7 ejendomme til salg

På Saxis har vi Danmarks største udvalg af ejendomme til salg. At købe en ejendom kan være en god måde at skabe en sikker og passiv indtægt.

Avanceret søgning

Ejendom til salg til alle formål

Hos Saxis sælger vi ikke alene virksomheder. Vi har også ejendomme til salg. De ejendomme, som vi sælger, spænder vidt, og der er noget for enhver smag og til ethvert formål. Søger du efter lokaler, som du kan investere i og anvende til butik? Eller er det en lagerhal, som du venter på at investere i? Eller er det en ejendom, som du kan anvende til kontor, som du er på udkig efter?

Uanset hvad kan du med stor sandsynlighed finde, hvad du søger her på Saxis. Vi har ejendomme til salg til alle erhvervsformål, og du er velkommen til at gå vores udvalg igennem for at se, om vi har den perfekte ejendom til netop dig og din virksomhed.

Ejendomme til salg over hele landet

Vi lader os ikke begrænse, når det kommer til geografiske områder. Du kan finde ejendomme her på siden over det meste af landet, og lige meget om du gerne vil investere i en ejendom på Sjælland eller i Nordjylland, har du chancen her hos Saxis. Vi er repræsenteret over det meste af landet, og skulle vi ikke have en ejendom til salg i den by, som du ønsker, lige nu, kan det sagtens være, at det er tilfældet om en uge eller en måneds tid.

Vores udvalg af virksomheder og ejendomme ændrer sig hele tiden. Vi sælger virksomheder og ejendomme hver eneste dag, og vi får løbende nye emner til salg. Så er der ikke bonus i dag, gør du klogt i at vende tilbage en anden dag og gennemgå vores mange annoncer igen. Èn ting er sikkert - der skal nok blive bid, hvis bare du venter med tålmodighed. Den ejendom til salg, som du søger, skal nok dukke op.

Vil du gerne sætte en ejendom til salg?

Vi henvender os både til købere og sælgere her hos Saxis. De ejendomme og virksomheder, som vi sælger, er nemlig ikke ejet af os selv. De er ejet af alle dem, der opretter sig som sælgere her på siden og slår en annonce op. Vi har allerede præsteret at sælge for knap 2000 sælgere, og vi vil også meget gerne hjælpe dig med at få afsat den ejendom, som du gerne vil have sat til salg.

Har du en ejendom til salg, kan du også vælge at oprette dig og lave en annonce her på Saxis virksomhedsbørs. Det tager dig kun ganske få minutter, og det koster dig kun noget, hvis du er så heldig, at du får solgt den virksomhed eller den ejendom, som du sætter til salg.

Vi bringer købere og sælgere tættere sammen

Det er som regel ingen sag at sælge en attraktiv virksomhed eller ejendom. Den største udfordring ligger ni ud af ti gange i at møde den rigtige køber. Har du en bygning eller nogle lokaler, som egner sig perfekt til en forretning af den ene eller den anden slags, skal der nok være en virksomhed, som gerne vil investere deri. Men hvordan får du gjort opmærksom på, at du har en ejendom til salg?

Det er lige præcis derfor, at Saxis er blevet sat til verden. Formålet med vores site er at få købere og sælgere til at mødes. Ganske simpelt. På vores virksomhedsbørs har vi tusindvis af besøgende hver eneste dag - der er nemlig masser af virksomhedsejere på jagt efter lokaler over hele landet.

Vil du også gerne nå ud til de mange potentielle købere, som tjekker annoncerne på Saxis ud dagligt? Så er der ikke andet for end at oprette en annonce og få sat din ejendom til salg. Hvis du spørger os, kan det kun gå for langsomt. Hvorfor misse chancen for, at den rette køber allerede ser din annonce i morgen?

Fordele ved at investere i en ejendom til salg

Når du driver en virksomhed, er det meget forskelligt, hvorvidt det giver bedst mening at eje dine egne lokaler eller at leje dig ind i en bygning. Tit og ofte handler det ikke alene mest om, hvad der er mest rentabelt - men ganske simpelt, hvad der er muligt. Det er ikke altid, at du kan få det, som du drømmer om, og nogle gange kan det sagtens være, at du kan blive nødt til at leje dig ind et sted, selvom du måske havde ønsket at finde en ejendom til salg, som du kunne investere i.

Der er fordele ved både at eje og at leje, og dem vil vi tage et kig på her.

Det taler for at købe en ejendom til salg til din virksomhed

 • Du smider ikke penge ud af vinduet til husleje
 • Du investerer penge i mursten
 • Du foretager en langsigtet investering
 • Du kan sælge ejendommen videre efter endt brug
 • Du kan være heldig at tjene penge på et eventuelt salg
 • Du agerer som din egen udlejer
 • Du bestemmer selv over bygningen eller lokalerne
 • Du kan foretage alle de renoveringer og ændringer, som du ønsker
 • Der er masser af ejendomme til salg at vælge mellem

Det taler for at leje lokaler til din virksomhed

 • Du kan nemt sige lokalerne op, hvis du gerne vil skifte lokation
 • Du har ingen forpligtelser i forhold til renovering
 • Der er en vis frihed forbundet med at leje dig ind
 • Det er en fleksibel løsning
 • Får du brug for mere plads, kan du nemt sige op og rykke videre

Det vil altid være en individuel sag, hvorvidt det bedst betaler sig for dig at se dig om efter en ejendom til salg, eller om det giver bedst mening at leje lokaler i stedet. Beslutter du dig for at investere i en ejendom til salg, har du rig mulighed for at finde dine drømmelokaler her på vores side.