Fra fleksjobber til glad iværksætter

iværIMG_0177

Som 24-årig blev Palle påkørt med 150 km/t, da han holdte stille i sin mors bil. Det har medført et usynligt handicap som han har måtte lære at leve med. Efter at have prøvet en lang række jobs der ikke fungerede, har han endelig fundet en livsvej der fungerer og giver ham livsglæden tilbage – Barkshop.dk, der er købt via Saxis.

Læs også: “Vi har gjort det, vi er bedst til og nu skal vi videre mod nye eventyr”

Fleksjob grundet ulykke

Palle har et fleksjob, fordi han i 2002 var indblandet i en trafikulykke, og han har derfor ikke kunne arbejde mere end 15 timer om ugen. Det har ligeledes gjort, at han har haft en frygt for at komme ind i det offentlige system som ledig. “Ingen virksomheder vil tage dig” var beskeden fra kommunen.

“Vi har længe ledt efter en virksomhed, som vi kunne overtage og få til at vokse, da IT-virksomheden er svær at få til at vokse, når jeg kun har 15 timer om ugen jeg kan arbejde.“

Det har også været en særdeles lang rejse for Palle, at finde en levevej, der passer til hans situation. Han har været igennem en lang række jobs, heriblandt tankpasser, fleksjobber i IT-virksomhed og angstlinien indtil han i sommeren 2016 besluttede at købe en virksomhed, sammen med ægtefællen Agneta.

På Saxis fandt de heldigvis det de ledte efter; En webshop hvor der var lavet grundigt forarbejde og hvor der var indtjening fra dag et. Parret fortæller:

“Vi faldt over Barkshop, mens vi var på sommerferie, da vi igen var forbi Saxis for at se på virksomheder til salg. Vi var ikke i tvivl om at Barkshop har et kæmpe potentiale og Lisbeth som er den tidligere ejer, har gjort et helt fantastisk stykke arbejde med Barkshop, men grundet et drømmejobtilbud har valgt at sælge.”

Læs også: E-handelskonsulenten, der blev webshopejer

En lysere fremtid

Efter købet af Barkshop.dk, ser fremtiden dog anderledes lys ud:

“Jeg har fået noget at stå op til hver dag, som jeg ser frem til. Nu er der ligeledes mulighed for at vi også kan få det til at løbe økonomisk rundt.” siger Palle og fortsætter med stor optimisme:

“Barkshop har et eksisterende kundegrundlag og shoppen er bygget så perfekt op af Lisbeth, den tidligere ejer. Så fremtiden ser meget lysere ud for os, da jeg nu har mulighed for fortsat, at være iværksætter sammen med min kone, og usikkerheden for at komme ind i det offentlige system som ledig er nu elimineret.”

“Jeg har fået noget at stå op til hver dag”

Ægteparret håber på at kunne hente nogle af de penge hjem, som de har investeret i IT-virksomheden – og hvis det går godt – åbne en fysisk butik. Allerede nu er de ved at arrangere et showroom i forlængelse af deres bolig.

Udover det økonomiske aspekt, betyder det også meget for Palle, at få mere frihed i sin hverdag, og det heldigvis også blevet en realitet.

“Grundet min situation er det yderst vigtigt med frihed i hverdagen samt mere fleksibilitet. Jeg har gode og mindre gode dage og med Barkshop kan jeg arbejde på det tidspunkt, der passer bedst for mig uden gener for vores kunder.” forklarer han.

Virksomhedskøb gennemført på 10 dage

De har været i kontakt med en del forskellige købere i løbet af de 3 til 4 år de har ledt efter en virksomhed, de kunne købe:

“De fleste har heldigvis været professionelle, og svaret på de spørgsmål man har stillet, men der har desværre også været dem man aldrig høre fra. Med Barkshop har det bare været en fornøjelse.

Det har været nemt at bruge Saxis til at kommunikere med Lisbeth og få en aftale på plads. Saxis er et genialt medie til at få et overblik over virksomheder som er til salg og derefter tage kontakt til sælger.

“Saxis er et genialt medie til at få et overblik over virksomheder som er til salg”

Vi kontaktede Lisbeth og der var straks super kemi imellem os. Agneta og Jeg er helt sikker på, at det var den mulighed vi har ventet på og vi valgte at indgå en dialog med Lisbeth om et køb. Dette er nu blevet en realitet og vi er et skridt nærmere vores drøm.”

Med de ord, er der bare tilbage at sige at vi håber at deres drømme og forventninger bliver indfriet. Vi ønsker i al fald held og lykke med den nye virksomhed.

Læs også: Mor køber firma: Mine børn skal lære at drive virksomhed

Hvem bruger Saxis?IværksætterhistorierKøbercases | Artikler

Artikler som også interessere dig

Grafikr om fravalget af en investering Niels Ryding Olsson 2021-02-19
36 årig iværksætter: “Tænk at jeg har skabt noget, som an... Niels Ryding Olsson 2021-01-21
”Salget gav mig mere tid til familien” Alexander Skieller 2020-02-11
Købte virksomhed og skabte 300% vækst på 8 måneder Philip Roager 2019-11-07
23 årig iværksætter solgte 3 virksomheder, ved siden af v... Philip Roager 2019-04-16