Det bedste fra bloggen i 2016

 

craft-1

Endnu et år er gået, og I skal selvfølgelig ikke snydes for en opsamling af de 10 bedste blogindlæg fra 2016. Vi har haft 100.000 inde og læse vores blog og vi vil derfor gerne benytte lejligheden til at sige tak for at støtten og jeg kan love jer, at der kommer meget mere indhold i 2017.

Vi har ansat Kasper, der skal hjælpe med at lave en masse fede interviews, og især video, kommer der til at blive gjort rigtig meget ud af – vi har allerede nogle rigtig spændende videoer i pipelinen.

Her kommer de 10 mest læste blogindlæg i 2016:

10. “Inspirationskilden har altid været Virgin Group”

Simon, B Group

Det første blogindlæg på listen, er interviewet med Simon fra B Group. B Group er en spændende virksomhed, at følge fordi de har så mange forskellige forretningsområder, og nu også er trådt ind på det svenske marked.

Læs eller genlæs historien om B Group her.

 


9. Planday-stifter: Fis nu af med det der ‘det kan vi jo ikke, vi er fra Danmark’

9-planday

Planday behøver næppe en introduktion. Mikkel (founder og CTO i Planday) fortalte mig, at deres mål er, at blive det foretrukne vagtplanlægnings og HR system i verden, og de er rigtig godt på vej.

Læs eller genlæs historien om Planday her.

 


8. Henrik købte only4kids.dk for et år siden – hvordan er det gået siden?

8-henrik

Henrik fra Only4kids.dk var en af de første brugere, vi interviewede, og i denne artikel fortæller han, hvordan det går med den Only4kids.dk som han købte et år tidligere. Jeg kan godt afsløre at det går godt, og Henrik er en glad mand.

Læs eller genlæs historien om Henrik her.

 


7. Video: Interview med Andreas von der Heide

7-von-der-heide

Andreas von der Heide fra Les Deux, blev den første iværksætter vi har lavet videointerview med, men han bliver bestemt ikke den sidste. Han fortalte os om hvad der motiverer ham, hans største fejl, hvor meget han arbejder, hvilken betydning det har haft at blive far og meget mere.

Se eller gense videoen om Andreas her.

 


6. GoMore-medstifter: “Det var jo i en vis forstand, en failure i første omgang”

6-gomore

På 6. pladsen finder vi interviewet med Mathias fra samkørselsappen GoMore. Mathias er en særdeles interessant og visionær iværksætter, der har noget på hjertet. Han fortæller blandt andet om hvordan de fik funding fra Jesper Buch.

Læs eller genlæs historien om GoMore her.

 


5. Fra fleksjobber til glad iværksætter 

5-fleksjobber

En vaske ægte solstrålehistorie; Palle er måske årets sejeste iværksætter. Han er blevet kastet rundt i det offentlige system, indtil han fik af vide at de ikke kunne hjælpe ham – så købte han en webshop på Saxis og alt ændrede sig. Historien blev ganske populær og blev blandt andet også bragt i Ekstra Bladet.

Læs eller genlæs historien om Palle her. 

 


 4. 65-årige Finn kan ikke sidde stille: Udskyder pensionen og køber webshop

4-finn

65-årige Finn stråler langt væk af overskud og energi. Det er ikke tilfældigt hans historie var den 4. mest læste på Saxis-bloggen i 2016.

Læs eller genlæs historien om Finn her.

 


3. Amino Virksomhedsbørs skifter navn

3-saxis

Okay, indrømmet – Denne artikel blev måske den 3. mest læste fordi, vi virkelig gjorde noget ud af at folk skulle læse det. Det er et budskab der var vigtigt for os at komme ud med, så hvis du ikke har læst den endnu, vil jeg klart anbefale det. Den giver et indblik i hvad vi i Saxis står for, og har af planer.

Læs eller genlæs historien om Saxis her.

 


2. Kenny Lyskjær tjener penge mens han sover

2-kenny-lyskjaer

Overskriften skal nok have en god del af æren for at historien om Kenny, der tjener penge mens han sover, blev den næst mest læste. Det er dog ikke en stramning eller overdrivelse. Hos Saxis ser vi lidt Kenny som Danmarks ukronede affiliatekonge og vi jubler over at have så dygtige folk til at sælge deres projekter på vores site.

Læs eller genlæs historien om Kenny her.

 


1. Fra idé til 15 medarbejdere på 2 måneder: Dansk startup vil bekæmpe madspild

1-too-good-to-go

Artiklen om Too Good To Go, blev den mest læste artikel i 2016. Her i slut 2016 er det stadig et startup, der er på manges læber, senest fordi de var med i Løvens hule på DR. De har vokset fra dag 1 og gør det stadig, I dag er de repræsenteret i store dele af Europa.

Læs eller genlæs historien om Too Good To Go her.

Nyheder fra Saxis

Artikler som også interessere dig

Betingelser ved salg af aktiver via Saxis Philip Roager 2020-06-23
Bedre annoncer, mindre besvær Niels Ryding Olsson 2019-10-02
2 nye funktioner til din salgsannonce Niels Ryding Olsson 2019-03-06
Om os Niels Ryding Olsson 2019-01-11
It’s a match! Niels Ryding Olsson 2018-09-25