Thomas fik gang i drømmen om at blive sportsiværksætter

Thomas

I Dag skal du møde Thomas Wichmann. Thomas er født og opvokset i Storkøbenhavn, i dag bosat i Hvidovre.

Læs også: 21-årig IT-iværksætter fra Esbjerg vil nu sælge slips og butterflies

Thomas har netop startet sin karriere som iværksætter med webshoppen triathlonshop.dk. Efter mange år i sportsverdenen, var det på tide for Thomas at starte selv og bruge sin viden og erfaring til at drive sin egen forretning.

Han har oprindelig arbejdet med HR, Kommunikation og Personale udvikling men fik i 2004 muligheden for at kombinere hobby med job, da han efter ca. 20 år i golfsportens verden – heraf flere år som elitespiller – blev golfmanager.

“Gennem de sidste 11 år har jeg arbejdet i 3 af Sjællands største golfklubber som Golfmanager og har suppleret det med en Sports Management uddannelse ved siden af.”

“Det har gennem et årti, været en personlig drøm at starte egen virksomhed. Flere tanker om forskellige brancher har øget interessen og løbende har jeg fulgt salg og køb af virksomheder. Da triathlonshop.dk kom til salg tænkte jeg, at dette kunne være drømmen og derfor slog jeg til.”

“Først og fremmest handler det om drømmen om at blive ejer, om at blive selvstændig og om at udleve iværksætteren inde i mig selv. Med god opbakning fra min forlovede Pia – som jeg skal giftes med i sommeren 2016 – blev drømmen til virkelighed.”

“Det er og bliver hårdt at være selvstændig og det skal det jo også være. Specielt i en opstart, hvor man ønsker at gøre virksomheden til sin egen. Men med tiden skulle det gerne blive mere attraktivt og dermed skabe en mere normal hverdag og et mere normalt timetal.”

Læs også: Mor køber firma: Mine børn skal lære at drive virksomhed

“Siden overtagelsen i fredags er showroomet blevet “shinet op” væsentligt. så det fremstår mere indbydende og lækkert. Derudover er webshoppen gennemgået og visse produkter sat frem for at skabe aktivitet på webshoppen – det er jo trods alt salget jeg skal leve af fremtidigt.”

“Derudover er der masser af andre gode tanker, men helt overordnet gælder det, at jeg ønsker at sælge god kvalitet til den bredde idrætsudøver, som den vigtigste del af forretningen, men også til den bedre udøver og elitesportsudøvere.”

“Alle forbrugere er efter seneste finanskrise meget opmærksomme på kvalitet og pris, så det er mit ønske at føre de rigtige produkter, i den bedst mulige kvalitet, til den bedst mulige pris.

Derudover er der i forretningsplanen udarbejdet 3 sider med tanker og ideer til videreudvikling fremtidigt. De fleste skal nok blive til noget og det glæder jeg mig til at kunne fortælle om hver gang det sker.”

“Det har været en forholdsvis simpel proces at købe webshoppen gennem Amino. Min oplevelse er dog – desværre – at alt for mange sælgere ikke skriver nok om deres virksomhed til salg, og ikke gør nok ud af salgsmaterialet. Det vanskeliggør jo ethvert salg. Fra Saxis’ side har jeg kun ros for design, layout, service m.m. – det fungerer jo upåklageligt, men det ville også komme bag på mig, hvis det ikke gjorde”

“Der er mange ting der skal bringes på plads og ordnes inden et salg/køb kan gennemføres. Det er fremtiden at handle på nettet, men det har det jo ikke altid været, og den forhindring skal man personligt overkomme. Og når den er overkommet så er Saxis’ et rigtig godt sted at handle sin virksomhed, hvilket jeg da klart vil huske til den dag jeg selv skal sælge.”

Vi er glade for at Thomas er kommet godt videre med triathlonshop.dk, takker for de rosende ord og ønsker alt held og lykke fremover. Har du lyst til at købe en webshop ligesom Thomas kan du tage et kig her: Se alle webshops til salg på Saxis.


Klik her og se flere køberhistorier

Hvem bruger Saxis?Købercases | Artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Artikler som også interessere dig

Købte virksomhed og skabte 300% vækst på 8 måneder Philip Roager 2019-11-07
Facebook nørder køber sig til passiv indkomst Philip Roager 2019-01-16
Når eleverne bliver lærererne – rejsen til et iværk... Philip Roager 2018-11-08
“Velbekomme” sådan siger Christian og hans kæ... Philip Roager 2018-10-10
Gode købmandsbrødre slog hurtigt til på god webshop Philip Roager 2018-10-03