Jobformidlings-platform klar til at gå Premium og skalering.

Danneskiold-Samsøes Allé, København K
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Platform der formidler kontakten mellem jobsøger og arbejdsgiver sælges.

LinkedIn for personer med lav/mellemlang uddannelse, elever, praktikanter, lærlinge.

miniCV.dk er et website som formidler jobs. Digitalt forbinder vi arbejds-søgere med arbejdsgivere.
Websitet er udviklet af holdet bag Statisten.dk, som er Danmarks førende leverandør af medvirkende til film og tv-branchen i Danmark.

Websitet er i sin spæde start, men platformen er fuld funktionel, og er gennemtestet. Der er ikke koblet betalingløsning på platformen endnu, da websitet stadig er i en 100% Freemium opstartsperiode.

Demografi/nøgletal:
Total antal jobsøgende profiler: 2171
Total antal virksomheder: 198
Alder: 15-35 år.
Køn. 50% Mænd 50% Kvinder.
Location: 95 % af alle profiler er fra København.
Skriv for flere informationer.

Strategien har været at starte smalt, derfor har vi kun markedsført os i København og vi har kun arbejdet med hotel og restaurations-branchen. Tanken er at udvide markedsføringen til resten af landet og i flere brancher, i takt med at vi lander en passende kritisk masse af brugerprofiler.

Denne platform er ideel for en person der tidligere har arbejdet i rekrutterings-branchen, eller en vikarvirksomhed som gerne vil have en stærk digital dimension på sin virksomhed. En køber kan også være en energisk iværksætter, som gerne vil revolutionere job-branchen med nye ideer.

Med denne platform springer køber rigtig mange opstartstimer over og kan starte med en platform, der er er gennemtestet og allerede har brugere på.

Platformen er netop kommet ud af sin rugekasse og kan derfor nemt tilrettes og udvikles både grafisk, men også funktionelt i den retning køber ønsker.

Økonomiske nøgletal

miniCV har indtil videre kørt 100% Freemium, det vil sige at alle services er gratis pt - dette udelukkende for at lande brugere her i opstarts-perioden. Derfor har der ikke været omsætning. Vores tanke har været at koble en Premium abonnements-løsning på både arbejdsøgende profiler og virksomheds-profiler, når vi har landet en passende mængde brugerprofiler.

Produktet

miniCV formidler kontakten mellem Arbejdsgivere og arbejdssøgende.

Vi ser følgende forretnings-modeller og udvidelser på platformen.

Abonnements-baseret service hvor virksomhederne betaler for en Premium recruiter profil.
Abonnements-baseret service hvor de arbejdsøgende betaler for en Premium profil.
Salg af enkelte eller flere jobopslag.
Rekruttering/vikar service hvor miniCV bistår virksomhederne med at rekruttere nye kandidater til udvalgte jobs
Salg af sponsorater og bannerreklamer på websitet.
Social-dimension: "LinkedIn-feed" Hvor unge Premium brugere 18-35 år med lav/mellemlang uddannelse, elever, praktikanter, vikarer etc. kan udveksle arbejds-relateret nyheder, artikler og informationer.

Der er ikke udviklet en forretnings-model til miniCV pt, så det er op til en ny køber at tænke en forretnings-model ind. Platformen har brugere og er som nævnt testet igennem, og er klar til næste skridt.

Markedsføringskanaler

miniCV er sin spæde opstart ift. markedsføring.

Der er ikke arbejdet med markedsføring endnu, men GreenClick Media har produceret og tilknyttet en Google opsætning til en værdi af ca.10.000 DKK - som ikke er aktiveret pt. I denne opsætning er tilknyttet relevante kampagner med søgeord, som nemt kan aktiveres. Der er udelukkende arbejdet med ejernes netværk, hvorfor der primært er landet brugerprofiler via trafik fra de nuværende søster-sites.

Der er en Facebook side tilknyttet https://www.facebook.com/minicv.dk/ - som der kan arbejdes videre med.
Der er op til en ny køber at finde de kanaler, der passer bedst til købers ideer.

