Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 30.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Køreklar Boligportal med lidt omsætning og abonnement system

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Stor mulighed for god indtjening

Kunne du tænke dig at blive iværksætter, eller endda udvide din forretning med denne super flotte boligportal, som egentlig kører ganske automatisk? Du skal hverken sælge boliger, eller lave hjemmesiden, da der følger en super flot hjemmeside med lidt indbygget SEO med i prisen. Det eneste du skal tænke på er at lægge et par boliger op(der kan udvikles crawler som gør det ganske automatisk) og besvare kundeservice. Du har her en kæmpe mulighed for at få dette nu, til super billige penge!

Boligportalen har eksisteret i 4 måneder, og har ligget stille i et stykke tid, da der nu er øget fokus på andre forretninger, så den trænger nu til en ny ejer som skal gøre den til en stor international success. Boligportalen har nemlig kun været eksponeret i Danmark, og i hos en meget snæver målgruppe. Navnet på boligportalen har også et utroligt fedt aspekt, og giver gode muligheder for bearbejdelse af SEO-optimeringer.
Ift. regnskab og omsætning, så har boligportalen ikke rivende meget omsætning, men er fuldkommen klar til at hive penge ind. - Der kan både skaffes gratis kunder med minimalt manuelt arbejde, samt laves SEO på længere sigt og derved øget dækningsbidrag, men også igennem Adwords hvilket der er et kæmpe marked for. Omsætningen og omkostninger kan dokumenteres, men der er ikke lavet et direkte regnskab på hjemmesiden.

Boligportalen omsætter ikke lige pt, men er klar til at blive yderligere eksponeret og markedsført på fx Facebook, Google osv, hvor der er masser af indtjening at hente. 

Kundeservice 
I dag er hjemmesiden i mindre drift med stor fokus på kundeservice, troværdighed og branding, hvilket kunderne sætter utroligt stor pris på. 

Der er sat betalingssystem op med Stripe, som er nemt og sikkert for både dig og kunden og som ikke koster noget. Dette kan du også selv få op, da en Stripe holder sig til en person ad gangen. Dette er fuldkommen klar til drift og implementering– men en aftale med andre betalingssystemer er altid godt også at oprette.

Vi tilbyder kunderne kundeservice på mail 24 timer i døgnet, hvorpå der er en svartid på 12-24 timer. 

Der er mulighed for at lave markedsføring via Facebook, bloggere samt influencers, og udover det, så er Google også en stor markedsføringskanal med mulighed for at blive eksponeret en hel del. Men som udgangspunkt markedsføres der kun via Google, da det så bliver eksponeret så meget som overhovedet muligt, hvilket er den mest optimale opvæst til sådan en boligportal.

Prisen 
Salgsprisen dækker over følgende: 
• Super godt domæne/brandnavn – kort og klinger godt 
• Toptunet hjemmeside med mange special-designede funktioner, og specialudviklet design – til konverteringsoptimering - som har kostet 30.000,- at få lavet. 
• Fuld automatisk integration til Stripe - det billigste betalingssystem(men der kan guides til et bedre betalingssystem) 
• Hjælp til udvikling af crawler
• Hjælp til oplæring i systemer mm. 
• Med i købet tilbyder vi også hjælp i starten med markedsføringsdelen.
• Logo + alt grafisk 
• Et lille sortiment af boliger med en værdi på ca. 10.000kr
• Billedmateriale til sociale medier
• Instagram profil samt Facebook side. 
• Mulighed for bloggeraftaler 

- Kort sagt får du alt med som du skal bruge til at gøre denne boligportal til en success.

Fakta om shoppen: 
Hjemmesiden er bygget i Wordpress, hvilket er det nemmeste CMS(Control Management System) der findes, og er lige til at gå til. Designet er specialudviklet med flere features og har som sagt kostet mange tusinde kroner at få udviklet. For dig som ikke kender til Wordpress, kan siges, at der er et simpelt og brugervenligt CMS-system, og gode muligheder for support, hvis der opstår behov for det. 

Online markedsføring 
Der markedsføres lige nu igennem Google og Facebook grupper.

Der er er også store muligheder i SEO optimering samt bloggeraftaler.

Stort potentiale 
Indtjenings- og udviklingspotentialet er kæmpe stort, og vi har på ingen måde udtømt nogle af de muligheder der ligger lige for fødderne af den initiativrige og gode iværksætter.

Hjemmesiden bliver løbende opdateret, og målrettet optimering har vi foretaget i forhold til markedsføring og segmentering. Der kan tilbydes idéer til markedsføringsmateriale.

Hvorfor sælge, når det er en god forretning ? 
Ja, det kunne man måske godt tænke, men sandheden er, at vi er iværksættere med stort I, og det betyder, at vi har rigtig mange jern i ilden, og dermed også andre store projekter i gang.

Anslået pris er 30.000,- for det hele inkl. et antal boliger på boligportalen - Og så har du en drivende boligportal i rivende udvikling som er klar til en stor videre succes, og som er klar til at blive taget til helt nye højder. Der er også mulighed for at lancere i andre lande, så det kan blive en stor international boligportal.

Økonomiske nøgletal

I forhold til økonomiske tal er der en lille omsætning på et par tusinde kroner. Det kan vises på kontrolpanelet.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Kunne du tænke dig at blive iværksætter, eller endda udvide din forretning med denne super flotte boligportal, som egentlig kører ganske automatisk? Du skal hverken sælge boliger, eller lave hjemmesiden, da der følger en super flot hjemmeside med lidt indbygget SEO med i prisen. Det eneste du skal tænke på er at lægge et par boliger op(der kan udvikles crawler som gør det ganske automatisk) og besvare kundeservice. Du har her en kæmpe mulighed for at få dette nu, til super billige penge, og endda komme utroligt langt!

Markedsføringskanaler

Markedsføring- og salgskanaler kan både være Facebook og SEO samt Adwords.

Omkostninger

Virksomhedens omkostninger er hovedsageligt SEO, Adwords og al form for markedsføring driftmæssigt.

Aktiver

Virksomheden har aktiver, blandt andet hjemmesiden og nogle boliger.

Inventar på 5.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Virksomheden blev stiftet da vi utroligt gerne ville have en boligportal mere på markedet, men det blev desværre lidt svækket da vi havde fokus på andre projekter efterfølgende.

Markedet

Markedet er super spændende og kæmpe stort.

Svagheder/udfordringer

Svaghederne/udfordringerne er at der er er utroligt mange boligportaler i Danmark.

Stærke sider

Styrkerne er, at det er en utrolig flot og gennemført boligportal, og det er ganske gratis at oprette boliger for udlejerne. Ydermere kan der laves differentiering på forskellige søgeord og derved komme ind og lave nichekonkurrence.

Ideel køber

Den ideelle køber er en iværksætter som super gerne vil ind på et spændende marked med masser af udfordringer og kæmpe muligheder, samt tjene en masse penge.

Opstartshjælp

Opstartshjælpen er alt inkluderet.

Introducering til CMS system + driften
Introducering til Facebook side
Gode råd til markedsføringskanaler
Gode råd til udvidelse og automatisering
Kundeservice

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2263

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
29879

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
22-04-2018
Udbudspris 30.000 DKK