Amino Virksomhedsbørs skifter navn

Saxis-teamet

Efter 9 år under Aminos vinger, har vi valgt at skille Amino Virksomhedsbørs ud som datterselskab til Amino. Det er stadig den samme platform, stadig de samme regler, stadig de samme mennesker, men et nyt brand.

Læs også: Saxis-medstiftere sælger aktier i Ageras

Amino Virksomhedsbørs bliver nu til Saxis

_DSC763402 (1)

 

Vi har det sidste år, oplevet vækst gennem vores arbejde med Amino Virksomhedsbørs. Vores trafik er steget med 50%, antallet af oprettede virksomheder til salg er steget med 20% og antallet af solgte virksomheder er steget med 33%

Vi er også begyndt at handle større virksomheder. Sidst trafik app’en TrafikAlarm, der blev solgt til Jyske Fynske Medier for et større millionbeløb.

Disse større handler formidler vi, ved at henvise til en af vores samarbejdspartnere. Vi har et bredt netværk af virksomhedsmæglere og advokater, som står klar til at hjælpe jer, der ønsker at sælge større virksomheder og har brug for den rådgivning, der skal til.

For at vi kan repræsentere både selvsalgsportalen og formidlingsservicen, har vi besluttet at det er nødvendigt med et nyt brand. Saxis er altså både selvsalgsportalen, som du kender fra Amino Virksomhedsbørs, og nu også en formidlingsportal, der hjælper større virksomheder med at finde den helt rigtige virksomhedsmægler.

Fra iværksætterprojekt til etableret virksomhed_DSC7634

Vi er et team på 4 mand, der har købt halvdelen af Amino Virksomhedsbørs og nu laver vi det altså om til Saxis, sammen med ejerne af Amino, Nicolai Frisch og Martin Thorborg.

Vi er nu ikke længere bare et par iværksættere, der sidder og sveder med en god idé. Vi er vokset til en virksomhed på 8 mennesker, med telefonisk support alle hverdage 9-18 og mange virksomhedssalg i ryggen.

Snart starter vi vores nye svenske portal op og åbner op for at du kan sælge (eller købe) din virksomhed på det svenske marked også.

Læs også: Sølv, guld og platin bliver slået sammen til én pakke

Saxis bliver en international virksomhed

Måske har du lagt mærke til, at der er sket en del nye ting på Amino Virksomhedsbørs her på det sidste.

Vi har været i fuld gang med at skabe en platform, der er gearet til at blive den største inden for handel med små og mellemstore virksomheder i verden. Ja, vi siger verden.

Vi har store ambitioner med Saxis og vi tror på at kombinationen af Nicolai og Martins erfaring, og vores drive og tekniske know-how gør at vi kan indfri vores mål.

Saxis er en professionel handelsplatform hvor du kan købe og sælge små og mellemstore virksomheder overalt i landet og med tiden, overalt i verden.

Vi håber at du vil tage rigtig godt imod os. Det er faktisk os, der har kørt Amino Virksomhedsbørs de sidste par år, så du kender os allerede. Nu hedder vi bare noget andet.

Over det næste års tid vil vi rulle alle ændringerne ud – vi glæder os utroligt meget til at vise jer vores nye identitet.

Velkommen til Saxis.

Hilsen

Anders, Christian, Martin, Morten, Nicolai, Niels.

Læs også: Halvårsopgørelse ved CEO Niels Ryding Olsson

Nyheder fra Saxis

Artikler som også interessere dig

Betingelser ved salg af aktiver via Saxis Philip Roager 2020-06-23
Bedre annoncer, mindre besvær Niels Ryding Olsson 2019-10-02
2 nye funktioner til din salgsannonce Niels Ryding Olsson 2019-03-06
Om os Niels Ryding Olsson 2019-01-11
It’s a match! Niels Ryding Olsson 2018-09-25