Konsulent- og tilbudsportal med stort potentiale

Sct Cathrine Vej, Hjørring
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Indhent.dk finder tre tilbud og giver konsulentrådgivning i forbindelse med udvikling af din hjemmeside, webshop eller app.

Vores nytænkende platform er skabt til at matche udviklingsopgaver med de dygtigste udviklere i Danmark, gennem særlige beregninger og sammenligning af krav og behov kan vi finde de partnere, som er bedst rustet til at løse en opgave til den rigtige pris.

Udover indhentelse af skræddersyede tilbud er Indhent.dk sat i verden for at opkvalificere og afdække udviklingsopgaver, så de er klar til udlicitering hos udviklerene. Det sikre i takt med en udspecificeret projektbeskrivelse en fordelagtigt og realistisk tilbudspris.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har endnu ikke genereret et resultat, som er værd at nævne her. Produktet har dog stort potentiale og er klar til salg og opskalering fra dag ét.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Indhent.dk hjælper danskere med at realisere deres udviklingsidéer gennem sparring, rådgivning og indhentelse af tre realistiske tilbud på udviklingsopgaver. Indhent.dk kan også bistå med fremstilling og dokumentation af udviklingsopgaver.

Markedsføringskanaler

Vores kunder har fundet os gennem god SEO-optimering, Facebook-side, Instagram-side og LinkedIn-side. Alle disse platforme medfølger ved overdragelsen.

Omkostninger

De eneste udgifter der er forbundet med driften, er udgift til hosting af hjemmeside og database. Der er tale om behov for en Apache-server med MySQL-database, så den årlige udgift dertil vil derfor være meget lav.

Årlig drift: ~300,00 DKK ekskl. moms

Aktiver

Domænet Indhent.dk, samt de bagvedliggende systemer og kildekode.

Virksomhedens historie

Hos Priverv ApS udvikler vi nytænkende digitale webløsninger, og Indhent.dk er ingen undtagelse. Vi udviklede hjemmesiden, herunder frontend og backend i foråret 2022, hvor også Indhent.dk launchede.

Vi er passionerede for at udvikle webløsninger, men vi er ikke specialiseret i salg og drift. Derfor besluttede vi i starten af 2023 at ville sælge Indhent.dk til anden part, som kan stå for at bygge det op til potentialet.

Markedet

Det er svært at fastslå nøjagtigt, hvor stort markedet for hjemmesideudvikling i Danmark er, da det varierer afhængigt af en række faktorer såsom størrelsen på virksomheder, deres online tilstedeværelse og deres behov for hjemmesider. Men ifølge Schätzungen kan det estimeres, at markedet for hjemmesideudvikling i Danmark har en størrelse på mellem 500 millioner og 1 milliard danske kroner årligt.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
75.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
15 %

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1502

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
35743

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
28-12-2022
Udbudspris 200.000 DKK