Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 15.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Bliv ejer af banebrydende datingsite for sårbare

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Få adgang til 800+ brugere der leder efter kærligheden

Bliv ejer af en datingside der er startet som et ildsjælsprojekt, hvor folk med psykiske eller fysiske sygdomme også får mulighed for at finde kærligheden i et tabufrit forum, hvor alle er lige. Hjemmesiden fik enormt meget medieomtale ved opstart, og det er helt sikkert at det har en god "goodwill" faktor at køre en side som denne. Der er pt. tilhørende app, som er næsten færdig, der kan medkøbes, samt betalingsmoduler klar til at sætte op.

Da siden har været kørt af frivillige, og i et ønske om at give psykiske sårbare muligheden for at få et bedre liv uden tabu, har der ikke været den store indtjening hidtil. Der er dog store muligheder, med den rigtige PR tilgang og forretningsstrategi.

Økonomiske nøgletal

Pt. har det været drevet frivilligt, derfor er er der frit lejde for at starte forretningsmodellen op omkring den fungerende portal med 800+ medlemmer.

Produktet

Datingsiden er bygget op i PHP Open source, og er let tilgængeligt for den mindre tekniske, til at bygge videre og viderudvikle på.

Vi sælger siden som den er, med den mulighed at vi opsætter betalingsmodulet, og køber derfra kan skabe den PR og de antal medlemmer der giver penge i kassen. Dertil følger facebooksiden med 2500 følgere og en næsten færdigudviklet mobil app.

Vi hjælper kunderne ved at være en af de eneste steder i DK, der giver plads til de psykiske sårbare, hvor de kan få lov at møde og glæde hinanden. Udover flere forhold, er der også blomstret mange smukke venskaber ud af denne portal.

Markedsføringskanaler

Virksomheden markedsfører sig primært gennem Facebook og derudover pressemeddelse ud til diverse medier. De gange vi har udsendt pressemeddelse har vi haft stort succes, bl.a. med helsidet i Berlingske, radioomtale på P1 og P2 samt P3 mfl.

Omkostninger

1000 kr. pr år for webhotel.

Virksomhedens historie

Sitet er bygget ud fra et ønske om at gøre noget bedre for de psykisk sårbare, som generelt er belagt et kæmpe tabu og generaliseringer fra samfundet.

Opstartshjælp

Vi står til fuld rådighed i forbindelse med overdragelse, indtil I er helt selvkørende og klar til at flyve på egne vinger.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1460

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
29527

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
11-02-2018
Udbudspris 15.000 DKK