Unik handelsportal, som dropshipping, med 8 års anciennitet, med top 1 placering af hovedprodukt på Google.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Her er muligheden for en unik Salg- og tilbudsportal af stofposer med logo, med stort potentiale for salg af andre produkter.

Revisorposen.dk er unik i forhold til revisorer, bogholdere, tegnestuer m.m. da disse virksomheder ofte bruger tekstil poser med logo i deres markedsføring. Prøv blot at tænk over hvor tit du faktisk ser en tekstilpose med logo i gadebilledet... Antallet af tekstilposer med logo vil desuden kun stige nu og i fremtiden på baggrund af den stigende interesse der er for virksomheder for at vise at man har taget stilling til den grønne omstilling.

Allerede fra start sender den besøgende et stærkt købssignal, når der med sidens mulighed for indhentning af pris/tilbud laves en forespørgelse på varen. Sidens koncept er unikt og har stor potentiale for også andre produkter i fremtiden.eks. chokolade til møder, logoslik og kuglepenne med logo osv.

Det er forståeligt, hvis ordet Revisorposen ikke siger dig så meget, men for langt de fleste virksomheder, som revisorfirmaer, tagnestuer og arkitekter m.m. er ordet ganske bekendt, da det er det største og mest præcise søgeord for netop denne pose ( Selve revisorposen og ordet i sig selv er også kun kendt i Danmark.)

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Hjemmesidens salg og omsætning, har været en del af anden virksomhed og kan derfor ikke kan vises, men forklares selvfølglig løst ved en handel af siden. Da dette er en større ulempe for køber er sidens pris også sat derefter.

Produktet

Revisorposen.dk sælger tekstilposer med tryk af logo, som revisorposer, kanvas- og muleposer til erhvervsvirksomheder, der ønsker at markedsfører sig i det offentlige rum med disse... Via sidens formular udfylder kunden hurtigt og nemt behovet og fortæller, hvilken pose, der er interesse for og beder om enten en mail eller opringning med tilbud fra Revisorposen.

Efter modtagelse af mail / samtale med kunden udarbejder Revisorposen.dk tilbud på den enkelte opgave.

Kort fortalt fungere det således...
1. Kunden sender via sidens formular logo og forespøgelse på ønsket pose, antal, tryk m.m.
2. Med kundens ønsker udarbejder revisorposen (dig) prisen ud fra kundes ønsker samt trykomkostninger.
3. Kunden godkender pris og korrektur på posen.
4. ordre sættes igang og levering finder sted direkte til kunden efter tryk af poser.
5. Faktura sendes til kunden. (Da der er tale om logoforarbejdning er det normalt, at kunden betaler før ordre sættes igang.)

Den lille fordel...
Efter en opgave/ordre vil Revisorposen.dk have kundes logo. Man vil derfor kunne udarbejde andre forslag og ide'er til/ med kundes logo til brug i deres markedsføring. Eksempelvis kuglepenne, slik og tøj med logo.

Markedsføringskanaler

Virksomheden har ingen nævneværdige markedsføringskanaler idag men ligger alligevel organisk i top 3 på Google med 2 ud af 3 af sidens vigtigste søgeord. Kunder kommer direkte fra søgninger på Google eller indtasning af domænenavn.

Omkostninger

Virksomheden har meget små omkostninger, så den kan let inddrages i evt. andet erhverv eller stå alene.

Nuværende omkostninger: Årlig domæner registrering hos DK-Hostmaster, Lille Webhotel, samt telefon omstilling til mobilnr. hos Relatel.

Aktiver

Virksomheden er flytbar og har derfor ingen fysisk adresse ej heller varelager, kunden for tilsendt sin vare direkte fra leverandør.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1935

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
36053

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
16-03-2023
Udbudspris 35.000 DKK