On-demand mentoring platform for professionelle

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Komplet 1:1 platform der faciliterer online mentoring sessions mellem mentees og mentorer

Mød Bluementor.dk. En platform, der gør det muligt for iværksættere at booke 1:1 online samtaler med venlige og super kompetente folk! Vi startede Bluementor, så iværksættere som Amanda kan få værdifuld sparring og derfor vil jeg fremhæve, hvad hun svarede, da jeg spurgte hende om, hvorfor hun bruger Bluementor? 🤔

“Jeg var fra start vild med ideen om at have så mange spændende mentorer til rådighed for sparring. Platformen er dejlig nem at bruge og på kort tid havde jeg to rigtig spændende mentor møder. De har begge været meget givende på hver sin måde. Jeg har fået sparring på helt konkrete spørgsmål og fået overvejelser og råd med videre som jeg ikke kunne have forventet eller forudset. Rigtig givende! Som ene person i virksomheden er det uvurderligt at kunne drøfte muligheder og udfordringer med andre - og det tilbyder bluementor en særlig mulighed for”. 💡😍

Hver dag, en mentor samtale ad gangen, forbinder vi folk rundt omkring og hjælper dem videre i deres karriere, virksomhed eller projekt 🙏

Vi ville være den ledende markedsplads for on demand business mentoring i Norden, som giver alle iværksættere og studerende lige adgang til de vigtigste ressourcer: Viden og netværk. Derfor er platformen også på engelsk! 🌎🚀

Vi er så sindssygt stolte over, at 150 vanvittigt dygtige folk allerede har signet sig op som mentorer! Jeg har selv haft fornøjelsen af, at kunne booke værdifulde mentor samtaler med en lang række iværksættere gennem platformen.

Vi har været ugen startup i TechSavvy https://techsavvy.media/ugens-startup-vil-give-alle-ivaerksaettere-gratis-adgang-til-eksperter/

Økonomiske nøgletal

Bluementor er baseret på at være en gratis platform, hvor så mentorer kan fastsætte en pris og blive betalt og der tager platformen et cut per session, som er koblet op via Stripe. Vi kørte også i start på en abonnements model, hvor brugere skulle betale 99,- /md for at få adgang til at booke mentorer, men fjernede dette for at sætte skub i user acquisition. Så der er flere muligheder til at monetize det på.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Vi har skabt en platform, hvor både mentees or mentorer kan oprette en bruger. En airbnb for mentoring.

Mentees kan så browse blandt alle mentorer baseret på en lang række filtre såsom skills, ekspertise, industri, ratings og meget mere.

Når de finder den rette kan de booke vedkommende direkte og så gennem Zoom tage en online session. Platformen har et dashboard til både mentees og mentorer og et admin dashboard hvor man kan se alle users, sessions der bliver booket og meget mere. Derudover har platformen en indbygget chat funktion så brugere kan kommunikere med hinanden.

I vores aktive tid oprettere cirka 400 mentees sig og 163 mentorer og der blev booket +400 sessions.

Læs mere her: https://techsavvy.media/ugens-startup-vil-give-alle-ivaerksaettere-gratis-adgang-til-eksperter/


Markedsføringskanaler

På vores platform online og LinkedIn kanalen primært.

Omkostninger

Kun ca. 500 kr./md. da det er en online platform.

Aktiver

Vi sælger hele koden, platformen, teknologien, brugere og hjemmesiden.

Virksomhedens historie


Egentlig begyndte ideen allerede at tage form, da stifteren Victor Wolthers arbejdede for startup-virksomhederne Hilfr og Grandhood. Her så han nemlig fra første række, hvor vigtigt det er at få hjælp fra eksperter, når en ny virksomhed skal bygges. Men han så også, hvor svært det er at få fat i de rigtige eksperter.

”I et startup er man et lille team, så jeg kunne følge med i foundernes struggles med at finde den nødvendige sparring med eksperter på forskellige områder – fx fundraising, go-to market og skalering. For hvem skal man tage fat i, og hvem har lyst til at hjælpe, når man ikke kan betale et stort konsulenthonorar?” husker Victor Wolthers.

Mange ville faktisk gerne hjælpe i rollen som mentor ganske gratis. Udfordringen var bare at identificere og skabe kontakten. Og det blev grundstenen for hans eget startup: Mentor-platform Bluementor.

Udfordringen med at finde frem til den rette mentor ramte Victor Wolthers ekstra hårdt, da han skiftede startupjobbet i København ud med et hus Ry – en lille by udenfor Skanderborg, som er mere kendt for sin natur end sit iværksættermiljø.

Her blev det pludselig meget klart for ham, hvor stor en rolle de store byers iværksættermiljøerne spiller i at formidle kontakten til relevant sparring. Stifteren kalder det en skævvridning i adgang til vidensdeling, som er blevet en central rolle i missionen for Bluementor, som vil gøre det nemt at finde den rette mentor uanset geografisk afstand.

”Jeg undrede mig over, at det skulle være så svært at skabe kontakten – i 2021 må man kunne gøre det her meget, meget nemmere. Derfor vil vi digitalisere forbindelsen, og missionen med Bluementor er at skabe en markedsplads, hvor man som mentor kan stille sig til rådighed, og hvor dem der har brug for hjælpe kan finde dem – uanset hvor i verden de befinder sig,” siger Victor Wolthers.

Et advisory board med 150 medlemmer
Stifteren af Bluementor oplever, at både garvede erhvervsfolk og iværksættere faktisk gerne vil dele deres erfaringer. For dem gælder bare den omvendte problemstilling: De mangler et udstillingsvindue, der kan præsentere og stille deres kompetencer til rådighed for relevante startups udenfor deres umiddelbare netværk.

”Jeg har kontaktet stort set alle mentorerne via LinkedIn, og de vil vildt gerne være mentor. De har bare svært ved at finde ud af, hvor de gør det. Men i dag har 150 mentorer signet sig op på vores platform, og det har ført til 400 sessioner som alle har været 5-stjernede. Og det vidner jo om, at dem der signer sig op faktisk har lyst til at hjælpe,” siger Victor Wolthers.

De 150 mentorer har siden starten i sensommeren sidste år fået følgeskab af 250 brugere – alt sammen uden at bruge penge på markedsføring. Men i takt med at platformen bevæger sig fra test-fasen og mod større skala håber Victor Wolthers, at markedspladsen kan være med til at skabe en mere flydende og dynamisk tilgang til mentor-hjælp – det han kalder ”advice on demand”.

”Den traditionelle måde med én person som mentor og lange forløb, vil vi gerne udfordre. Vi er en form for advisory board med 150 mentorer, man kan plukke blandt – ud fra hvad man har brug for lige nu. Mange har jo allerede et advisory board, men hvis et startup både skal være gode til design af brugerfladen, strukturering af regnskab og have et skarpt pitchdeck, er det svært at finde én mentor, som er ekspert i det hele. Derfor vil vi gøre det muligt løbende at strikke advisory boardet sammen efter de nuværende behov – og så løbende skifte ud uden at nogen bliver sure,” siger han.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1044

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
36022

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
08-03-2023
Udbudspris 55.000 DKK