Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 119.000 DKK

Søg lignende virksomheder

AI-genereret godnathistorie platform klar til USA

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Udlandet
Gem annonce
På få sekunder skræddersyes lyd eventyr, som er unikt designet til at styrke børns selvværd, tilbyde livslektioner, samt udvikle en positiv tankegang hos barnet. 100% automatiseret og med indbygget ambassadør-system.

På få sekunder skræddersyes lyd eventyr, som er unikt designet til at styrke børns selvværd, tilbyde livslektioner, samt udvikle en positiv tankegang hos barnet. 100% automatiseret og med indbygget ambassadør-system.

Nu har du endelig chancen for at få din egen AI-drevne virksomhed, som tilmed har en mission og en dybere mening.Virksomheden er bygget op omkring et ambassadør-system og er 100% automatiseret, så den er i princippet "selvopbyggende" og selvkørende - den mangler bare dig, som kan dit marketing.

Økonomiske nøgletal

Som skrevet længere oppe, så lever jeg af at bygge online koncepter og sælge dem, inden de lanceres. Derfor er der naturligvis ingen tal at vise.Platformen er 100% sat op og klar til at tage imod betalinger med Stripe.Der sælges pakker a hhv 10, 30 og 60 eventyr og så kan kunderne "tanke op" efter behov.

Det kan også laves som abonnement, men her skal man tænke over, at der er en mindre omkostning pr. eventyr genereret. Så her bør man lige se tiden an og se hvor mange eventyr en gennemsnitskunde laver pr. måned og så sætte abonnementsprisen efter det.

Pakkeløsning sikrer der imod en bestemt indtjening pr. solgt pakke.

Hvis vi skal lave et lille regnestykke...10 eventyr koster ($9) 63 kr

30 eventyr koster ($19) 133 kr

60 eventyr koster ($29) 203 krVed en tænkt salgsfordeling af pakkerne på:10 eventyr (35%)

30 eventyr (55%)

60 eventyr (10%)Samt en fordeling mellem "eget salg" og ambassadør* salg på:


Eget salg (30%)

Ambassadør salg (70%)Så vil daglige salg generere flg. pr. måned:


Eks.
15 salg = 32.325 kr

30 salg = 64.649 kr

50 salg = 107.749 krKostpris for generering af eventyr, samt afregning til ambassadører er modregnet i ovenstående eksempler, så det ville være reel overskud.Her skal man tage med, at det som sagt er bygget op omkring primært ambassadører, som jo har en kæmpe stor rækkevidde, hvorfor fx 15 daglige salg i USA ikke er voldsomt meget.* Ambassadører

Alle ambassadører kan dele deres unikke ambassadør-link og tilbyde deres venner og følgere 25% rabat, ligesom de selv tjener 15% (dette tal kan ændres individuelt til mere eller mindre) for alle salg de henviser. Disse rabatter kan ændres som man ønsker.Brugere og ambassadører kan se et real time overblik over alle klik, salg og indtjening i deres brugerpanel.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

IKKE BARE EN HISTORIE, MEN EN MISSION...Udover at være sjove og kærlige eventyr, så er Phairytales mission at styrke, oplyse og forme børns selvbillede positivt.
I en verden hvor overfladisk indhold er i overflod, ønsker Phairytale at være et lys, et pusterum og en kærlig stemme, som meningsfyldt sætter gang i fantasien og selvværet med skræddersyet indhold, som barnet kan relatere til.Det kunne være Victor, som møder sit store idol Messi i parken og spiller bold med ham.Det kunne være Laura, som inviterer Elsa og Anna med til sin fødselsdag.Phairytale er med andre ord perfekt til at adressere evt. udfordringer hos barnet på en mild og legende måde. Det kunne være; generthed, voldsom adfærd, skilsmisse eller lign. Her kan det ofte være overvældende for barnet, at skulle konfronteres direkte med sådanne emner. Ved at forme eventyret omkring disse udfordringer, så taler du til barnet gennem lyd, hvilket ofte fungerer meget mere effektivt.Så et eventyr kunne også være Victor, som var meget genert, men pludselig en dag opdagede han, at det var meget sjovere at være mere åben og imødekommende og så genereres et sjovt og kærligt eventyr præcis omkring den handling.


Phairytale blev skabt som et alternativ til skærmtid og som en fast tradition ved sengetid, hvor det ofte kan være lidt stressende at få børnene gjort natteklar osv. Nu kunne de så slutte dagen af med et hyggeligt eventyr, som lige runder dagen af med en handling om dagen de lige har oplevet, eller blot en sjov og kærlig fortælling om et emne de selv bestemmer.

