Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 15.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Deals-ophold.dk - Affiliate webshop.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Mange muligheder for udvikling af sitet

Stort potentiale for at udvikle dette koncept, Der er gode SEO rankings på udvalgte keywords.

Det er muligt at lave sitet om, så man kan gå ud og lave aftaler direkte hosts.

Er du på udkig efter en spændende investeringsmulighed? Så er dette din chance for at erhverve dig et fantastisk website med stor potentiale - deals-ophold.dk.

Dette website har allerede opbygget en stor følgeskare og et stærkt brand indenfor tilbud på ophold og ferier i Danmark. Du vil have mulighed for at bygge videre på dette fundament og udvide websitets rækkevidde og indflydelse yderligere.

Med en intuitiv og brugervenlig platform, kan du nemt tilføje nye tilbud, samarbejde med andre virksomheder og udvide din kundebase. Det er den perfekte mulighed for at sætte din entreprenørielle ånd i spil og opnå en stærk tilstedeværelse i den hurtigt voksende rejse- og oplevelsesindustri.

Så hvis du er klar til at tage springet og investere i et website med stort potentiale, så er deals-ophold.dk det perfekte valg for dig.

Økonomiske nøgletal

Deals-ophold.dk er en platform, der tjener penge gennem affiliate marketing. Det betyder, at når en bruger klikker på et tilbud på websitet og derefter foretager en reservation eller køb på den eksterne tilbyders website, modtager deals-ophold.dk en kommission for at have henvist brugeren til den pågældende tilbyder.

Kommissionen, som deals-ophold.dk modtager, kan variere fra tilbud til tilbud og afhænger af aftalen mellem deals-ophold.dk og tilbyderen. Normalt er kommissionen en procentdel af den samlede pris for opholdet eller produktet, som brugeren har købt.

Deals-ophold.dk har således ikke nogen direkte udgifter til produktion af indhold eller til at vedligeholde de tilbud, der vises på websitet. Deres primære omkostninger består af driftsomkostninger til vedligeholdelse af platformen og markedsføring for at tiltrække brugere til websitet.

Denne forretningsmodel er fordelagtig for deals-ophold.dk, da de ikke behøver at bekymre sig om lagerbeholdning, produktionsomkostninger eller opbevaring af varer.

Generede omsætning for partnere: 18.240

Markedsføringskanaler

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
887

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
36029

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
09-03-2023
Udbudspris 15.000 DKK