E-handelskonsulenten, der blev webshopejer

Capshoppen

Simon Langli blev i slutningen af sidste år webshopejer, ved købet af Capshoppen.dk. Den nyindkøbte webshop skal, sammen med andre projekter, indfri hans drøm om at blive 100% selvstændig.

Læs også: Mor køber firma: Mine børn skal lære at drive virksomhed

Hvem er du og hvorfor har du købt en webshop?

“Mit navn er Simon Langli og jeg har gennem flere år arbejdet i forskellige webbureauer, så min tilgang til e-commerce har altid været fra konsulentsiden, som rådgiver. Det var også derfor jeg endte med at købe Capshoppen.dk, så jeg kan prøve hvordan det er, at være på den side af bordet.

Jeg har længe gerne ville eje en webshop, men har manglet tiden til at bygge en selv. Her var muligheden for at købe en shop, der allerede havde omsætning. Så i stedet for at opbygge en webshop fra bunden, havde jeg her muligheden for at videreudvikle på Capshoppen.”

Hvad har købet af Capshoppen betydet for dig?

“Det har betydet, at jeg er på vej til at blive endnu mere selvstændig i mit arbejdsliv. Jeg har længe ønsket, at kunne tjene min egen løn og det er jeg nu et skridt tættere på.

Derfor går jeg nu fuld tid med Capshoppen og nogle andre projekter, jeg er involveret i. Mit nyeste projekt hedder Vinmagasin.dk og skal sælge vinkøleskabe på nettet.”

Hvad er målet for dig?

“At kunne leve af det! Jeg vil gerne udvide til nogle flere lande og generelt udvide vores sortiment, men det er en lang proces, der kræver en masse kapital.”

Hvorfor valgte du at købe en webshop gennem Saxis?

“Jeg tjekker engang i mellem Saxis Virksomhedsbørs for at se, om der skulle være nogle spændende projekter. Jeg har ledt efter en shop, der passede ind i mine interesser. Alt har fungeret fint.”

På vegne af hele Saxis-holdet, ønskes Simon god vind med projektet

Læs også: 21-årig IT-iværksætter fra Esbjerg vil nu sælge slips og butterflies

Hvem bruger Saxis?Købercases | Artikler

Artikler som også interessere dig

Købte virksomhed og skabte 300% vækst på 8 måneder Philip Roager 2019-11-07
Facebook nørder køber sig til passiv indkomst Philip Roager 2019-01-16
Når eleverne bliver lærererne – rejsen til et iværk... Philip Roager 2018-11-08
“Velbekomme” sådan siger Christian og hans kæ... Philip Roager 2018-10-10
Gode købmandsbrødre slog hurtigt til på god webshop Philip Roager 2018-10-03