Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 42.500 DKK

Søg lignende virksomheder

Kondom webshop med fast indtjening og solide placeringer i Google

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Etableret webshop med fast omsætning

Går du med drømmen om at drive din egen webshop, så har du her chancen for at komme meget nemt i gang uden risiko og udgifter til lagerplads!

--> Nemt shopsystem <--

Webshoppen er bygget i WordPress med WooCommerce, og er således utrolig nem at vedligeholde, også selvom du ikke har kendskab til kode og webudvikling.

--> Automatisk indsamling af anmeldelser <--

Til webshoppen er der udviklet et skræddersyet produktanmeldelse-system, som samler anmeldelser på produkter på én samlet anmeldelsesside. Derudover kører webshoppen også med et automatisk opfølgningssystem, som automatisk sender mail ud til kunder efter deres køb, i et forsøg på at indsamle anmeldelser til blandt andet Trustpilot.

--> Rabatsystem og intelligent fragtberegner <--

I shoppen er der indbygget et rabatsystem, som giver kunden mængderabat, jo flere produkter han køber. Dette giver i høj grad mersalg og øger den gennemsnitlige kurv-værdi. Funktionen kan nemt slås fra, hvis den nye ejer ikke ønsker at anvende løsningen.
I kurven er der desuden indbygget en intelligent kurv-beregner, som vælger den fragt der er billigst for kunden. Denne funktion sikrer samtidig at de mest økonomiske fragtløsninger vælges for sælger.

--> Sortiment <--

Webshoppen sælger pt. kondomer og glidecreme, men der kan nemt udvides med flere produkter og varekategorier (hvilket også hele tiden har været planen).

--> Godt domæne <--

Domænet begrænser ikke mulighederne for sortiment udvidelse. Domænet er et .dk domæne, men med et internationalt klingende navn, hvilket giver mulighed for internationalisering senere.

--> Fokus på SEO <--

Webshoppen er bygget af en professionel SEO-ekspert, og er derfor i høj optimeret til topplaceringer i Google. Webshoppen har pt. solide placeringer i top 3 på en lang række vigtige søgeord med høj søgevolumen.

--> Integreret med pakkelabels.dk <--

Webshoppen er direkte integreret med pakkelables.dk, hvilket gør det hurtigt og nemt at pakke og sende pakker.

--> Lager du kan have der hjemme <--

Der medfølger et lager (produkter og emballage til forsendelse) med en estimeret værdi på 15.000 DKK ex. moms.
Lager fylder kun 2-3 flyttekasser, og du kan derfor drive denne shop fra dit eget hjem, uden at skulle investere i lagerplads.

--> Leverandøraftaler medfølger <--

Aftaler og kontakter til leverandører medfølger selvfølgelig. De obligatoriske minimumsbeløb for førstegangskøb hos leverandører er desuden opnået, så du ikke skal købe stort ind, hver gang for at få nyt lager.

--> Gns. ordreværdi og dækningsbidrag <--

Den gennemsnitlige ordreværdi er 120 DKK. Det gennemsnitlige dækningsbidrag er 33% per ordre. I denne beregning er både produktomkostninger, fragt og gebyrer til indløser og PSP indberegnet.

--> Ingen retur og meget lidt kundesupport <--

Shoppen har aldrig haft en eneste returvare. Det er desuden yderst sjældent at kunder skriver med klager eller spørgsmål.

--> Billig betalingsløsning <--

Shoppen tager mod betaling via danske paylike.io. Her er der forhandlet en særaftale på plads med et betalingsgebyr på lang under de 1.9% + 0,25 per ordre, som Paylike normalt tager.
Aftale med indløser og PSP medfølger selvfølgelig.

--> Stigende omsætning <--

Omsætningen og besøgende på shoppen siden starten været stigende og tendensen ser ud til at fortsætte. Med udvidelse af produkt-sortimentet og aktivering af annoncering vil shoppen hurtigt kunne komme til at omsætte for langt mere end den gør i dag.

--> Fra Google Analytics <--

Over 1.000 unikke besøgende om måneden
Gns. Sessionvarighed: 1,5 minut
83% organisk trafik

Varelager på 15.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3637

Sælger kontaktet:
51

Følger annoncen:
19

Annonce id-nummer:
28789

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
20-10-2017
Udbudspris 42.500 DKK