CoolWear.dk

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Affiliate side

CoolWear.dk tilbyder en ubesværet forretningsmodel fri for de almindelige hindringer, der normalt følger med traditionel detailhandel. Ingen bekymringer med returneringer, ingen kundeklager over potentielle mangler, og ingen udfordringer med at pakke og afsende varer.

Det unikke ved CoolWear.dk ligger i dets drift udelukkende som en affiliate platform. Vi handler ikke med varer, men tilbyder annonceplads i samarbejde med nøje udvalgte partnere. Vores rolle er at facilitere en forbindelse mellem forbrugerne og disse tredjeparts websteder, hvilket gør os til en formidler snarere end en traditionel detailhandler.

Det er vigtigt at bemærke, at CoolWear.dk ikke er en uafhængig tøjbutik. Vi har intet varelager og er ikke involveret i nogen form for fysisk varehandel. Vi står ikke til ansvar for indholdet eller handlingerne på tredjepartswebsteder eller af enkeltpersoner, som du kan få adgang til gennem links eller e-mails via CoolWear.dk.

Dette er en nem og overskuelig måde at drive en online forretning på, hvilket gør CoolWear.dk til en attraktiv mulighed for potentielle købere.

Økonomiske nøgletal

CoolWear.dk, et splinternyt website med et bemærkelsesværdigt domænenavn, tilbyder en unik mulighed, der er fyldt med potentielle fordele.

Friske muligheder: Som en nystartet side, er CoolWear.dk en blank tavle, klar til at blive formet og udviklet i en hvilken som helst retning, der passer køberens vision. Der er ingen eksisterende operationer eller forpligtelser, der skal navigeres omkring, hvilket giver den nye ejer maksimal frihed og fleksibilitet.

Attraktivt domænenavn: CoolWear.dk har en umiskendelig appel - det er kort, slående og umiddelbart relateret til tøjbranchen. Et sådan domænenavn kan have en stor indflydelse på brandgenkendelse og SEO, hvilket vil være en stor fordel, når man skal markedsføre sitet.

Markedsføringspotentiale: CoolWear.dk er det perfekte grundlag for en omfattende marketingkampagne. Med lidt indsats inden for SEO, social media markedsføring, og gennem egen hjemmeside eller andre digitale kanaler, har denne side enormt potentiale for at generere betydelig trafik og konverteringer.

Ingen forudgående omsætning: CoolWear.dk's manglende omsætningshistorik skal ikke ses som en ulempe, men som en mulighed. Den nye ejer vil have friheden til at forme virksomhedens fremtidige omsætningsstrømme uden at være bundet af tidligere resultater.

Affiliate-klar: CoolWear.dk er sat op til at drage fordel af affiliate marketing indtjeningsmuligheder. Dette er en skalerbar indtægtsstrøm, der kan udvikles og vokse med korrekt markedsføring og ledelse.

Samlet set er CoolWear.dk en spændende mulighed for en iværksætter med visionen og drevet til at udnytte dets mange fordele og skabe en succesrig online virksomhed.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

CoolWear.dk præsenterer en unik platform, hvor der er mulighed for at promovere en mangfoldighed af produkter gennem affiliate aftaler. Det kan være alt lige fra finansielle produkter som lån, til bæredygtige varer, der støtter en grønnere og mere ansvarlig livsstil.

Som en virksomhed er CoolWear.dk dedikeret til at støtte bæredygtighed, genbrug og genanvendelse. Dette inkluderer også en kærlighed for retro- og vintageprodukter, både nye og brugte, hvilket afspejles i vores udvalgte samarbejdspartnere. CoolWear.dk har en stringent proces for at håndplukke websteder, som er betroede og seriøse. Kun de danske webshops, der opfylder vores høje standarder, overvejes til samarbejde, idet CoolWear.dk primært fokuserer på at arbejde med lokale danske virksomheder.

Det er vigtigt at understrege, at CoolWear.dk fungerer som en reklame- og informationsplatform. Vi har ingen direkte forbindelse eller ansvar over for nogen af de webshops eller individer, der fremvises på CoolWear.dk. Vores mission er at fremme et udvalg af produkter og virksomheder, vi mener, vores publikum vil finde værdifulde, mens vi samtidig støtter bæredygtighed og lokale virksomheder.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

CoolWear.dk er designet med en strømlinet og omkostningseffektiv driftsstruktur i tankerne. De månedlige omkostninger er minimal, hvilket giver en attraktiv forretningsmodel med potentiale for høj afkast på investeringen.

1. **Drift på WordPress:** CoolWear.dk er bygget på WordPress, en platform kendt for sin brugervenlighed og fleksibilitet. Dette reducerer behovet for teknisk ekspertise, og dermed også omkostningerne ved vedligeholdelse og opdateringer af webstedet.

2. **Serveromkostninger:** Driften af CoolWear.dk kræver en server for at holde hjemmesiden aktiv og tilgængelig for besøgende. Denne faste omkostning ligger på 295 kr. om måneden. Dette er en lille pris at betale for det digitale rum, der er vært for virksomheden.

3. **Ingen Lønudgifter:** Da CoolWear.dk er designet til at fungere mestendels autonomt, er der ikke behov for løbende lønudgifter. Selvfølgelig, som ejer, kan du vælge at ansætte medarbejdere eller freelancere til specifikke opgaver efter behov.

4. **Ingen fysiske lokaler:** Da CoolWear.dk er en online virksomhed, er der ingen husleje, ejendomsforsikring eller andre omkostninger, der normalt er forbundet med fysiske lokaler.

5. **Ingen lageromkostninger:** CoolWear.dk opererer som en affiliate platform, hvilket betyder, at der ikke er behov for at holde et fysisk lager af varer. Dette eliminerer alle omkostninger forbundet med lagerhold, såsom indkøb, opbevaring og forsikring.

Som et resultat af denne struktur, er CoolWear.dk en lavomkostnings-, højafkast-virksomhed, der er ideel for en ejer, der søger en nem, overskuelig og omkostningseffektiv online forretning.

Aktiver

Aktiver må i dette tilfælde være de affiliet aftaler der allerede er forhandlet på plads til sitet CoolWear.dk, samt det søgeoptimering der er lavet til sitet.
Der er ingen fysiske aktiver da det er en 100% Internet baseret webshop.

Ideel køber

Dig som ikke har tid og overskud til kundeservice, pakke pakker, returvare, osv.
Til dig der heller vil ligge på en strand sydpå mens du helt automatisk tjener penge.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1081

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
36078

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
24-03-2023
Udbudspris 95.000 DKK