SaaS Virksomhed - Dronelog.dk - Passiv indtjening med gode optimeringsmuligheder

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

De sidste 3 år, har dronelog.dk væren en nem passiv indtægtskilde. Grundet en større investering i en anden virksomhed, ønsker jeg at sælge. Websitet er sat til salg til en billig pris under forudsætning af en nem overtagelse.
Den rette køber har mulighed for at gøre en god investering med meget lidt arbejde, da der i det sidste år har der ikke været markedsføring, opsøgende salgsarbejde eller strategiske partnerskaber. Alligevel har dronelog.dk genereret overskud.

Salget sker som en delvis virksomhedsoverdragelse, hvor du overtager alt vedr. dronelog.dk - dog ikke driftsselskabet bag (Attenfirs ApS).
Din investering vil igennem websitets abonnementer være hurtigt tjent hjem igen. Ejer du flere sites, har du desuden mulighed for at fjerne/reducere de nuværende omkostninger til hosting mv. (ca. 5.000 årligt).

Desuden er der potentiale for at videresælge sitet og kundebasen til andre aktører indenfor droneindustrien.
Uanset om du ønsker passiv indtjening, et hurtigt videresalg eller måske en kombi, er der med det rette arbejde derfor god mulighed for at lave en god investering.

Økonomiske nøgletal

Omsætning i 2021/2022 = 54.500 kr. med overskud på 47.000 kr. efter faste omkostninger. Gode muligheder for at optimere driftsresultatet ved øget omsætning og evt. sammenlægning af faste omkostninger såsom hosting, cloud osv.
Salg år til dato (1/7-31/1) = 22.400 mod 38.600 året før i samme periode.

Overskud før skat: 47.000 DKK

Produktet

Dronelog.dk er en elektronisk logbog for droneflyvninger. Dronelog.dk blev i sin tid udviklet, da lovgivningen på daværende tidspunkt stillede krav om, at professionel dronepilot skulle holde logbog over sine flyvninger. Siden er lovgivningen blevet ændret, men mange af kunderne bruger stadig dronelog.dk til at holde styr over deres egen flyvning og trække statistik på antal flyvning, længde af flyvning mv. Desuden giver dronelog.dk mulighed for at logge flyvninger på tværs af teams uanset dronemodel. Dette gør flere erhvervskunder sig brug af.

Omkostninger

2021/2022 omkostninger

Transaktionsomkostninger = 2.000 kr.
Hosting + server + cloud + diverse software = 5.500 kr. årligt

Aktiver

Du overtager websitet, domænenavnet, kundebasen og webapplikationen herunder kodebasen for dronelog.dk. Der følger intet fysisk inventar med og overtagelsen er derfor ganske nem og simpel.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2151

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
17

Annonce id-nummer:
35980

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
26-02-2023
Udbudspris 69.000 DKK