Det gør, at de falder i søvn fyldt med positivitet, frem for måske at ligge og tænke på nogle trælse episoder fra dagen, savne en for forældre i en skilsmissefamilie eller noget helt tredje.AMBASSADØR SYSTEM


Jeg har valgt at bygge konceptet op omkring et ambassadør-system, så brugerne / ambassadørerne er dem som bygger hele kunde- / brugerbasen. Det kan skalere meget hurtigere. Overvej tanken om 100 brugere / ambassadører, som deler deres positive oplevelse, samt en rabatkode på 25%, med deres 100 x 1.000 følgere på TikTok, Instagram, FB mv. De af dem, som ender med at købe, deler så med deres følgere osv.

Jeg mener det er en federe tilgang, end at skulle ud og skaffe alle salg selv.Der er blevet brugt massere tid på at bygge og automatisere hele ambassadør-systemet, så det er 100% automatiseret. Unikke ambassadør links genereres automatisk, klik, salg, salgs cut mv. registreres automatisk osv.HVORFOR ER VIRKSOMHEDEN PÅ ENGELSK?


Som det er nu, så er platformen lavet på engelsk målrettet i amerikanske marked. Det er egentlig på grund af potentialet er enormt i USA. Ønsker man, at lancere på andre / flere sprog, så er det ret nemt. Det kræver blot, at man oversætter siden til det ønskede sprog. Både ChatGPT og servicen, som konverterer til lyd / oplæsning, kan levere på stort set alle sprog, så det er bare at definere det i den bagvedliggende kode.


*Platformen er bygget på dansk, som selvfølgelig medfølger.

HVORFOR ER PHAIRYTALE EN GOD INVESTERING?


Nytænkende og unik: I en verden af standardiseret underholding skiller Phairytale sig ud med sin skræddersyede tilgang.


Stort vækstpotentiale: Efterspørgslen på personaliseret indhold er i stigning.


Positiv indvirkning: Gør en forskel ved at bidrag positivt til børns udvikling.


Fuldt funktionsdygtig platform: Der er brugt små 500 udviklingstimer på platformen og den er 100% automatiseret, så det eneste der skal fokuseres på er markedsføring og strategi.HVORFOR SÆLGER JEG VIRKSOMHEDEN NU, FREMFOR SELV AT DRIVE DEN?


Jeg er konceptudvikler, og brænder for at bygge virksomheder, og jeg dør hurtigt i drift. I stedet for at launche, får du her mulighed for at gøre det hele selv, og helt unikt. Jeg ved udemærket godt, at jeg kunne tjene noget mere ved at lancere dem og sælge dem efter noget tid, men jeg får alt for mange idéer til, at jeg kan sidde med det samme koncept i længere tid af gangen. Det er dét at skabe der driver mig, mere end at drive :)

Der er brugt mere end 500 udviklingstimer på det her koncept og skal man ud og have et bureau til at udvikle en platform magen til inkl. et ret komplekst ambassadør system, så kigger man hurtigt i et budget på MINDST en halv mio. eller mere 🙈

Jeg står naturligvis til rådighed efterfølgende, hvis køber måtte have småting som skal ændres eller lign.

Markedsføringskanaler

Virksomheden er som skrevet ikke lanceret endnu.Konceptet er bygget op omrking et ambassadør-system, så det vil primært være brugerne og ambassadører, som kommer til at bygge kundebasen.

Disse ambassadører deler let deres unikke ambassadør-link på deres sociale medier som fx Facebook, Instagram, TikTok mv.

Derudover kan man selvfølgelig supplere med egen markedsføring på de samme sociale medier som nævnt ovenover.

Der er ligeledes købt 10+ videoer med UGC content, helt ideelt til at kickstarte annonceringen.

Omkostninger

Det koster ca. 33 øre at generere et lyd eventyr på ca. 3 minutter.Derudover er der kun hosting, som er forsvindende lidt, vel 50 kr / md. alt efter hvor man ønsker at have platformen hostet.

Hosting er betalt et lille år frem.

Ligeledes vil der selv. også være en lille % til Stripe, som håndterer alle betalinger fra kunderne.

Aktiver

Platformen er online og kan drives hvor end man nu ønsker at gøre det fra :)

Virksomhedens historie

Idéen til Phairytale blev til ud fra et ønske om, at give børn en dybere og mere personlig oplevelse end den man får gennem en alm. børnebog eller lydbog.


