Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Største regnskabsanalyse blog - 5000 månedligt besøgende organisk

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Regnskabs-analyse.dk

På regnskabs-analyse.dk kan man finde omfattende information og værktøjer, der hjælper dig med at afkode og analysere virksomheders økonomiske præstation. Uanset om du er en erfaren business mand, en studerende inden for økonomi eller bare nysgerrig efter at forstå erhvervslivet bedre, er vores side skræddersyet til at imødekomme dine behov.

Her bliver der udforsket forskellige nøgletal og analytiske modeller, der giver dig mulighed for at vurdere en virksomheds økonomiske sundhedstilstand, indtjeningsevne, rentabilitets, likviditet og meget mere. Vores indhold er struktureret på en letforståelig måde, så selv komplekse koncepter bliver tilgængelige og brugbare for alle.

Udover at tilbyde viden og teori giver vi også praktiske eksempler og case studies, der illustrerer, hvordan man anvender regnskabsanalyse i den virkelige verden. Vi opdaterer vores indhold løbende for at afspejle de seneste tendenser og metoder inden for erhvervsøkonomi og regnskabsanalyse.


Økonomiske nøgletal

På nuværende tidspunkt genererer siden ikke betydelige indtægter, med kun omkring 500 kr om måneden. Derfor har jeg besluttet at sælge siden. Med den høje trafik, der allerede er etableret, forventer jeg, at en ny ejer vil have mulighed for at maksimere indtjeningspotentialet.

Som ny ejer af siden vil du have friheden til at udforske forskellige indtjeningsmuligheder, såsom affiliate-marketing, sponsorerede indhold, annoncering eller oprettelse af premium-tjenester. Ved at udnytte den målrettede målgruppe af erhvervsinteresserede besøgende kan du skabe en indtægtsstrøm, der passer til dine mål og ambitioner.

Ved at overtage siden får du en etableret platform med en solid læserskare og en trofast brugerbase, der allerede har vist interesse for erhvervsøkonomisk viden og nøgletal. Dette giver dig mulighed for at fokusere på at optimere og udvide indholdet, implementere strategier til brugerfastholdelse og udvikle en indtægtsmodel, der passer til dine forretningsmål.

Produktet

Regnskabs-analyse.dk er en affiliate-side til billy.dk. Med vores imponerende månedlige besøgstal på over 5000 er denne hjemmeside det perfekte sted for dig, der er dygtig til at omsætte trafik til kunder."

På vores hjemmeside har vi etableret en spændende partnerskabsrelation med billy.dk. Som tilknyttet partner har du mulighed for at drage fordel af vores kraftige besøgsstrøm ved at henvise potentielle brugere til billy.dk og tjene attraktive provisioner for hver vellykket konvertering.

Markedsføringskanaler

Hele 90% af trafikken på siden kommer fra SEO (Søgemaskineoptimering). Jeg har opnået høje placeringer på mange af de mest populære søgeord, og især søgeudtrykkene "regnskabsanalyse," "Dupont-pyramiden" og "værdikædeanalyse" rangerer jeg som nummer 1 i søgeresultaterne. De resterende 10% af trafikken kommer enten fra direkte søgninger eller henvisninger fra andre hjemmesider.

Den betydelige andel af trafik fra SEO viser, at Regnskabs-analyse.dk er en troværdig og autoritativ kilde inden for erhvervsøkonomisk information. Ved at opnå førsteklasses placeringer på nøgleordene har jeg formået at tiltrække en stor og relevant målgruppe af besøgende, der aktivt søger efter information om regnskabsanalyse og relaterede emner.

Den direkte søgetrafik og henvisningstrafik fra andre hjemmesider er også et positivt tegn, da det viser, at siden har opnået anerkendelse og bliver anbefalet af andre kilder.

Med sådan en stærk SEO-tilstedeværelse og en varieret trafikkilde er Regnskabs-analyse.dk godt positioneret til at drive yderligere vækst og indtjening. Med den rigtige strategi og optimering af indholdet kan du udnytte den eksisterende SEO-styrke og tiltrække endnu flere besøgende og potentielle kunder.

Hvis du ønsker at overtage siden, får du ikke kun glæde af den solide trafik, men også muligheden for at bygge videre på den eksisterende succes og udvide indtjeningspotentialet gennem forskellige monetiseringsmetoder.

Opstartshjælp


Jeg er åben for at fortsætte med at være en del af virksomheden og yde min ekspertise og assistance så meget som muligt, hvis der er behov for det. Jeg ønsker at sikre en problemfri overgang og fortsætte med at bidrage til den fortsatte succes for siden.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1976

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
36311

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
09-06-2023
Udbudspris 20.000 DKK