Baby Dreamer, designbeskyttet pusletaske webshop til salg

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce
Børnebrand med udstyr til den aktive familie

Baby Dreamer pusletasken har hjulpet flere 1000 forældre til en mere behagelig oplevelse på farten med deres kære små. I 2017 skabte jeg et unikt pusletaskedesign, som havde til formål at gøre det lettere for de nybagte forældre at komme ud af døren med deres baby. Tasken har været vidne til de største familieeventyr, lige fra det lille liv kom til verden, til rejser i fjerne afkroge. Baby Dreamer har siden hen udviklet sig med flere produkter, der gør det lettere for familien at komme ud af døren.

Økonomiske nøgletal

Gennemsnitlig ordreværdi 2022= 745 kr
Konverteringsrate 2022= 0,47%


2022-09 2021-09 2020-09 2019-09 2018-09
Dækningsgrad - - - - -
Overskudsgrad - - - - -
Kapacitetsgrad 4,3 -3,1 2,2 1.474,4 -29,9
Afkastningsgrad 36,5 -14 41,9 53,3 -14,1
Likviditetsgrad 1 311,01 163,53 225,8 132,25 79,22
Soliditetsgrad 63,9 38,8 47,4 26,2 -26,2

Overskud før skat: 103.000 DKK

Produktet

Taskerne er designet med alle de funktioner, som er nødvendigt for at skabe den mest optimale pusletaske, så som massere af plads, lette rum at komme til, unisex design, hænges på barnevognen, bruges som skuldertaske, så vel som rygsæk og ikke mindst med et indbygget pusleunderlag. Alt dette er inkorporeres i et ergonomisk, minimalistisk skandinavisk design, som både mor og far kan bruge mange år frem... også når der ikke længere skal skiftes ble.

I Baby Dreamer har jeg også skabt en miniudgave af pusletasken til børnehavebørnene, igen med funktionalitet, ergonomi og minimalisme for øje. Den har en stor lys åbning, der gør det let for junior selv at pakke tasken og finde sine ting i den. Dens størrelse gør den har god plads og samtidig ikke for stor, når barnet selv skal bære tasken.

Den oppustelige ammepude, er ikke bare en pude du kan tage luften ud af og pakke ned i pusletasken på farten, den har også en ekstrem høj ergonomisk støtte, som mindsker ryg- skulder og nakkesmerter mere end andre ammepuder på markedet. Jeg vil kalde den for ammepuden du ikke kan undværer.

Derudover er der også lavet bæltetasker, som er geniale til småsagerne på vej ud af døren, hvis du ikke skal have mere med.

I 2023 landede den udvidede pusletaske med en aftagelig køletaske, som kan lynes af og på i bunden, hvilket også gør at du kan udvinde kapaciteten på din pusletaske alt efter ønske. Det lille parti der var bestilt hjem, har være meget efterspurgt og desværre udsolgt, men med øje for at lave en ny produktion.

Markedsføringskanaler

Facebook annoncering 2022:
samlede eksponeringer= 797.567
brugt beløb= 31.675,84 kr.

Instagram:
Følgere= 2.481
Seneste 90 dage nåede konti= 11,2 tusind

Mailchimp
Nyhedsbrev tilmeldinger= 1596

Hos disse forretninger kan du købe Baby Dreamer:

PureBaby
Kids-World
Ønskebørn
Kære Børn
Pixizoo
Enula9
Engby Barnevogne
Mamas Ark
Lille Verden

Trustpilot
https://dk.trustpilot.com/review/babydreamer.dk

Omkostninger

Mine faste udgifter:

Shopify= 226kr mnd
Pensopay= 153kr
Bank= 82kr mnd
FB annoncering= 3300kr mnd
DK hostmaster= 300kr år

Shopsystem

Aktiver

Jeg har tidligere brugt en drop shipping løsning hos Lagerkompagniet, men har flyttet mit lager hjem og sender direkte ud til kunderne. Ønsker man en løsning, hvor ordren ryger direkte ind til et fjernlager, som sender ordren afsted, vil jeg anbefale at bruge Lagerkompagniet som en trofast samarbejdspartner, hvilket gør nethandel super nemt.

