Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 125.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Dropshipping-platform, der forbinder netbutikker med leverandører til salg - Mere end 5.000 oprettede brugere

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Overtag en færdigudviklet SaaS løsning, med allerede betalende kunder (abonnement)

Vendino er en dropshipping-platform, der forbinder netbutikker med leverandører. Løsningen har til formål at hjælpe nye iværksættere i gang med at finde produkter til deres første eller eksisterende webshop, uden at skulle binde kapital i et varelager.
Der er allerede faste betalende kunder og mere end 5.000 oprettede brugere på platformen, hvoraf mange benytter demo-versionen.
Systemet er blevet udviklet siden medio 2020 og understøtter de mest udbredte shopsystemer (Shopify, WooCommerce & DanDomain).
Foruden de nuværende indtægtskilder som primært baserer sig på abonnementer, er der også mulighed for at skabe indtægt fra andre kilder såsom affiliate (Shopify og andre shopsystemer).

Økonomiske nøgletal

Omsætning: 38.904 kr. p.a.
Dækningsgrad: 56% (med udgangspunkt i nuværende antal kunder - jo flere kunder, desto højere dækningsgrad)

Overskud før skat: 21.804 DKK

Produktet

Vendino hjælper sine kunder med at kunne automatisere produktoprettelse og løbende opdatering af varelager, så det hele tiden stemmer overens med leverandørens lagerantal. På den måde undgår kunden (netbutikken), at sælge varer, som ikke er på leverandørens lager. Samtidig giver det netbutikken den fordel, at der ikke bindes penge i varelager, da dropshipping-modellen baserer sig på, at varerne bliver sendt direkte fra leverandøren til kunden.

Der er stor efterspørgsel efter dropshipping-løsninger, hvilket også afspejler sig i de mange henvendelser, oprettede brugere og kunder, som vi bliver mødt af.

Såfremt du ønsker at overtage en etableret online-forretning med fast betalende kunder hver måned, så er denne virksomhed den rette for dig.

Markedsføringskanaler

Udelukkende via organiske kanaler såsom Google, YouTube og gennem eksterne partnerskaber med integrationspartnere.

Omkostninger

Hosting: 1.000 pr. md.
Betalingsgateway: 325 pr. md.

Aktiver

Domæner: Primært .com og .dk
Platformen: Færdigudviklet platform med betalende kunder
Nyhedsbrev: Ca. 680 tilmeldte
Brugere: +5.200 oprettede brugere (både aktive og inaktive)

Virksomhedens historie

Vi startede Vendino med ønsket om at gøre det nemmere for nystartede netbutiksejere, at finde produkter uden at binde penge i et varelager. Der er løbende blevet udviklet mange timer på platformen med det formål, at tilpasse løsningen til de behov der var i markedet. Udover de mange udviklingstimer, er der også lagt mange timer i at lave samarbejder med integrationspartnere. Vi startede i sin tid løsningen uden at kræve betaling fra vores brugere, og formåede ved at implementerede brugerbetaling at gøre forretningen rentabel. Da vi startede løsningen var dropshipping trenden begyndt, og den er sidenhen taget til i styrke. Vi tror på, at behovet er kommet for at blive og med de rette kræfter kan det blive en international success, ligesåvel som det kan blive en fantastisk passiv indtægt (hvis det er det man ønsker). Vendino har for os også været en personlig udviklingsrejse, der har åbnet nye døre, som vi ønsker at forfølge. Derfor ønsker vi at sælge virksomheden, da vi helst ser virksomheden leve videre med ny ejer(e).

Markedet

Markedet for dropshipping-løsninger vokser i takt med, at der generelt er større fokus på at minimere omkostninger og kapitalbinding. Netbutikker søger alternative løsninger og her er det at undgå at binde penge i et varelager, samt automatisere manuelle processer to af de løsninger.

Stærke sider

En af virksomhedens styrker er, at indgangsbarrieren for at komme i gang med at bruge produktet er meget lav. Man kan komme i gang gratis og de betalte abonnementsløsninger starter ved et prispunkt på 199,- om måneden.

Der er mulighed for at udvide løsningen til andre markeder, da virksomheden er online-baseret.

Ideel køber

Den/de ideelle køber/købere har indgående kendskab til betalt annoncering og/eller har programmeringserfaring.

Opstartshjælp

Der tilbydes opstartshjælp efter aftale. Omfanget af opstartshjælp afhænger af behov og endelig salgspris.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1480

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
36731

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
09-10-2023
Udbudspris 125.000 DKK