Lemenu.dk søger partnere - masser af organisk trafik og attraktivt marked

Rømersvej, Ikast
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Vil vil være førende indenfor formidling frokostordninger og festmåltider fra underleverandører
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Den nuværende ejerkreds har tidligere generet kvalificerede leads fra LeMenu til cateringvirksomheder, som blev afsat på abonnement til 1000 kr. i måneden (alternativt salg pr. lead). Der blev solgt 21 abonnementer på 8 uger hvorefter "forsøget" blev stoppet. Disse blev solgt af en tidligere ansat, som ikke viste sig at være den rigtige til at drive LeMenu (Lavede ca. 10-15 udgående opkald om ugen). Vi har haft svært ved at finde nogen, som vi troede på. Derfor leder vi efter en partner, som kan være aktiv særligt ifbm. salg.

Regnskab

Afkastningsgrad
-265%
Soliditetsgrad
-1461%
Likviditetsgrad
5%

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har for nuværende ingen rigtig omsætning jf. ovenstående forklaring. Projektet har været i dvale efter corona og vi har aldrig rigtig taget fat på det igen. Vi har stillet likviditet til rådighed via et lån til virksomheden som allesammen er gået til udvikling og eksperimentering, så vi er ret langt i fasen med at forstå markedet og projektet.

Produktet

Bag Lemenu står en af landets største storkøkkenleverandører med stor kundekontakt og kendskab til branchen, et førende marketingsbureau samt en virksomhed indenfor webudvikling / programmering. Der er arbejdet meget intensivt med organisske søgninger i alle årene og eksperimenteret med at få fundet den rigtige formel til organisk søgning.

Idet den nuværende ejerkreds også har øvrige projekter er der desværre aldrig nogen der har taget LEAD på dette ellers gode projekt hvorfor det mest bliver på idé og eksperimentplan til trods for stor enighed om potentialet.

Ønsker:
Vi ønsker en aktiv partner, som kan være lead på projektet og kommerciel ansvarlig. Commitment og ansvar er nøgleordet. Den nuværende ejerkreds ønsker i langt højere grad at være passiv i forhold til den daglige drift. Den nuværende ejerkreds ønsker at se proof of concept (kan vi finde aftagere til leads i større skala) førend vi bruger flere penge på projektet.

Vi leder derfor efter en klog driftspartner og ikke penge. Derfor lægger vi op til en aftale, hvor commitment og upside er høj, men den økonomiske forpligtelse ligger på et minimum.

Strategisk tilgang:
Vi ønsker ikke at bruge flere penge på marketing, førend vi har en positiv businesscase. Vi forestiller os at man sælger/garanterer x antal leads eller abonnementer til kunde (cateringvirksomheder), de betaler forud og så går marketing i gang. På den måde finansierer salget marketing. I tilfælde af vi ikke kan levere loveds leads, må vi til lommerne eller finde andre kompromisser som f.eks. at forlænge med 3 måneders gratis tilstedeværelse.

Omsætning for Lemenu kan potentielt ske på én eller flere af følgende måder:
• Løbende abonnement for leverandørens tilstedeværelse på Lemenu (telefonnummer, mailadresse og menu vises)
o Evt. Inkl. X antal leads
• Salg af leads pr. Stk.
• Banner eller samarbejde med f.eks. vinleverandører (vi ved kunden skal holde et arrangement)
• Topplacering på siden (foretrukne leverandører) mod ekstrabetaling

Vi er med på at eksperimentere og finde den retning der gør det nemmest også i forhold til den retning kommende partner ser mest potentiale i (abonnement / lead / banner eller en kombination)

Værditilbud:

Op til 25% af selskabet (Der er brugt ca. 750.000 kr. indtil nu - dette er primært udvikling af platformen, seo og marketing)

Finansieres ved:

Medejerskab skal finansieres ved minimum 50.000 i kontanter (lånes tilbage til selskabet til driftomk. såsom revisor, markedsføring mv.). Derudover vil kommende partner forpligte sig til at arbejde 3 måneder fuldtid på projektet uden løn - en periode hvor der forhåbentlig skaffes likviditet til at kickstarte markedsføring, salg mv.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1924

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
36474

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
26-07-2023
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 50.000 DKK