Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Chatbotai.dk - Få tilpasset chatbot software lavet med AI trænet på forretningsdata

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Med vores SaaS-platform kan du på få minutter få lavet din helt egen chatbot, som har din data i context og derfor kan give bedre og mere akkurate svar omkring din virksomhed!

ChatbotAI er lavet for at kunne konkurre med andre danske chatbot løsninger, som kan være meget dyre og upersonlige. Til en mindre månedlig pris, vil vi tilbyde en avanceret chatbot som får alt sin information fra virksomhedens hjemmside, pdf guides, lange dokumenter eller andet relevant data som brugeren selv vælger.

På få minutter er en kunde i stand til at oprette en personlig chatbot, og har rig mulighed for at få den integreret på deres hjemmeside ved at copy paste to linjer kode.

Der er i øjeblikket høj efterspørgsel efter AI løsninger, og det kommer efter min mening kun til at stige og der er derfor rigtigt meget potentiale i det her produkt.

Økonomiske nøgletal

Produktet er stadigvæk pre launch, og der er derfor ikke meget at snakke om økonomisk. Men der er integreret betalingsløsning med Stripe, og der er lavet 5 forskellige abbonnomentsløsninger man kan vælge imellem. Hvis man skal tage imod betalinger fra Danmark, så mangler der at blive integreret 3D secure flow.

Produktet

Vores produkt tilbyder en ideel løsning for virksomheder, der ønsker at effektivisere deres kundeservice og support, uden behov for yderligere ansatte. Lad os tage et eksempel: Du driver en virksomhed, der sælger støvsugere, og du har en omfattende katalog af vejledninger og brugermanualer - en for hver af dine 20 forskellige modeller.

Forestil dig, at du kunne oplade alle dine brugermanualer til en intelligent chatbot, der har evnen til at besvare specifikke spørgsmål omkring hvert produkt - og det døgnet rundt.

Med vores løsning bliver det en realitet. Du behøver ikke at ansætte flere medarbejdere til at håndtere visse supportrelaterede spørgsmål, og du kan potentielt eliminere omkostningerne ved løn til et supportteam. Samtidig sikrer du, at din kundeservice er tilgængelig døgnet rundt, hvilket øger kundetilfredsheden og kan give din virksomhed et konkurrencemæssigt forspring. Dette gør vores produkt til en win-win løsning for både virksomheder og deres kunder.

Markedsføringskanaler

Produktet er ikke blevet markedsført endnu.

Omkostninger

Der er er ingen omkostninger udover hosting af produktet, det er hostet med følgende:

Render:
Backenden er hosted på render, og fordeler sig over 3 forskellige services.
143 kr månedligt

Vercel:
Frontenden er hosted på vercel, og det er gratis.

OpenAI(Valgfri):
Der er brugt OpenAi api kald til foreksempel at finde de mest relevante links udfra ens hjemmeside, eller omformulere tekst så det er mere forståeligt. Dette er ikke nødvendigt men godt til at forfine proccesen.
100-200kr månedligt.

AWS S3:
Filer er hosted på AWS og er prissat på $0.023 per GB, en gennemsnitlig chatbot fylder ikke meget mere end 10mb. Så det er nærmest en ubetydelig omkostning, medmindre man når op i en virkelig stor skala.

De her omkostninger kan jo selvfølelig ændre sig, hvis der skulle komme mange brugere på. Alt er hosted med cloud, så det burde ikke være en krig at få det opskaleret i tilfælde af det.

Virksomhedens historie

Virksomheden sælges fordi jeg er studerende og freelance softwareudvikler, så jeg har hverken tid eller resourcer til at markedsføre produktet og vil derfor se mulighederne for salg.

Opstartshjælp

Jeg vil med glæde gerne hjælpe med at forklare tech stakken, og hjælpe med spørgsmål over mail uden betaling de første 2 uger.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
100.000 DKK
Finansiering løbetid:
6 måneder
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
966

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
36491

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
03-08-2023
Udbudspris 250.000 DKK