Antallet af faste kunder
  • Leverandøraftaler
  • Brand

Beliggenheden er utrolig vigtig på pizzariaer, da konkurrencen er hård og kunderne dermed ikke vil rejse så langt for at få produktet, med mindre man går højt op i at skille sig ud, eksempelvis ved at have god kvalitet.

Kvaliteten er derfor også vigtig, netop fordi konkurrencen er hård, men i modsætning til beliggenheden er kvaliteten relativt simpel at lave om, efter man har overtaget et pizzeria.

Hvis du ikke finder netop det pizzeria du leder efter, kan du med fordel oprette en søgeagent. Den vil sørge for at du får en mail når der kommer et pizzaria til salg, som lever op til dine krav.

Skulle der opstå spørgsmål undervejs, er du mere end velkommen til at sende en mail på [email protected]

God jagt!