Olorance - Dansk platform for professionelle freelancere -

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

"Er du på udkig efter en dansk platform, hvor du kan matche professionelle freelancere med virksomheder - Så er Olorance det perfekte valg for dig!"

Olorance er en nyligt programmeret platform, der er skabt med det formål at bringe danske freelancere og virksomheder sammen. Vi har bygget fundamentet på eget cms, og har integreret en chat-funktion, login, betaling og alle de andre funktioner, du kender fra Fiverr.

Navnet Olorance er en kombination af "olor", som er latin for svane,( Danmarks nationalfugl,) og "freelance". Det symboliserer fokus på at være en troværdig og pålidelig platform for danske freelancere.

I 2035 vil der ifølge World Economic Forum være flere freelancere end medarbejdere. Dermed kan vi altså konkludere at freelancere er fremtiden, og at flere og flere vil vælge at arbejde som selvstændige det kunne vi allerede se i tiden efter og under Covid-19.
Kilde: https://pov.international/fremtidens-arbejdsstyrke-flere-arbejdsformer/

Grunden til, at jeg sælger Olorance, er, at jeg er startet på uddanelse, og derfor ikke har tid til at drive platformen. Men fundamentet er lagt, og alt er klar til at tage det næste skridt og få platformen til at vokse.

Hvis du er interesseret i at købe Olorance, så kontakt mig gerne for at høre mere om prisen og mulighederne. Med Olorance har du mulighed for at være med til at skabe en dansk platform, der kan hjælpe freelancere og virksomheder med at finde hinanden.

OBS: Der er ikke tilknyttet nogen freelancers eller virksomheder

Økonomiske nøgletal

Jeg har endnu ikke lanceret virksomheden ordenligt så der er ikke omsat.
Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Olorance en dansk platform som matcher professionelle freelancere og virksomheder.
Vores platform er bygget på eget CMS system og er programmeret fra bunden og har alle de nødvendige funktioner, der gør det muligt for freelancere at oprette en profil, tilbyde deres tjenester og kommunikere med virksomheder via en chat platform.
Med Olorance dækker man behovet for en dansk platform, der kan bringe danske freelancere og virksomheder sammen.

Du tænker nok "Er det ikke det samme som Fiverr" svaret er jo og nej
Jo det er de samme features der dog er bygget op som en dansk platform - det betyder at vores kunder kan undgå sprogbarriere der oftest er på Fiverr.com, og samtidig sikre at det er top kvalitet og ikke underbetalte freelanceres fra et Uland. Problemet med Fiverr.com var at man ikke altid kunne stole på kvaliteten derfor lavede jeg Olorance.com hvor der kun er kvalificeret freelanceres inde på Olorance.

Alle købsbetingelser mm. er udarbejdet af en jurist, og ikke bare brugt en skabelon dette er gjort for sikre den mest optimale sikkerhed for betaling til Olorance.

Hjemmesiden har eget CMS-system der er nemt og smart.

Markedsføringskanaler

"Olorance.com er SEO-optimeret. Det optimale fokus ligger på SEO og Paid Social. Samt ved at lægge jobopslag op på Jobindex på den måde ville du kunne tiltrække både virksomheder og freelancers effektivt.

Omkostninger

Mail hosting hos One.com + domæne.

Webhosting gennem Namecheap

Aktiver

Mail hosting hos One.com + domæne.

Webhosting gennem Namecheap

Opstartshjælp

Jeg tilbyder opstartshjælp gratis de første 3 måneder.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
712

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
36874

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
19-11-2023
Udbudspris 30.000 DKK