Din Portal til de Bedste Tandblegningstilbud i Danmark!

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Har du en passion for digital markedsføring? Se her! Vi sælger nu et premium projekt designet til at revolutionere måden, hvorpå danskere finder de mest overkommelige og kvalitetsbevidste tandblegningstilbud nær dem.

Vi tilbyder en fuldt opsat platform, designet til at forbinde forbrugere med de mest attraktive tandblegningstilbud nær dem.

Vores domæne tilbyder en unik platform, hvor brugere enkelt kan indtaste deres postnummer for at opdage og sammenligne de bedste tandblegningstilbud i hele Danmark. Med en brugervenlig interface og et indbydende design er det skræddersyet til at engagere besøgende og forvandle dem til potentielle kunder for tandlægeklinikker landet over.

Økonomiske nøgletal

Din Næste Succes?
Dette er en enestående mulighed for iværksættere eller virksomheder, der søger at udvide deres digitale tilværelse. Spring over de indledende udviklingsfaser og start din rejse mod succes med et projekt, der er klar til at blomstre.

Produktet

Muligheder for Monetisering:
1. Affiliate Marketing: Samarbejd med tandlægeklinikker og sundhedsproduktsfirmaer. Modtag en kommission for hver booking eller henvisning, der genereres via platformen.
2. Annoncepladser: Udnyt hjemmesidens trafik ved at tilbyde betalte annoncepladser til relevante sundheds- og skønhedsbrands.
3. Premium Listings: Giv klinikker muligheden for at fremhæve deres tilbud eller klinik for en premium placering på siden, hvilket øger deres synlighed.
4. Brugerdata: Generer værdifulde indsigt fra brugerdata og adfærd på platformen, som kan sælges til markedsanalyse eller bruges til målrettet markedsføring.

Hvorfor Købe Dette Domæne?
- Højt potentiale:Sundheds- og skønhedssektoren vokser hastigt online, og tandblegning er en eftertragtet service.
- Klar til udvikling:Domænet er allerede registreret og klar til at blive udviklet til en fuldt funktionel serviceplatform.
- SEO-fordele:*Med et domænenavn, der er nøje udvalgt til niche og relevans, har du en fordel i søgemaskineoptimeringen.
- Social Impact: Mulighed for at gøre en forskel ved at hjælpe folk med at finde overkommelige sundhedstjenester.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1011

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
37070

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
01-02-2024
Udbudspris 300.000 DKK