Rengørings firma med 30 kunder til salg

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Rengørings firma Ørestad Multiservice i København til salg!

Vores rengøringsfirma er etableret i 2019, men allerede før havde vi loyale kunder, nogle af dem siden 2016. Vi har ingen udgifter bortset fra transport og rengøringsmidler. Alle vores kunder har base i Storkøbenhavn og nogle af dem i samme gade/område. Vi har også erhvervskunder som galleri og lejlighedsvise Airbnb rengøringsanmodninger. Ved salg af vores virksomhed vil alle kunder blive overført til den nye ejer, og vi vil helt sikkert hjælpe med overgangen til at introducere dig til vores kunder, de fleste af dem har været hos os i årevis. Du kan forvente at tjene omkring 460.000 kr om året i brutto-indkomst, men dette tal har altid været stigende (fordoblet siden 2020).

Økonomiske nøgletal

Vi har meget minimale udgifter, da de fleste af vores kunder forsyner os med rengøringsmidler, og da alle vores kunder er i København, er der ikke behov for bil. Den årlige bruttoindkomst var på 457.000 kr. Udgifter kun omkring 15.000kr.

Regnskab

  • Omsætning:457.000 DKK
  • Ebitda: 457.000 DKK
  • Resultat før skat: 430.000 DKK
  • Balancesum: 430.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Rengøringservice

Markedsføringskanaler

Vi fik de fleste af vores kunder gennem anbefalinger, da vores enestående service var meget værdsat. Nogle af dem gennem Facebook-grupper og servicebyen.dk

Omkostninger

Kun transport og nogle rengøringsmidler. husk på, at vi lavede alt arbejdet selv, derfor betalte vi kun løn til os selv. Der vil være flere udgifter, hvis du vil ansætte medarbejdere

Virksomhedens historie

Inden etableringen af ​​Ørestad Multiservice virksomhed, har vi hjulpet vores første kunder med rengøring af og til. Senere har ordet spredt sig om vores tjenester, flere og flere kunder dukkede op, så vi var nødt til at åbne forretning og gøre det officielt. Siden 2019 har vi udvidet til mere end 30 kunder, som meget gerne vil stå inde for vores tjenester, hvis du gerne vil høre fra dem, inden du køber vores virksomhed. Forholdet mellem os og kunderne er perfekt, derfor kan du forvente at have dem i mange år endnu, hvis du holder det samme høje niveau af rengøringsservice. Desuden spredes anbefalingerne altid, og vi får nye kunder med få måneders mellemrum.

Ideel køber

Vi ville elske at sælge vores virksomhed til en person, der ville være fortrolig med kunder og hvordan man administrerer store grupper af kunder og opretholder et positivt, effektivt forhold til dem.

Opstartshjælp

Vi vil forbinde dig med alle nye kunder og vise deres huse, præsentere dig for dem, så du kan blive fortrolig med den nye start af din virksomhed. selvfølgelig vil vores e-mail-konto med alle numre og e-mails fra vores kunder også blive overført til dig.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
200.000 DKK
Finansiering løbetid:
36 måneder
Finansiering renter:
7 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3151

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
33399

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
25-01-2021
Udbudspris 825.000 DKK