Kenny Lyskjær tjener penge mens han sover

cut_F1C8297

Kenny Lyskjær er en mand med forstand på passiv indkomst. Han arbejder til daglig som digital designer og har en baggrund som webudvikler. Han har siden 2011 arbejdet med online markedsføring på forskellige måder. Fornyligt solgte han sit affiliatesite rentablelaan.dk på Saxis. Læs resten af historien her.

Læs også: 32-årig iværksætter: ”Jeg er mest effektiv når andre mennesker sover”

En mand, der kan sit håndværk

“Jeg valgte at sælge min virksomhed, da jeg ønskede at komme i gang med nye projekter.” siger Kenny.

Det er tydeligt at han har svært ved at sidde stille. Rækken af affiliatesites han driver, igennem selskabet lyskjaer.com, er da også en længere smøre. I blandt dem er: mobify.dk, maaltidtildoeren.dk og dedanskeakasser.dk

Kenny er heller ikke bleg for at tage en udfordring op. Faktisk startede han, det nu solgte site, rentablelaan.dk, fordi han ville udfordre sig selv:

“Jeg har solgt mit website, rentablelaan.dk, som jeg startede i sommeren 2014, da jeg ønskede at prøve kræfter med en af de mest konkurrenceprægede brancher indenfor affiliate marketing – nemlig lånebranchen. Igennem ca. 1,5 år har sitet ligget i top 3 på nogle af de mest konkurrenceprægede søgeord i Danmark – kviklån, sms lån og forbrugslån.”

Faktisk har rentablelaan.dk udelukkende indkomst fra de organiske resultater på Google, så udgifterne har næsten været lig 0.

Og dét er på trods af, at det kun var en bibeskæftigelse. Det blev også årsagen til at han besluttede at sælge. Konkurrencen er blevet skærpet, og det vil kræve mere tid at forblive på de gode Googleplaceringer, da konkurrenterne arbejder fuldtid på deres sites.

“Jeg skulle træffe et valg – at drive sitet på fuld tid eller sælge dette? I og med, at jeg er glad for mit nuværende job og at sitet hidtil har fungeret som en bibeskæftigelse, så faldt valget på at sælge sitet.” Forklarer han.

Fortjenesten på salget? Den skal selvfølgelig geninvesteres i de øvrige affiliatesites.

Læs også: Kristoffer smider underbukserne og kaster sig over sex-legetøj!

Hurtig og nem salgsproces

“Processen har været super god. Efter at jeg havde oprettet en annonce, fik jeg hurtigt gode råd til at få uddybet min annonce yderligere, så potentielle købere fandt min annonce attraktiv. Dette resulterede hurtigt i 5-6 henvendelse, som alle var meget interessante for mig.”

Herefter fandt han hurtigt frem til den perfekte køber, som havde stor interesse i at drive sitet og optimere løbende. Det var vigtigt for Kenny at finde en ny ejer, der kunne bidrage til sitets succes.

“Jeg vil uden tvivl anbefale Saxis til andre og også selv benytte det i fremtiden – både som køber og sælger. Kan på det kraftigste anbefale Saxis! De er professionelle og yderst kompetente!”

Som mangeårig bruger af Amino, kendte Kenny allerede til Saxis og det var derfor naturligt for ham at prøve det.

“Valget var super simpelt – Saxis er super nemt, enkelt og gratis at bruge. Derfor valgte jeg Saxis.“

Jeg har en fornemmelse af at vi kommer til at høre mere til Kenny i fremtiden – indtil da vil jeg, på vegne af hele Saxis-teamet, ønske ham tillykke med salget, og held og lykke med de næste projekter!

Kunne du også godt tænke dig en passiv indkomst? Vi har et bredt udvalg af affiliatesites til salg – søg blandt dem her.

Læs også: Jesper Buch: Just-Eat startede med at jeg var sulten

Hvem bruger Saxis?Sælgercases | Artikler

Artikler som også interessere dig

36 årig iværksætter: “Tænk at jeg har skabt noget, som an... Niels Ryding Olsson 2021-01-21
Oliver på 18 år: “det er fedt at andre kan få succe... Philip Roager 2020-10-22
”Salget gav mig mere tid til familien” Alexander Skieller 2020-02-11
Frederik på 20: “Hvis du ville beholde virksomheden... Niels Ryding Olsson 2019-07-11
Benny fandt en partner til sin virksomhed og fik mere tid... Niels Ryding Olsson 2019-05-08