Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

[SaaS virksomhed] Tid er penge - Behandlere sparer begge dele med Nordiums booking- og administrationssoftware.

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Abonnementsløsning designet til et stigende marked af behandlere

Markedet for og antallet af behandlere indenfor alternativ og komplementær behandling er stødt stigende i Skandinavien, men udbuddet af administrations- og/eller bookingløsninger er forældede, svære at forstå eller overkomplicerede (dyre). Med Nordium sælger du selvstændige behandlere en komplet løsning til styring af aftaler, skema, online booking, online synlighed og klienter på en attraktiv abonnementsløsning. Softwaren er designet og udviklet med løbende indsamling af brugerbehov og feedback, hvilket har gjort Nordium til den nok mest brugervenlige samlede løsning til behandlere på markedet. Prøv selv på www.nordium.dk :-)

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har ikke haft nævneværdig salg. Platformen har serviceret over 300 brugere fordelt over behandlere og deres tilmeldte klienter. Platformen er derfor brugertestet med PoP. I nuværende bliver Nordium fortsat brugt af brugere, som er bekendt med virksomhedens mulige opkøb.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Nordium er en innovativ løsning til planlægning af aftaler i klinikker bestående af et administrationssystem samt en online booking platform, der er designet til at strømline bookingprocessen både for praktiserende og deres kunder. Platformen giver praktiserende mulighed for at angive deres egen tilgængelighed og håndtere deres tidsplan i realtid, hvilket giver dem større kontrol og fleksibilitet over deres tid. Kunder kan derefter se praktikerens tilgængelighed og booke aftaler direkte gennem platformen, med mulighed for at vælge en bestemt service, praktiker og tidsinterval, der passer til deres behov.
Derudover indeholder Nordiums software flere funktioner, der er specielt tilpasset behovene hos behandlere. For eksempel giver platformen praktikere mulighed for at administrere deres klientbase, holde styr på deres aftalehistorik og sikkert opbevare deres klients personlige oplysninger. Platformen inkluderer også et online betalingssystem under udvikling, der giver praktikere mulighed for at modtage betalinger direkte gennem platformen. Samlet set er Nordiums innovative løsning til planlægning af aftaler i klinikker designet til at gøre bookingprocessen mere effektiv og bekvem både for praktiserende og deres kunder, samtidig med at den giver praktikere de værktøjer, de har brug for til at administrere deres tid mere effektivt.

Nordiums innovative planlægningsfunktion giver behandlere mulighed for at tilpasse og gemme deres ugeskema som en skabelon. Ugeskemaet tilpasses vha. et simpelt bloksystem der tillader behandleren at kontrollere deres tilgængelighed og spildtiden mellem aftaler, der ofte anses som et problem i de klassiske bookingsystemer. Dette giver praktikere mere kontrol over deres tid og mulighed for at optimere deres arbejdsdag.

Det består Nordium af:

- Online sider -
Nemt redigerbare UX optimerede salgssider
SEO-optimering
Fuldt funktionelt bloggingsystem via wordpress
Nem og intuitiv brugeroprettelse for både kunder og behandlere
Login sider og bruger gendannelse

- Bookingsystem -
Daglig oversigt over opgaver
Kalender system med overblik over kommende aftaler
- nemt system til at oprette aftaler for behandleren
- slet eller flyt aftaler
- automatiske e mail påmindelser til behandlerens kunder
Kundekartotek
- søg i kunder
- se information on kunder
- hold står på noter om kunden
- et fuldt funktionelt journalsystem
Mulighed for at definere uge skabeloner for hvordan en behandler kan bookes
- timeslots
- powerblokke

- Indstillinger -
Personlige indstillinger
Ydelser
Betaling
Ugeskabelon oprettelse

- Online profil -
En seo-optimeret offentlig side til den individuelle behandler
Online booking
Google maps integration

Markedsføringskanaler

De henvendelser vi modtager på mail eller telefon kommer udelukkende gennem Google søgninger. De sidste måneder er SEO-arbejdet begyndt at bære frugt og har bragt flere månedlige organiske henvendelser med sig.

Omkostninger

Nordium har pt. driftsomkostninger på ca. 1700 der dækker over primært hosting og eksterne services.