Varelager på 175.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Jeg startede Baby Dreamer i 2017 da jeg så mine veninder kæmpe sig ned af Københavns trappegange, jonglerende med baby og de 1000 ting de skulle have med sig ud af døren, for at komme godt på farten med baby... ja blot for at skulle gå en tur med barnevognen. Deres pusletasker var komplicerede og ufunktionsdygtige uden nok plads til ekstra sager. Det blev jeg simpelthen nød til at finde en smartere løsning på, til jeg selv en dag fik børn. Ellers så ville jeg da tabe både baby og modet på vej ud af døren.

Tasken skulle passe både til mor så vel som far, den skulle ikke skrige "ble-taske" og så skulle den lige så diskret indeholde alle de nødvendige funktioner. Resultatet var ikke til at tage fejl af, kommentarerne jeg mødte fra mine kunder var "den er virkelig genial!", "ej hvor kan jeg ikke leve uden den, for den kan jo bare rumme så meget", "jeg bruger den også bare til mig selv, når jeg skal på job eller weekendstur" og "det er godt nok smart tænkt". Det var altså en løsning, som ikke var set før på markedet og der var brug for det, især for de nye fædre, som er blevet en større del af barslen og har brug for design, der også henvender sig til dem og ikke kun mor.

Her 6 år efter jeg startede virksomheden, er der stadig efterspørgsel på tasken og den kan let spottes rundt omkring i gadebilledet både i København, men også i de mindre byer. Efterspørgslen rækker også ud over de danske landegrænser, hvor der især har været interesse fra Benelux landende, Norge, Tyskland og Canada.

Der er så meget potentiale for at vækste Baby Dreamer, men da jeg har startet endnu et forretningseventyr, der er eskaleret i høj fart, har jeg brug for nye kræfter, som vil overtage stafetten i Baby Dreamer.

Kontakt mig endelig for at snakke nærmere, så vi kan finde en god aftale.

Vision

Den overordnede vision for Baby Dreamer er at gøre det lettere for den nye familie at komme ud af døren og vise verden til sine børn. Det skal være let at tage på tur, let at tage på rejser, hvor frygt for diverse besværlige situationer med baby ikke skal sætte en stopper for nye eventyr. Baby Dreamer designer de nødvendige hjælpemidler, der gør turen ud af døren mindre skræmmende og mere behagelig, så der er plads til de gode oplevelser.

Fremtiden for Baby Dreamer ligger i at gribe de familier, der ønsker at bruge mere tid sammen. Mere tid sammen som familie er også lig med flere aktiviteter. Om det er nærvær via en tur i skoven, på biblioteket, på stranden, svømmehallen eller den store jordomrejse, så skal der altså pakkes en taske, med de ting der er brug for på farten. Det bedste eventyr starter med en god pakket taske.

Ideel køber

Den ideelle køber kunne være...
- baby/udstyrsbutik, som allerede har fat i kunderne, men som ønsker en større indtjening på at eje produktet selv
- du er god til at drive og vækste virksomheder, men har måske ikke de store ideer selv til at skabe designs
- du er måske agent i børneudstyrsbranchen og er allerede i kontakt med dine kunder. Her får du et køreklart produkt, hvor du har mulighed for at tjene mere på de enkelte produkter end kun at få en procentdel af salget.

Opstartshjælp

Jeg vil gerne være til rådighed et år frem i tiden med evt drift af Instagram, overdragelse og håndtering af eventuelle reparationssager på solgte tasker.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
350.000 DKK
Finansiering løbetid:
24 måneder
Finansiering renter:
10 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1461

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
36089

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
27-03-2023
Udbudspris 950.000 DKK