32-årig iværksætter: ”Jeg er mest effektiv når andre mennesker sover”

 

untitled-design-8

Direktøren fra ‘’Det hele’’, Kenni på 32 år, valgte i efteråret at udvide ved køb af 2 fora via Saxis. For halvandet år siden, gik han sammen med sine tre partnere om onlinemediet ‘’Det hele’’, og de har haft fart på lige siden. Tiden var kommet til at udvide.

“Ofte har jeg mulighed for at arbejde på tidspunkter, hvor jeg er mest effektiv, men hvor de fleste andre mennesker sover”

Kenni valgte derfor at udvide med Hunde-forum.dk og Katteforum.dk, da han mente der var gode muligheder for udvikling, og for at prøve kræfter med nye markeder. Kenni har efterhånden været selvstændig i nogle år og vi spurgte ham derfor ind til, hvad han godt kan lide, ved at være selvstændig.

‘’Jeg har været selvstændig igennem en del år. Det jeg sætter pris på ved at være selvstændig, er fleksibiliteten som det giver. Ofte har jeg mulighed for at arbejde på tidspunkter, hvor jeg er mest effektiv, men hvor de fleste andre mennesker sover.’’ – Et svar vi tit hører og som der går igen hos mange iværksættere.

Læs også: Kenny Lyskjær tjener penge mens han sover

Digital overhaling

Med hensyn til fremtidsplanerne, så var de også allerede lagt: ‘’Først og fremmest er det planen at give de hjemmesider vi netop har købt, en større overhaling. Så de kommer til at være helt up to date, med dagens standarder for hjemmesider.

Det betyder at de skal have et nyt design, gøres fuldstændig mobilvenlige og optimeres i alle ender og kanter. Derudover skal vi naturligvis kigge på, hvordan vi kan udvide siden med flere tiltag.’’

Herinde hos Saxis ønsker vi Kenni og co. alt held og lykke med hjemmesiderne fremover.

Læs også: 65-årige Finn kan ikke sidde stille: Udskyder pensionen og køber webshop

Hvem bruger Saxis?Købercases | ArtiklerKøbere på Saxis

Artikler som også interessere dig

Købte virksomhed og skabte 300% vækst på 8 måneder Philip Roager 2019-11-07
Karsten købte 20 års erfaring Niels Ryding Olsson 2019-05-23
Facebook nørder køber sig til passiv indkomst Philip Roager 2019-01-16
Når eleverne bliver lærererne – rejsen til et iværk... Philip Roager 2018-11-08
“Velbekomme” sådan siger Christian og hans kæ... Philip Roager 2018-10-10