Jeg kunne selv kode og teknologien er efterhånden ved at være så god, at det gav mening, at lave et koncept som Phairytale.Derudover, så sætter jeg stor pris på at kunne bygge koncepter, som ikke bare er "ligegyldige" pengemaskiner, men rent faktisk giver mere end blot indtjening. Jeg ser mange tusinde forældre og børn få rigtig mange hyggelige stunder verden over med vores personlige lydeventyr.Derfor håber jeg også, at en kommende køber, ligeledes køber Phairytale i et ønske om at glæde en masse børn, som sidegevinst til at skabe indtjening :)

Markedet

Phairytale befinder sig i den voksende industri for personaliseret børneindhold, en sektor der har set en markant vækst takket være teknologisk udvikling og en stigende efterspørgsel fra forældre, der søger kvalitetsindhold skræddersyet til deres børn.Konkurrencemæssigt har Phairytale en unik position på markedet. Mens der er andre aktører, der tilbyder personaliserede bøger eller videoer, er der få, der kombinerer skræddersyet indhold med AI-genereret lyd i form af eventyr. Dette giver Phairytale en skarp konkurrencefordel.Markedet for børneindhold, især digitalt, estimeres til milliarder af dollars globalt. Med den konstante vækst af digitale platforme og efterspørgslen efter kvalitetsindhold for børn, er markedet forventet at vokse yderligere i de kommende år. Købekraften, især i udviklede lande, er robust, med forældre og bedsteforældre villige til at investere i produkter og oplevelser, der beriger deres børns liv.Samlet set er markedet for Phairytale både stort og stadigt voksende, og med den rigtige markedsføringsstrategi er der et enormt potentiale for vækst og indtjening.

Stærke sider

Personlig Tilpasning: Phairytale tilbyder personligt tilpassede lydeventyr, hvilket giver en super god kundeoplevelse. I stedet for standardhistorier får hvert barn en unik historie skabt kun til dem.

AI Teknologi: Vores brug af AI sikrer kvalitet og variation i hver historie, hvilket betyder, at ikke to eventyr er ens.

Bidrager til Børns Udvikling: Ud over underholdning tilbyder Phairytale historier, der er designet til at styrke selvværd, formidle livslektioner og fremme en positiv tankegang hus barnet.

Brandet: Navnet og domænet Phairytale (Phairytale.com) er fedt og "smager godt". Der er mulighed for at lave super fedt indhold og visuel identitet fremadrettet, når brandet skal bygges op.

Priserne: Priserne ligger i et godt leje, så alle kan være med. Kostprisen pr. eventyr er lav, hvilket gør det muligt at tilbyde lydeventyrene til denne gode pris.

Ekspansion: Da her er tale om en 100% automatiseret online platform, så er det muligt at skalere uden det kræver ekstra hænder eller manuelt arbejde.

Partnerskaber: Muligheder for samarbejde med skoler, børnehaver eller andre pædagogiske platforme kunne udvide rækkevidden og bringe Phairytale ind i mere traditionelle uddannelsesmiljøer.

Stigende Efterspørgsel: I en tid, hvor forældre søger kvalitetsindhold til deres børn, og personalisering bliver en nøgle i forbrugeroplevelsen, er Phairytale godt positioneret til at ride på denne bølge af efterspørgsel.

Strategi

Strategien er at bygge hele kundebasen op via ambassadører, som henviser nye kunder, som så kan henvise deres følgere osv.


Til formålet er der brugt lang tid på at udvikle netop et ambassadør-system, som håndterer alt fra unikke ambassadør-links, REAL TIME registrering af kliks på ambassadør-links, antal salg, ambassadør indtjening osv.


Platformen er med andre ord klar til at værste i det tempo man måtte ønske.

Vision

Ligesom Phairytale er skabt på et håb om at styrke og glæde en masse børn (og forældre), så håber jeg da inderligt, at den kommer til at berøre tusinder af børn og forældre verden over på sigt!

Phairytale er på forkant i en branche, som står overfor en rivende udvikling, hvorfor jeg ser store muligheder for virksomheden. Hellere starte nu og være på forkant, end om 5 år :)

Ideel køber

Phairytale kan drives af alle - man behøver ingen viden om teknik overhovedet. Alt er lavet, så der skal udelukkende fokuseres på markedsføring og da den er tænkt som værende via det indbyggede ambassadør-system, så er det jo blot at hive fat i en masse relevante influencere, bloggere mv. indtil vognen er "skubbet igang" og nye salg kommer til at skaffe nye salg.


Så en lyst til at drive sin egen virksomhed, vil jeg sige, er det vigtigste.


Om man er lønmodtager, som gerne vil være selvstændig eller om man er selvstændig med erfaring, det er sådan set lige meget. Kunne også være man var to kvinder, som synes Phairytale kunne være en god mission at begive sig ud på. Mulighederne er mange :)

Opstartshjælp

Jeg står naturligvis til rådighed indledningsvist, og sørger for at du ved hvordan det hele fungerer.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
120.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
10 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1569

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
37085

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
11-02-2024
Udbudspris 119.000 DKK