Iværksætter starter nyt ski-eventyr

2016-02-10_1351

Nicolaj Gottlieb er en travl iværksætter, som allerede har shoppen SportsGadgets.dk. Da han faldt over endnu en webshop med sportsudstyr, nemlig Skilaas.dk, kunne han alligevel ikke lade være med at overtage og drive den også. Vi har spurgt Nicolaj til hans planer.

Læs også: Morten ejer et marketingbureau: Nu vil han også sælge smykker

Hvem er Nicolaj?

“Jeg hedder Nicolaj Gottlieb. Jeg kommer fra Nordsjælland. Jeg har gennem mange år arbejdet som IT konsulent, som mit primære erhverv, men har altid haft en stor interesse for sport, og for at drive virksomhed på nettet.

Jeg startede SportsGadgets.dk i efteråret 2015, og overtog yderligere 2 virksomheder, som handlede med sports- og fritidsudstyr inden jeg så et opslag for Skilaas.dk, og da produkterne kunne komplementere det sortiment jeg i forvejen havde på de øvrige webshops, så så jeg en ide i også at overtage Skilaas.dk.”

Det at være virksomhedsejer betyder noget specielt for Nicolaj. Det handler om meget andet end at tjene penge og selvom der er mange lange dage, så er det det hele værd:

“Jeg har været virksomhedsejer siden 2010. Det har først og fremmest betydet opfyldelse af en drøm om at være selvstændig, og drive egen virksomhed. I vid udstrækning har det betydet større frihed i min hverdag, men i perioder betyder det også ekstra arbejde på tidspunkter, hvor andre kan trække stikket ud og holde fri.”

Læs også: 23-årig studerende køber virksomhed på Saxis: Arbejd hårdt halvdelen af året og rejs verden rundt den anden halvdel

Frihed og fremtid

“Ofte er det ekstra arbejde blot en følge af et ønske om at udvikle forretningen, for at skabe en virksomhed, som kunderne kan få glæde af, og som jeg selv kan være stolt over, hvorfor det hårde slid i perioder, sker med en positiv indstilling til tingene. Jeg er glad for det jeg laver i dag, også selvom der kan være mange bolde at holde i luften.

Fremtidsplanerne for Skilaas.dk er at være den foretrukne webshop for køb af skilåse, skistraps og trackere, der er med til at give en mere sikker og bekvem skiferie. Vi ønsker at udbrede kendskabet til Skilaas.dk og vores produkter, men fokuserer i høj grad på at bibeholde den gode kundeservice, der har været med til at give os rigtig gode anmeldelser på Trustpilot.

Jeg fandt sælgerne og tog kontakt til dem gennem et opslag i gruppen ‘Køb og salg af webshops’ på Facebook. Det gik helt smertefrit og begge parter var meget glade og tilfredse for den aftale der blev indgået.”

Hvis du er interesseret i at se mere om Nicolajs skilåse kan du se med her:

Brugervejledning:

https://youtu.be/BNPVD_SVupY

Promotion video:

https://youtu.be/q0z90K0IRIY

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Artikler som også interessere dig

Henrik Ørsnes Online ApS købte konkurrerende webshop for ... Kasper Hansen 2018-05-08
Christian havde svært ved at gå fra ide til handling R... Kasper Hansen 2018-05-01
Therese gik fra at være stress-sygemeldt SOSU til at være... Kasper Hansen 2018-03-12
Efter 18 år i it-branchen tager Danny springet: “Je... Kasper Hansen 2018-02-26
Fra fængselsbetjent til FuckCancer non profit organisatio... Kasper Hansen 2018-02-08