Aktiver

Overtagelse af Nordium inkluderer en professionel brand- og designguide udviklet af () og løbende tilrettet målruppen, Figma-filer for alle designelementer, velstruktureret og dokumenteret kode samt en betalingtjeneste under udvikling, der giver klienter mulighed for at betale for aftaler ved booking. Betalingstjenesten tilbydes gennem et partnerskab med Clearhaus, hvilket giver Nordium mulighed for at tilbyde sundhedspraktikere den mest omkostningseffektive online betalingsløsning på markedet. Udover det har Nordium SoMe-kanaler, Facebook annoncering og Google Analytics etableret samt en Mailchimp mailingliste på over 300 nystartede sundhedspraktikere og en SEO-optimeret hjemmeside, der viser platformen og funktioner samt rådgiver praktikere i etablering og markedsføring af deres klinik.

Nordium er professionelt designet efter principper indenfor brugervenlighed og usability som er opnået gennem løbende inddragelse og tests med behandlere; brugere oplever dermed højere fleksibilitet i deres skemalægning og finder løsningen nem og intuitiv at bruge. Platformen er bygget op af erfarne softwareudviklere og er en fuld custom løsning bygget på en Dotnet backend og en React frontend. Den er på nuværende tidspunkt spundet op i Heroku, men er pænt containerized i docker hvilket gør det muligt at spinde en lynhurtig instans op et hvilket som helst andet sted fx. Azure, Aws eller på en local server.

Markedet

Nordium opererer på et marked med stigende efterspørgsel efter praksisadministration og online bookingsystemer i Danmark. Flere og flere behandlere inden for akupunktur, massage og andre alternative behandlinger har behov for en nem og effektiv måde at administrere deres praksis på. Samtidig søger kunderne bekvemmelighed i form af online booking og betaling og er ofte villige til at vælge behandlere fra, hvis booking er for besværlig. Potentialet for Nordium ligger også inden for frisørbranchen, hvor der er efterspørgsel efter mere kontrol og mindre spildtid mellem aftaler, når kunderne booker online. Nordium's største konkurrent er terapeutbooking/EasyPractice, men mange behandlere er trætte af stigende priser og paywalls i systemet og kritiserer en mangelfuld support hos TP. Der kan dog ske ændringer efter et opkøb. Konkurrenten inden for frisør- og wellnessbranchen er Klikbook, der tilbyder booking og et interaktivt kort over serviceudbydere.

Svagheder/udfordringer

Nordium er stadig i en tidlig fase og kendskabet til produktet blandt behandlere er minimalt. Det kræver tekniske kompetencer samt viden indenfor design og brugerresearch at udvikle på og holde softwaren kørende. Særligt en tillidsvækkende supportløsning er vigtigt når du arbejder med denne målgruppe.

Stærke sider

Nordium er en komplet løsning til enkeltmandsklinikker, der tilbyder alt fra offentlig behandlerprofil og administration af klienter til sikker journalføring, online booking, påmindelser via sms og meget mere. Vores værdiskabende algoritme giver behandleren fuld kontrol over deres tid, selv når kunderne booker online. Der er også stort potentiale for Nordiums bookingsoftware inden for andre servicebrancher, hvor tidsbaserede aftaler er en stor udfordring. Vores software er udviklet in-house, så overlevering og support er let tilgængeligt. Nordium kan også skaleres til at håndtere flere medarbejdere i en klinik eller salon, og vi har et fordelagtigt samarbejde under udvikling med et betalingssystem.

Ideel køber

Som den ideelle køber af Nordium, vil du sandsynligvis være en virksomhed eller person med en stærk interesse i at gøre alternativ og komplementær sundhedspleje mere tilgængelig for udøvende praktikere og personer, der søger behandling. Du har ressourcerne der skal til for at markedsføre og sælge Nordium samt at udvikle og vedligeholde en SaaS-platform og engagere dig med eksisterende og potentielle brugere for at imødekomme deres behov.

Samlet set vil den ideelle køber af Nordium være en person eller virksomhed, der deler visionen om at transformere måden, sundhedspleje leveres på og som har de nødvendige færdigheder og ressourcer til at navigere Nordium til at opfylde sit potentiale samt de økonomiske ressourcer til at støtte væksten og udvikling af Nordium.

Til den rette køber der ønsker at føre det projekt vi har startet ud i livet er prisen til forhandling.

Opstartshjælp

Alt er udviklet in-house og vi tilbyder selvfølgelig vores hjælp i forbindelse med overtagelsen, inden for rimelighedens grænser. Vi stiller os til rådighed på videoopkald, telefon og mail. Mødes kan også lade sig gøre.
Vores udviklere, som har kodet siden, kan oftes rette små rettelser ub, og kender denne side ud og ind - de ville også kunne besvare spørgsmål. Oplæring i system og indsigter i målgruppen i forbindelse med overdragelse er en del af købesummen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1053

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
36033

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
09-03-2023
Udbudspris 500.000 DKK