Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Danmarks største taxa beregningssite sælges

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Konstant organisk vækst

Visionen for siden er at brugere skal kunne beregne og bestille deres taxa online.

Med nær ved 600.000 taxa tur beregninger de seneste 12 mdr. har hjemmesiden kontakt til brugere der potentielt genererer mere end DKK 130.000.000,- i årlig omsætning til den samlede danske taxa branche.

Visionen bag har således været, at forbrugere skulle kunne finde frem til taxa priser, for herefter videre at kunne foretage bestilling direkte.
Som led heri har virksomheden registreret flere passende domænenavne

For så vidt angår brugen af domænenavnene har virksomheden i øvrigt vundet retten hertil. Afgørelsen fra Klagenævnet for Domænenavne, hvor virksomheden vandt retten til brugen af domænet og afgørelsen fra Patent- og Varemærkestyrelsen, hvor virksomheden gjorde indsigelse imod registrering af ordet ”TAXA”, og fik medhold heri kan udleveres efter ønske.

Oplysninger om hjemmesiderne:
Hovedsiden har i 2016 haft ca. 241.000 besøgende, svarende til en stigning på 10,10% fra 2015 og 312.000 besøgende de seneste 12 mdr.
Siden har endvidere generet og interageret med ca. 177.000 unikke brugere i 2016, svarende til en stigning på 28,8% fra 2015 og 218.000 unikke brugere de seneste 12 mdr.
Endelig er siden, i 2016, blevet vist mere end 700.000 gange, ligesom der er foretaget beregninger af priser på ture mere end 520.000 gange - de seneste 12 mdr. er tallene hhv. knap 900.000 sidevisninger og nær ved 600.000 beregninger.

Det er umiddelbart vores opfattelse, at fremgangen må formodes at stige endnu mere med de nye ændringer i bl.a. taxalovgivningen, hvorefter taxaselskaberne har mulighed for at indgå fastprisaftaler på ture med forbrugere.

Virksomheden har hidtil ikke anvendt betydelige ressourcer på markedsføring, og det er derfor umiddelbart vores opfattelse, at siderne vil kunne generere en væsentligt større trafik, end det er tilfældet pt, såfremt man foretog en koordineret markedsførings- indsats.

Vi ønsker at prioritere vores tid og kapacitet på andre projekter, hvorfor virksomheden ønskes solgt sammen med de tilhørende domænenavne og telefonnumre

Via virksomhedens telefonnumre har vi registret ca. 50.000 opkald/bestillinger.

Databaser, hjemmesider, software og kunderegistrering medfølger naturligvis i forbindelse med overtagelse af virksomheden.
Siderne er allerede forberedt til anvendelse fra mobiltelefon og tablet.

I forhold til de beregninger, der er foretaget på siderne, kan det i øvrigt oplyses, at en beregnet taxatur i gennemsnit lyder på en kørepris på kr. 219,00, i øvrigt efter at tallene er renset for de 10% dyreste, samt de 10% billigste beregninger (og således brugere, der har beregnet en taxatur til f.eks. Barcelona fra København eller lign., samt de ganske korte afstande, som efter vores opfattelse umiddelbart ikke er interessante for en transportudbyder).

Ved evt. interesse:
I forbindelse med Deres eventuelle interesse i køb af virksomheden vil der blive stillet krav om indgåelse af non-disclosure aftale, hvorefter vi vil kunne give adgang til nærmere specificerede oplysninger, som De som potentiel køber måtte ønske.

Økonomiske nøgletal

Der opkræves på nuværende tidspunkt ikke gebyr for formidling af ture - prioritet har været at opnå flest mulig brugere.

Produktet

Hjemmesiden er et nationalt oplysnings- og formidlingssite med en specialiseret vifte af tjenester, der hjælper kunden med at planlægge og formidle sin bestilling af en given TAXA tur fra A til B i Danmark. Vi er ikke et TAXA selskab, rejsebureau, tog- eller busselskab, og vi sælger ikke billetter. Vi hjælper derimod kunden med at træffe en kvalificeret beslutning og formidle bestillingen, når denne skal med TAXA, fra A til B i Danmark, uanset om det er i København, Århus, Odense, Ålborg eller et helt femte sted. Vi beregner prisen for den ønskede TAXA tur og tilbyder samtidig mulighed for at bestille en TAXA.

Vi vil være danskernes foretrukne udgangspunkt for deres TAXA tur. Uanset hvor eller hvornår danskerne har behov for en TAXA - om det er i Odense, Ålborg, Århus eller København - skal vi kunne levere via den til hver en tid tilgængelige teknologi. Uanset hvilken platform kunden foretrækker eller vælger, skal vi levere en simpel og brugervenlig bestillingsløsning af TAXA, hvor funktionalitet og design til hver en tid, tager udgangspunkt i nemmest og bedst at opfylde kundens behov.

Baggrund for hjemmesiden

Hjemmesiden er et dansk projekt opstået på initiativ af to erfarne iværksættere fra Sønderjylland. Alle vores samarbejdspartnere er udvalgt, fordi de udstråler en passion for netop deres branche og det de gør bedst, uanset om det er TAXA vognmanden, bestillingskontoret, webdesigneren eller programmøren. På den måde sikrer vi, at kundens oplevelse med hjemmesiden bliver uovertruffen. Vores webside blev introduceret i januar 2012 som en TAXA prisberegner alene. Vi er små og relativt ukendte, men vi ved, vi har en unik teknologi og den rigtige idé. Kort efter at vi gik live begyndte vi arbejdet med en bestillingsfunktion, hvor du har mulighed for, ved ganske få klik, at bestille en TAXA til din tur fra A til B i Danmark- uanset om det er i Ålborg, Odense, Århus, København eller en helt anden by.

Hvad vil vi med siden?

Vi ønsker at give dig en simpel, enkel og ligetil løsning, når du planlægger en TAXA tur. Vi ønsker at være det foretrukne udgangspunkt for en TAXA tur fra A til B i Danmark. Uanset hvor udgangspunktet eller destination måtte være, skal hjemmesiden give mulighed for beregning og bestilling af TAXA turen. Med andre ord, du behøver kun vores side, uanset hvor i Danmark du befinder dig - om det er København, Odense, Ålborg, Århus eller et helt andet sted.

Hvem henter dig, når du har bestilt en TAXA?

Når du har foretaget din prisberegning på hjemmesiden og ønsker at bestille en TAXA, formidler vi bestillingen til vores specielt udvalgte TAXA selskab.

Markedsføringskanaler

Al trafik er opnået via traditionel SEO arbejde. Ingen betalt trafik overhovedet.

Omkostninger

Der er alene omkostninger til hosting og drift af telefonnumrene til bestilling.

Aktiver

Kontakt til brugere der potentielt genererer mere end DKK 130.000.000,- i årlig omsætning til den samlede danske taxa branche.

Markedet

Taxabranchen er under udvikling - markedet er liberaliseret og et uafhængigt site til prisberegning har derfor endnu større berettigelse end nogensinde.

Ideel køber

Virksomhed i transportbranchen - ikke nødvendigvis taxabranchen - som ønsker at udvide sine aktiviteter og gøre nytte af de mange brugere af hjemmesiden

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4986

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
30150

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
26-06-2018
Udbudspris 1.500.000 DKK