Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Lavenblog.dk -Danmarks førende platform for bloggere. - Overskud 79.000 kr. i 2018

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
1671 subscribere på nyhedsbrev, 750 følgere på Facebook

Lavenblog.dk har I flere år været den førende platform for bloggere i alt fra opstartsfasen til mere etablerede bloggere. Konceptet har altid været at hjælpe bloggere - nystartede som etablerede - med at opnå deres fuldu potentiale og forstå de mange facetter og muligheder, blog-mediet giver dem.

Der er blevet udviklet en forretningsplan som ved udførsel vil få platformen til at opnå sit fulde vækstpotentielle. Det er baseret på test af mindre skala, men da ejer har valgt at bosætte sig i USA, har det vist sig at være en umulig opgave at udføre derovrefra, hvorfor der søges en køber med base i Danmark til at få platformen kørt videre.

Økonomiske nøgletal

Platformen er en del af Pieces On Paper, LLC som er en amerikansk virksomhed, så Lavenblog.dk har ikke et seperat regnskab. Her vil fremgå relevante informationer om platformen. Bl.a. prisen på Facebook Leads som ville kunne få nyhedsbrev til at vokse markant.

De 85.000 kr. er blevet skabt med omkring 5 timers arbejde på siden om måneden. Pga. de lave omkostninger er overskuddet ca. 79.000 kr.
Affiliateaftaler = 25.000 kr.
Blogopsætninger gennem nyhedsbrev = 30.000 kr.
Digitale Produkter For Bloggere = 10.000 kr.
WordPress tema (mistet data på kunder før august pga. skiftning til ny platform) = 20.000 kr.

Google
Der er lavet søgeordsanalyse, ny linkstruktur og forslag til nye artikler, som er klar til at blive udført. De vil få brugere massivt op og give en bedre afvisningsprocent. Det er den del af forretningsplanen, og det vil i sig selv ved udførsel give et kæmpe økonomisk boost.
Brugere : 19.706
Gns. sessionsvarighed: 00:01:42
Afvisningsprocent 75,22 %

Facebook Ads
Man kan få mange tilmeldninger via Facebook Leads. Man får en lead magnet produkt gratis med, som handler om at tjene penge på at blogge.
Trafik til webinar: 2,63 kr. pr. klik
Free Ebook lead - Tjen Penge - 5,61 kr. pr. nyhedsbrev signup.

Webinar, ej kørt i 2018
Har ikke adgang til data fra WebinarJam, da jeg ikke længere har abonnement. Konvertaringsraten på live webinar var 30%, så kombineret med Facebook Lead Ads ville det være en god indtægtskilde.

Overskud før skat: 85.000 DKK

Produktet

Køb indeholder bl.a.
- lavenblog.dk med alt indhold, du ser derinde. Godt domæne, gode artikler, høj interaktion og stabil fanskare.
- Forretningsplanen for indtjening på samtlige produkter.
- WordPress tema BOLD, som Celia Schow selv har designet og kodet. Der er mere end en times video-indhold om, hvordan temaet fungerer. Det er meget brugervenligt, og der bliver solgt blogopsætninger i temaet.
- E-bogen "Digitale Produkter For Bloggere" - et virkelig godt produkt, der har solgt for omkring 10.000 kr. ved minimal arbejde, da den blev lanceret. Står til 399 kr. nu, men køber kan selv afgøre prisen. Bogen er dybdegående, godt skrevet, flot designet og klar til at blive sendt ud til købere.
- Nyhedsbrev, der på nuværende tidspunkt har 1671 subscribere og en åbningsrate på ca. 30-45%. Der kommer ofte 4-8 henvendelser på hjælp derfra om måneden, hvilket har ført til betalende kunder.
- En Facebookside med 778 likes. Den er ikke blevet brugt så meget, men der er potentiale og det er alle sammen folk, der selv har fundet siden og har valgt at like (trods intet indhold). Stor popularitet når der har været Facebook Live event, og det er den af forretningsplanen.
- Affiliateaftaler med UnoEuro og Partner-Ads med masser af mulighed for at lave flere affiliateartikler. De seneste 12 måneder har siden tjent 25.128 kr. i affiliate. Udviklingen har været ret nedadgående, men på sit bedste år (2015) lavede lavenblog.dk knapt 200.000 kr. i ren affiliate. Nedadgangen skyldes, at der er blevet fokuseret på projekter i USA.
- Med minimal indsats er der kommet kundeaftaler gennem nyhedsbrevet for 30.000 kr. de seneste 12 måneder. Det har været opsætning af blogs i temaet BOLD, som hurtigt kan opsættes.