Omkostninger

miniCV.dk har pt kun udgifter til årsregnskabet og domænenavn.

Aktiver

Omdrejningspunktet på miniCV er platformen. miniCV fungerer på alle enheder og kan nemt videreudvikles i den retning, som en ny mulig køber ønsker. miniCV.dk er udviklet i PHP. Drupal leverer frameworket/CMS systemet.
Seriøse henvendelser kan få gennemgang af backend på platformen.

Virksomhedens historie

Teamet bag miniCV har med succes udviklet websites der leverer og formidler jobs i underholdnings-branchen ( TV3 Casting og Statisten.dk). Disse websites har haft stor succes i deres niche.

Teamet så i 2017 mange synergier og store muligheder i at placere sig i den alm. job branche og besluttede sig derfor for at udvikle en ny platform, der kan genbruge mange af de features og erfaringer, som teamet allerede har fået bekræftet virker, i en anden lignende branche. i slutningen af 2018 var platformen miniCV færdig i en version 1:0 og vi begyndte at gå beta-live. i 2019 blev vi desværre nød til at ændre strategi og fokus på vores primære websites, hvorfor vi har besluttet at pause miniCV. Nu anerkender vi, at vi ikke har tiden til at forløse miniCV´s potentiale og har besluttet at sælge hele eller dele af selskabet inkl. aktiver bag miniCV til den rigtige køber.

Vi ser store muligheder for en ny energisk/innovativ iværksætter, eller en etableret virksomhed (vikarbureau eller lignende) som har tiden og kræfterne til at skalere konceptet videre ud i landet/verden i nuværende eller i en tilrettet form.

Job-market i Danmark har en milliard DKK omsætning og der er ikke rigtig nogen der har fundet formlen på en fuldendt digital løsning, der kan disrupte branchen endnu. Har man en god ide, der kan overraske marked med en ny innovativ løsning, er miniCV en god platform at starte med. Dette fordi der teknisk er gjort et meget stort forarbejde, der allerede er en del brugere og fordi man selv har muligheden for at tilrette platformen både grafisk og funktionelt i den retning man ønsker.

Vi er åbne overfor en hel eller delvis afvikling. Se nedenstående 2 forslag.

100 % af platformen.
Vi er åbne for andre løsninger. Så har du en ide til en konstruktion, så kontakt os gerne.

Skriv endelig for spørgsmål.

Markedet

I rekrutterings- og bemandingsbranchen omsættes der jf. issuu´s brancherapport i 2017 for 20,65 mia. DKK.
miniCV´s målgruppe repræsenterer 800.000 unge mennesker mellem 15-35 år i Denmark.

Nedenstående er en kort beskrivelse af vores eksisterende strategi/milestone for indtjening, som vi desværre aldrig når at få forløst. Det er ikke sikkert at vi har kigget på den rigtige finansielle strategi - så det er ubetinget op til køber, at vælge hvilken retning han/hun vil kapitalisere på platformen.

Jobsøgende.
Antal betalende Jobsøgende Premium-profiler, efter implementering af betalings-løsning:
Vores første målsætning er inden for en periode på 12 måneder at konvertere 1/2 % af målgruppen "arbejdssøgende" til en abonnements-betalende Premium profil - som vi har prissat til en værdi a´ 29 DKK pr. måned, med en binding på 6 måneder, hvilket giver 174 DKK som minimum indtægt pr. premium profil.

Vi vurderer at med den rette strategi at vi samlet kan få 32.000 Premium -brugere = 4 % af market for unge jobsøgende, inden for 5 år.

Første Milestone for arbejdssøgende profiler.

o Periode: 12 måneder.
o Antal profiler: 4000 profiler ( 11 Premium profiler om dagen)
o Frafaldsprocent/Churn 10 % mnd.
o Retention. 0 %
o Forventet samlet omsætning på arbejdssøgende Premium profiler på 12 mnd: 800.989 DKK inkl. moms.

