3 barer til salg

Her på siden finder du hele vores udvalg af barer til salg. At købe en igangværende bar kan være et meget fornuftigt alternativ til at starte op selv. Finder du ikke den bar du søger her på siden kan du få besked når der kommer nye barer til salg, ved at klikke på knappen herunder.

Avanceret søgning

Bar til salg - find den rette

Når du skal finde en bar til salg som du kan overtage, er det vigtigt, at du tænker over, hvad den rette bar er for dig. Det er vigtigt at du tænker over hvad den rette beliggenhed er, hvor meget du skal have i løn og selvfølgelig hvordan baren skal se ud.

Mange tænker ikke over, at de køber en ny livsstil når de køber en bar. Derfor er det vigtigt at overveje hvilken livsstil du godt kunne tænke dig og hvilken bare der kan give dig den ønskede livsstil.

Hvorfor sætter nogen en bar til salg?

Der kan være mange årsager til at man vælger at sætte en bar til salg. For dig som køber er årsagen til salget ikke helt uvæsentligt. Det kan jo f.eks. være at sælgeren gerne vil af med baren fordi der er et eller andet problem. Det er vigtigt at undersøge. Dog sælges langt de fleste barer fordi at ejeren har et ønske om at lave noget andet, flytte eller gå på pension.

De mest hyppige årsager til at folk sætter deres bar til salg er:

  • De skal på pension
  • De har fået et job
  • De brænder ikke for det længere
  • De har ikke kunne tjene penge på baren
  • De skal flytte
  • De har fået børn

Uanset hvad årsagen er, skal du huske, at det du køber, er fremtiden. Det vil sige, at hvis du kan noget som den tidligere ejer ikke kunne, så betyder det måske ikke så meget hvad der er sket forhen, det kan sagtens blive en ganske god forretning for dig at overtage baren og drive den videre.

Hvordan vurderer jeg om baren drives godt?

Selv regnskaber m.v. ser fine ud kan det være svært at gennemskue om baren fra dag til dag drives på en fornuftig måde. Det kan derfor være en god idé at forsøge at se mere af den daglige drift.

Det kan du enten gøre ved at tage på besøg i barens åbningstid som gæst eller du kan direkte spørge den nuværende ejer om du kan deltage i den daglige drift i et par dage for at se hvordan det foregår.

Det vil give dig en meget bedre indsigt i den bar du overvejer at købe.

Derudover er det vigtigt at du kigger alle kontrakter igennem. Det vil sige kontrakter med leverandører, medarbejdere, udlejere m.m. Enhver virksomhed er grundlæggende bare en samling af kontrakter og meget af barens fremtid vil være afhængig af hvor gode disse kontrakter er.

Få altid din advokat med på råd når du gennemgår en bar du vil købe.

Hvorfor finde en bar til salg?

Der er mange gode grunde til at købe en bar i stedet for at starte én selv fra bunden. Først og fremmest har du mulighed for at vælge en bar der allerede kører rundt og har gode tal.

Det er jo altid lidt et sats når man starter en bar fra bunden. Det er ikke til at vide om det vil blive en succes.

Dernæst sparer du en masse tid og penge ved at finde en bar til salg, frem for at starte selv.

Det er altid tidskrævende at starte en virksomhed pop, men når du skal starte en bar er der også en masse ting du skal købe for at komme igang. Du skal købe inventar til baren, du skal indkøbe varelager og køkkenudstyr. Derudover skal du skaffe en alkoholbevilling.

Alt dette får du med når du køber en bar i stedet for at starte den selv.

Hvor finder jeg barer til salg?

Det gør du lige her på siden. Saxis er Danmarks største online virksomhedsbørs vi har mange emner indenfor bar til salg, café til salg, restaurant til salg og næsten alle andre typer af virksomheder du kan komme i tanker om.

Kig på listen herover og se om ikke der er en bar som passer til dine ønsker.

Hvis ikke du finder det helt rette, så kan du også oprette en søgeagent der giver dig besked når der kommer nye barer til salg. Bare klik på den grønne knap øverst på siden her.