SaaS markedsføringsværktøj til virksomheder

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Produktionsklar applikation samt plugins

🚀 WeNotify: Styrk forbindelsen mellem virksomheder og deres kunder! 🚀

🌐 Direkte forbindelse med kunderne: WeNotify er en kraftfuld SaaS-applikation, der bringer virksomheder og deres kunder tættere sammen. Via browsernotifikationer kan brugere nu modtage skræddersyede rabatkoder og eksklusive tilbud fra de virksomheder, der er tilsluttet WeNotify. Vi gør det enkelt at levere værdi til kunderne, når de har mest brug for det.

WeNotify har et enormt potentiale, der kan gøre en betydelig forskel for virksomheder, når det kommer til at forbinde med deres kunder og øge deres omsætning.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har ingen økonomiske nøgletal endnu, da denne endnu ikke er blevet udgivet i produktion.

Produktet

📊 Sporing og intelligent notifikation: WeNotify overvåger brugernes aktivitet og udløser automatisk notifikationer, når de besøger en samarbejdspartner. Dette betyder, at kunderne aldrig går glip af de spændende tilbud, dine kunder har at tilbyde.

📈 Dashboard for dataindsigt: Med vores brugervenlige dashboard kan kunderne få adgang til en bred vifte af data, der indsamles om aktiviteter fra plugin. Dette giver mulighed for at forstå deres adfærd og præferencer bedre, så dine kunder kan tilpasse tilbud og forbedre kundeoplevelsen.

🧐 Tilpasning efter behov: Ejerne af WeNotify har fuld kontrol over dataindsamlingen og kan tilpasse pakker og priser i overensstemmelse med kundens specifikke krav. Dette giver dig mulighed for at skræddersy løsningen, så den passer perfekt til dine forretningsmål.

💼 For alle virksomheder: WeNotify er designet til at imødekomme behovene for virksomheder i alle størrelser og brancher. Uanset om det er en nystartet iværksætter eller en veletableret virksomhed, kan WeNotify hjælpe med at styrke forholdet mellem dine kunder og brugerne af plugin.

Demo af systemet kan aftales hvis der er interesse, da systemet er taget af nettet.

Omkostninger

Hele setup kan driftes for ca 200 kr/md. Der kræves skalering af setup og driftsomkostninger, hvis mange brugere tilgår på samme tid.

Opstartshjælp

Som opstartshjælp vil jeg gerne smide 25 timers gratis udvikling i projektet. Disse timer kan benyttes fuldstændig som køber ønsker. Om det er rettelser eller ny-udvikling er fuldstændig op til køber. Dette har en ca værdi af 20.000 kroner.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
50.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
10 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1648

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
36720

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
03-10-2023
Udbudspris 150.000 DKK