Virksomheder.
Jf. Jobindex blev der i december 2019 lagt 23.500 nye jobannoncer ud på nettet i Danmark. https://www.jobindex.dk/img/pdf/Dansk_Jobindex_2020-02-05.pdf
Målsætningen for miniCV er inden for de første 12 måneder, efter der er implementeret betalings-løsning på platformen, at sælge 3 jobannoncer om dagen a 499 DKK.
Vi vurderer at vi inden for 5 år kan man sælge 20 jobannoncer om dagen, som er ca. 2,5 % af det samlede antal jobannoncer der bliver publiceret i Denmark på et år.

1 Milestone for virksomheder.

o Antal jobannoncer på 12 måneder: 1095 ( 3 om dagen)
o Pris: 499 DKK pr opslag.
o Forventet samlet omsætning for virksomheds-profiler på 12 mnd: 546.405 DKK inkl. moms.

Svagheder/udfordringer

Vi vil mene at den finansielle dimension er den mest sårbare factor, når man driver et online startup. Pengene får hurtig ben at gå på og der er ikke tid og råd til at fejle for mange gange. Det vigtigste tiltag ift. at overkomme faldgrupperne i vores branche er derfor økonomisk overblik, planlægning, stærk likviditetstyring og kvalitetskontrol over alle processer.

Alle større beslutninger der kræver økonomiske midler eller tid fra ansatte skal testes i en lille beta-test miljø, og derfra kan man måle på om ideen skal føres videre ud i livet.
Økonomistyring og struktureret udvikling af de statistiske datagrundlag der løbende produceres i processen er omdrejningspunktet for succes.

Stærke sider

Vi ser i øjeblikket en stor stigning i ledigheden i Denmark, hvorfor platforme som miniCV vil have en fordel/berettigelse i markedet.
Dertil er platformen tilpasset til rekruttering ud fra mange års erfaring fra en lignende succesfuld platform.

Fordelen ved at købe sig ind her, er at man som køber kan spare mange penge og meget tid, for relativ få penge. Dem der kender lidt til startup-projekter ved hvor meget det koster i tid og penge at få en få en teknisk platform med brugere i gang.

Denne platform skal sælges som et opstarts-projekt, hvor køber selv vil styre hvilken retning, køber vil arbejde/hacke sig hen i mod.

Strategi

Tanken med en miniCV version 1:0 har været at drive et digitalt website som gratis formidler jobs til unge mellem 15 og 30 år. Servicen er gratis for både virksomheder
og jobsøgende - dog var tanken der allerede i miniCV version 1:1 skulle implementeres Premium profiler for jobsøgende med tilknyttet mikrobetaling i abonnements-form.

Vi har gjort mange tanker om hvordan version 1:2, 1:3,.. skal se ud, men vi er desværre nu nød til at rette fuld fokus på vores kerne virksomhed, som er i en anden branche.

Vision

Vision:
miniCV.dk's nuværende vision er at blive anerkendt som den mest betroede rekrutterende partner i Danmark/England, og vi er drevet af ønsket om altid at skabe værdi i form af tid- og omkostnings-besparelser for vores kunder, som er arbejdsgivere og arbejdsøgende - og i relation til det, merværdi for det samfund vi lever i.

Ydermere mere vil vi med vores nytænkende og effektiviserende mindset, arbejde hen imod at levere mere kvalificeret arbejdskraft, hurtigere, nemmere og billigere for virksomhederne. De arbejdssøgende skal med miniCV opleve en platform der med en aktiv tilknyttet brugerprofil, altid direkte/inddirekte tilbyder muligheder for at lande nye relevante jobs - dette uagtet om personen er arbejdsløs eller allerede er i job.

Ideel køber

Denne platform er ideel for en person der tidligere har arbejdet i rekrutterings-branchen, eller en vikarvirksomhed som gerne vil have en stærk digital dimension på sin virksomhed. En køber kan også være en energisk iværksætter som gerne vil revolutionere jobbranchen med nye ideer.

Opstartshjælp

En seriøs køber må gerne kontakte os vedr. dette punkt. Vi er interesseret i at hjælpe køber godt videre, så køber kan blot kontakte os for oplysning af ønsker ift. overdragelse.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
9495

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
32526

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
21-04-2020
Udbudspris 150.000 DKK