21-årig IT-iværksætter fra Esbjerg vil nu sælge slips og butterflies

IMG_1304En 21-årig esbjergenser opkøber i øjeblikket, sammen med sin partner, virksomheder i nichen slips og butterflies. Målet er at udvide deres markedsandel inden for nichen.

Læs også: Kalundborg-drenge køber officiel dansk leverandør af populært urmærke

Flere forretningsområder

Jeppe er for nyligt flyttet til København for at studere, men kommer oprindeligt fra Esbjerg. Han har sammen med sin partner startet IT-virksomheden BackupBox.

Én virksomhed var dog ikke nok for makkerparret, som har købt StyleGuy, der er en virksomhed, der sælger slips og butterflies. De ønskede at udvide markedsandelen og har derfor lige opkøbt endnu en virksomhed, nemlig Tieman:

“Vi ønskede at udvide markedsandelen og vi opkøbte derfor også Tieman, da vi så, at den var til salg på Saxis. Vi valgte at investere i virksomheden, da vi mente, at det ville give os en bedre markedsandel og nogle spændende nye produkter. Derudover havde virksomheden et stort potentiale, som vi gerne vil udvikle videre på.“

Læs også: Iværksætter starter nyt ski-eventyr

Stor læring

Jeppe, som er studerende, fortæller at det er meget anbefalelsesværdigt at være iværksætter. Ikke nødvendigvis for at blive millionær, men fordi der er masser af læring at hente, særligt hvis du er studerende:

“Det at have virksomheder har gjort, at jeg har lært en masse om erhvervslivet og det at være selvstændig. Da vi begge studerer ved siden af, kan der være virkelig travlt, men det er også fedt at se, at det man lærer kan bruges til noget i praksis.”

Hvordan kommer man så i gang? For Jeppe startede det, ved at han blev kontaktet af en konkurrent:

“Vi blev kontaktet af et andet firma, som ønskede at sælge, og i den forbindelse fik vi interesse for at undersøge, hvilke muligheder vi havde. Saxis giver et godt overblik over de virksomheder, der er til salg og har en god chatfunktion. Det er rart, at man får mail, når der er nogen, der svarer.”

Vi ønsker Jeppe og hans partner al held og lykke med deres virksomheder.

Læs også: Thomas fik gang i drømmen om at blive sportsiværksætter

Hvem bruger Saxis?Købercases | Artikler

Artikler som også interessere dig

Købte virksomhed og skabte 300% vækst på 8 måneder Philip Roager 2019-11-07
Facebook nørder køber sig til passiv indkomst Philip Roager 2019-01-16
Når eleverne bliver lærererne – rejsen til et iværk... Philip Roager 2018-11-08
“Velbekomme” sådan siger Christian og hans kæ... Philip Roager 2018-10-10
Gode købmandsbrødre slog hurtigt til på god webshop Philip Roager 2018-10-03