Salg- og tilbudsportal af stofposer med logo til erhverv, med 8 års anciennitet, med top 2 placering af søgeord på Google

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce

Revisorposen.dk er unik i forhold til revisorer, bogholdere, tegnestuer m.m. når de ønsker at markedsføre sig med div. stofposer med logo. Virksomheder der bruger stofposer med logo sender desuden et klart signal om, at have taget stilling til den grønne omstilling.

Da siden er en tilbudsportal, hvor den besøgende forespørger pris på selve produktet, sendes der allerede der, et købssignal. Siden har et stort potentiale og kan videreudvikles til også andre produkter i fremtiden.eks. chokolade til møder, logoslik og kuglepenne med logo osv.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Hjemmesiden er idag en del af vores anden virksomhed, hvor vi ønsker at frasælge Revisorposen.dk. Tal kan derfor ikke oplyses, med uddybes gerne ved salg.

Produktet

Revisorposen.dk sælger revisorposer, kanvas- om muleposer med logo i større antal til erhvervsvirksomheder, der ønsker at markedsfører sig i det offentlige rum med disse... På en nem hurtig og overskuelig måde udfylder kunden på siden hvilken pose, der er interesse for og beder om enten mail eller en opringning med tilbud fra Revisorposen.

Efter modtagelse af mail / samtale med kunden udarbejder Revisorposen.dk tilbud på den enkelte opgave.

Den lille fordel...
Efter en opgave/ordre vil Revisorposen.dk have kundes logo. Man vil derfor kunne udarbejde andre forslag og ide'er til/ med kundes logo til brug i deres markedsføring. Eksempelvis kuglepenne, slik og tøj med logo.

Markedsføringskanaler

Virksomheden har ingen nævneværdige markedsføringskanaler idag men ligger alligevel organisk i top 3 på Google med 2 ud af 3 af sidens vigtigste søgeord. Kunder kommer direkte fra søgninger på Google eller indtasning af domænenavn.

Omkostninger

Virksomheden har meget små omkostninger, så den kan let inddrages i evt. andet erhverv eller stå alene.

Nuværende omkostninger: Årlig domæner registrering hos DK-Hostmaster, Lille Webhotel, samt telefon omstilling til mobilnr. hos Relatel.

Aktiver

Virksomheden er flytbar og har derfor ingen fysisk adresse ej heller varelager, kunden for tilsendt sin vare direkte fra leverandør.

Offentlige spørgsmål

Der er indtil videre ikke skrevet nogle offentlige beskeder. Du kan blive den første...

Det er anonymt at stille et offentligt spørgsmål og bliver først offentligt efter godkendelse og svar af sælger
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
296

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
36053

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
16-03-2023
Udbudspris 35.000 DKK