Der er ekstrem potentielle i alle produkter, som platformen ejer, men ejer har ikke tid til at udføre planen, som er blevet udarbejdet. Celia Schow bor i USA, og hvis man vil have maksimalt ud af siden, er det bedst med en ejer i Danmark, som har lyst til at følge med i udviklingen.

Køber kan vælge at køre videre med Celia Schows navn på det indhold, der er skabt. Eller de kan bruge deres eget navn på samtlige produkter. Hvis køber vælger at benytte Celia Schows navn, skal det blot fremgå, at hun ikke længere administrerer siden.

Siden har tjent ca. 30.000 kr. i digitale produkter de seneste 12 måneder uden tid på markedsføring. Så i alt har den tjent, de sidste 12 måneder, omkring 85.000 kr. i affiliate, digitale produkter og kundeopgaver gennem nyhedsbrevet. Alt dette har været på henvendelser, hvor folk er kommet til platformen, da sælger har brugt alt sin tid på sit liv og projekter i USA. Det er en skam, da platformen har kæmpe indtjeningsmuligheder og potentielle

Løbende kommer der henvendelser fra kunder, som gerne vil betale penge for at få links til platformen. Ejer har valgt ikke at gøre dette for at give besøgende den bedste oplevelse. Men hvis man ønskede at gå denne vej, ville man kunne tjene mange penge. Det er ikke en del af forretningsplanen, da det ikke er en vej, som sælger ønskede at bevæge siden.

Markedsføringskanaler

Nyhedsbrev: 1671 subscribere
Facebook side: 776 følgere. Live for et år siden hvor der var 252 Engagements. Endte på 40 kommentarer. Folk er lette at gøre aktive derinde, hvis man har lyst til at bruge Facebook. Det er en del af forretningsplanen, som man kan få, hvis man ønsker det.

Omkostninger

Alle tal er for 2018
Hosting: 180 kr. om året.
Domæne: 75 kr. om året.
Facebook Ads: 2.568,14 kr.
Nyhedsbrev hos Mailchimp: 20$ om måneden = 1.600 kr. om året.
Shopify (til salg af digitale produkter) abonnement: 9$ om måneden = 715 kr. om året
Transaktionsgebyr hos Shopify, skiftet Shopify platform august, så de er baseret på gennemsnit = 310 kr.

I alt = 5448 kr.

Virksomhedens historie

"I 2011 begyndte jeg at blogge om mit liv, og i den forbindelse ville jeg rigtig gerne have en flot platform, som jeg kunne vise mit liv på. Dog blev jeg frustreret over processen ved at starte en blog, og derfor satte jeg mig for at lære alt, hvad jeg kunne om blogging. Da jeg havde fået designet min egen blog flot og var i gang med at skrive på den, begyndte jeg at få henvendelser fra en masse andre bloggere, der var frustrerede over at komme i gang med deres blogs.
Det gav mig idéen til Lavenblog.dk, hvor jeg besluttede mig for at samle al min viden om blogging på ét sted, så jeg kunne hjælpe så mange som overhovedet muligt. Lynhurtigt blev det det tekniske bag blogging, der fangede min interesse mere end selve bloggingen, og jeg siden blev fantastisk modtaget, og jeg begyndte at arbejde sammen med nogle af landets største bloggere, og fik hjulpet tusindevis af nystartede bloggere i gang.
Det har været noget af det mest givende at starte en side, der skaber så meget værdi for andre, og jeg er meget stolt af at have medvirket til, at mange bloggere har kunnet komme i gang med at skrive om deres passion på nettet på en flot, professionel side."

- Celia Schow

Opstartshjælp

Som tidligere nævnt så kan man få adgang til den forretningsplan, som er klart til at blive udført for platformen. Desuden kan vi holde et møde, hvor vi gennemgår, hvordan denne strategi kan blive udført. Hvis det har interesse for køber, vil det være en del af prisen. Gennemgang af data osv. hjælpes der ikke med, da sælger har travlt med sin nye virksomhed. Sælger vil gøre alt for, at køber får succes med platformen, da hun helst vil se, at visionen med at hjælpe bloggere fortsætter gennem forskellige mediekanaler. I sidste ende er det op til køber, hvilken vej de vælger at gå med platformen.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
100.000 DKK
Finansiering løbetid:
10 måneder
Finansiering renter:
0 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1128

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
30747

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
16-12-2018
Udbudspris 200.000 DKK