Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Findsøvn.dk - Affiliate side med fokus på senge

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Findsøvn.dk hjælper køber med at finde den rette seng vha. guide og tips, siden har stor potentiale, hvis man bruger tid og penge på den, eventuelt på SEO og/eller markedsføring. Der er testet lidt med FB annoncer som ser ud til at køre rigtig fint med en cpc på under 1 kr.

Siden har været profitabel siden første måned og der er siden november 2022 solgt 20 senge med omsætning på over 180.000 kr. og en indtjening på 11.000 kr. Der er minimal vedligeholdelse og hjemmesiden er opbygget i Wordpress og Elementor til at designe diverse sider, samt DataFeedR til at opdatere priserne på de forskellige vare.

Siden sælges eftersom jeg har et andet arbejde som tager det meste af min tid.

Så hvis du ønsker en hjemmeside med allerede gode muligheder for indtægt ved overdragelse og hvor du ikke skal bestille det store samt hvor du kan brillere med dine markedsføring skills, så er Findsøvn.dk noget for dig.

Økonomiske nøgletal

Siden har været profitabel siden første måned og der er siden november 2022 solgt 20 senge med omsætning på over 180.000 kr. og en indtjening på 11.000 kr.

Siden har stort potientiale og vi regner stærkt med, at allerede efter det første år vil siden have tjent over 20.000 kr.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Der er minimale omkostninger til webhost og DataFeedR.

DataFeedR er slået fra i juli måned.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
944

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
36398

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
03-07-2023
Udbudspris 50.000 DKK