Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Skalerbar 3-tilbudsside, der formidler pensionsselskaber og uafhængige pensionsmæglere med brugere, der er i markedet for at få optimeret deres opsparinger.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Hvis du har interesse samt kendskab til pension- og forsikringsbranchen, og erfaring med kundehåndtering, så er det her måske en virksomhed for dig!

Her er et iværksætterprojekt med stort potentiale - udviklet med skalerbarhed i tankerne.

Denne virksomhed er bygget op om en online RFQ website. En unik lead-generator, der har til formål at formidle Pensionsselskaber og uafhængige Pensionsmæglere og Finanshuse til alle brugerne, selvstændige som private, der er i markedet for at få nye øjne på deres opsparinger eller frie midler. Sammenlign og få en bedre dækning, billigere omkostninger og større afkast, alt sammen mere gennemsigtigt. Det er nemt, gratis og uforpligtende tilbud fra alle de Partnere, der er signet op til platformen

Konceptet har et kæmpe potentiale for den rette køber. Sitet har været oppe siden midt 2017, og er proof of concept og proof of business, både inden for B2B og B2C, Det er testet af såvel brugere som Partnere. Vi har oplevet stor interesse fra pensionsselskaberne og de uafhængige pensionsmæglere, der alle ser platformen som et værdifuldt supplement til deres øvrige markedsføringsaktiviteter.

Konceptet er klar til en seriøs lancering, for at komme ud over rampen, hvor der sættes ind med alle sejl ind på leadgenerering og og markedsføring, med både eksterne og interne partnere. Sitet i sig selv kræver minimalt udvikling, og der er lave omkostninger forbundet med det.
Partnerne vælger 100% selv hvilke kunder de byder ind på, dvs. Det segment der har deres interesse, da det er en add-on til deres allerede eksisterende markedsføringsstrategi.

Konceptet har et kæmpe potentiale for den rette køber. Siden har været oppe siden midt 2017, og er proof of concept og proof of business, både inden for B2B og B2C, Det er testet af såvel brugere som Partnere. Vi har oplevet stor interesse fra pensionsselskaberne og de uafhængige pensionsmæglere, der alle ser platformen som et værdifuldt supplement til deres øvrige markedsføringsaktiviteter.

Konceptet er klar til en seriøs lancering, hvor der sættes ind med alle sejl ind på leadgenerering og og markedsføring, med både eksterne og interne partnere. Sitet i sig selv kræver minimalt udvikling, der er lave omkostninger forbundet med det.

Systemet er udviklet brugervenligt. Det er kodet fra bunden i PHP, og det er en fordel, at køber har en smule kendskab til kodning, dog kan den daglige drift sagtens varetages uden. Partnere og Administratorer har alle et administrations-panel, hvorfra de kan styre alle funktionalitetene. Her har Partnerne hver deres egen ”butik” hvor de kan byde ind opgaverne efter deres egen segmenteringsønsker. Hele processen er mere eller mindre automatiseret.

Når en opgave er sendt ind og efterfølgende valideret internt, vil brugeren modtage op til 3 tilbud indenfor 48 timer af de Partnere, som er er koblet på systemet.
Det er gratis og uforpligtende at indhente disse tilbud. Det er op til Partnerne at byde ind på opgaverne. Brugeren vil så efterfølgende vælge den Partner de mener er den mest kvalificerede til opgaven udfra det fremsendte.

Som Partner skal man købe klippekort forud at kunne byde på ledige opgaver, og det er netop her, at indtjeningen er i dag. 
Til systemet medfølger: Domæne, unik kode i PHP, logo, Facebookside samt LinkedIn-konto. Data på eksisterende Partnere, samt den eksisterende portefølje og data på nye kunder på vej ind i systemet.

Jeg sælger denne indhent 3 tilbud side, da jeg har flere projekter kørende og platformen fortjener fuld fokus for at udnytte sit fulde potentiale.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1004

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
29071

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
05-12-2017
Udbudspris 100.000 - 500.000 DKK