23-årig studerende køber virksomhed på Saxis: Arbejd hårdt halvdelen af året og rejs verden rundt den anden halvdel

 

“Min største drøm er at kunne leve af mine sæson virksomheder; Oluf`s is, waterblob.dk og næste år forhåbentlig også kabelpark i Vejen.
Det vil nemlig betyde at jeg kan arbejde fuld gas i 6-7 måneder om året, og rejse verden rundt i det andet ”halvår”, med min kæreste.”

Alexander, er 23 år gammel og er opvokset i en lille by i Jylland. Han studerer til dagligt på Cph Business i København, hvilket han er færdig med til sommer. Før studierne levede Alexander i Canada og Australien i knap 2 år med henholdsvis hans snowboard og surfboard. ‘’Jeg har været iværksætter siden jeg var 18 år gammel, hvor jeg har haft alt fra webshops (Den ene solgt over Amino og drevet imens jeg har rejst), til i dag, hvor jeg driver og er medejer i Waterblob.dk (Snart DareDevilEvents), Premium Gulve og nu Oluf`s is.”

Læs også: 21-årig IT-iværksætter fra Esbjerg vil nu sælge slips og butterflies

Han har købt Oluf`s is sammen med 3 medstuderende, hvoraf den ene også er medejer i Waterblob.dk.

 

Hvorfor købe et ishus?

”Jeg er involveret i mange projekter hele tiden, bl.a opstarten af en Kabelpark i Vejen, som jeg har arbejdet på i mange år. Kabelparken skulle være åbnet i år, men da det blev udskudt et år, af forskellige årsager (åbning i 2018) har jeg valgt at ligge mine kræfter i Oluf`s is denne sommer.

Derudover spiller den godt sammen med Waterblob.dk, som også er en sæsonbetonet forretning. Jeg har derudover altid haft en drøm om at have et kvalitets is-hus, så da chancen bød sig, måtte jeg bare slå til”.

Læs også: Benelizer vil gøre det nemmere for dig at træffe de rigtige beslutninger i din virksomhed

Hvad betyder købet for dig?

”Jeg driver som sagt andre virksomheder, derfor er det ikke helt nyt for mig. At være selvstændig betyder meget for mig; spændingen, udfordringerne, op og nedture og hvad der ellers høre til.

Derudover elsker jeg alt, hvad der har med opstarten at gøre. Hvad angår friheden, glæder jeg mig enormt meget til at kunne føle den 100 %, når jeg ikke studerer længere og kan gå fuldtid i virksomhederne.

Det giver mig rigtig mange fordele, at jeg har startet mit iværksætter eventyr under studierne, læringen er enorm og det har jeg brugt rigtig meget. Derfor føler jeg mig også klar til at kunne gå fuldtid til sommer.

Min største drøm er at kunne leve af mine sæson virksomheder; Oluf`s is, waterblob.dk og næste år forhåbentlig også kabelpark i Vejen. Det vil nemlig betyde at jeg kan arbejde fuld gas i 6-7 måneder om året, og rejse verden rundt i det andet ”halvår”, med min kæreste.

Hvor vi kan Surfe de bedste bølger og stå på snowboard i det bedste pudder”.

Hvad er fremtidsplanerne for din nye virksomhed?

”Fremtidsplanerne for virksomheden, er at lave Danmarks bedste italienske ispinde, som kan få smilet frem selv på en regnfuld dag.

Vi vil gerne åbne en butik i Århus, hvis det første år går som forventet og derefter må vi se, hvor Oluf`s kan tages hen.

Måske et lille ishus på Frederiksberg også, hvem ved?”

På Saxis kontoret synes vi at Alexanders historie er fantastisk og ønsker ham al held og lykke med fremtiden. Tag et kig på vores virksomheder til salg, hvis artiklen har gjort dig nysgerrig.

Læs også: Erik solgte som 19 årig sin første webshop igennem Saxis – kapitalen brugte han til at starte sit næste erhverseventyr

Hvem bruger Saxis?Interviews Og GæsteblogsKøbercases | Artikler

Artikler som også interessere dig

Købte virksomhed og skabte 300% vækst på 8 måneder Philip Roager 2019-11-07
Facebook nørder køber sig til passiv indkomst Philip Roager 2019-01-16
Når eleverne bliver lærererne – rejsen til et iværk... Philip Roager 2018-11-08
Icebreaker Urban – ismaskinen der får folk til at f... Philip Roager 2018-10-16
“Velbekomme” sådan siger Christian og hans kæ... Philip Roager 2018-10-10