Jaspi.io søger kapital til videreudvikling samt markedsføring af AI chatbot

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Både investorer og partnere søges!
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Jaspi er en automatiseret AI-drevet chatbot. Vi er en dansk startup-virksomhed, der lancerede i januar 2022. Siden start har vi oplevet stor efterspørgsel på vores løsning, og har fundet en stor interesse i at automatisere kundeservicen hos virksomheder.

Men hvem er Jaspi.io?
Vi er et dansk-startup, der på nuværende stadie fokuserer på effektiv og omkostningslav kundeservice. Vi sørger for at automatisere kunders kommunikation med en kunstig intelligens dreven chatbot og et chatsystem optimeret til at føre menneskelig dialog.

Økonomiske nøgletal

Økonomiske nøgletal er på nuværende stadie ikke relevante, da vi blot er startet op. Vi søger netop kapital til videreudvikling

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Kort fortalt kan virksomheder med Jaspi:
- Spare tid og penge på kundeservice, da Jaspi kan varetage op til 80% af samtalerne med kunderne
- Øge deres omsætning, da Jaspi kan hjælpe kunderne med at foretage en handling på din hjemmeside

Vi tilbyder en automatiseret chatbot der er integreret med Googles Dialogflow system, hvorfor vi kan skabe avanceret dialoger med kunderne. Konkurrencen på det nuværende marked er ikke så stor i Danmark, og der er generelt plads til en ny spiller på markedet i hele verdenen, så det er med at komme i gang mens det er muligt. Det fremtidige potentiale inden for den automatiserede kundeservice er abnorm, og man skal indtage de markedsandele man kan, før denne branche ser et stort opsving. Dette skal ses i lyset af øget fokus på inflation, hvorfor man bliver nødt til at finde alternativer til kundeservice og andre omkostninger som kan holdes nede.
Hele opstarten er finansieret af egen lomme indtil videre (vi er to med i projektet, Las og Josef).

Ved at investerer i os, investerer du i en nyopstartet virksomhed, i en branche med meget medvind og stort fremtidigt potentiale. Vi vil vove påstå at vi ligger inde med et af markedets bedste løsninger (forklaring følger), hvorfor vi har muligheden og potentialet for at blive helt store. Kundeservice er inkorporeret i næsten alle virksomheder, hvilket også betyder at vores potentielle er enorm.

Såfremt ovenstående setup lyder spændende, skal du/I være mere end velkomne til at kontakte os. Vi søger en investering på minimum kr. 450.000,- som dækker videreudvikling af chatbotten samt markedsføring. Der er lagt en klar og konkret plan for, hvad og hvordan pengene skal bruges samt tidsramme for udviklingen.

Markedsføringskanaler

Vi benytter på nuværende tidspunkt ikke betalt markedsføring

Omkostninger

Virksomheden har ingen faste omkostninger, da vi har outsourcet vores kundeservice til vores egen robot samt os selv. Dette betyder at vi som ejere har mere tid til at fokusere på marketing, kundeservice og andre ad hoc-opgaver. Dog er der to variable omkostninger. Dette gælder omkostninger webhost samt domæne (dette er meget lavt)

Virksomhedens historie

Idéen til Jaspi.io opstod i et velkendt problem ved opdagelsen af hvor vigtig kundeservicen reelt er, samt hvor omkostningsfuldt den kan være. Vi har selv arbejdet i virksomheder hvor kundeservice var alfa omega, og måtte siges at fylde stort set alt når det kom til opbygning af virksomheden. Vi skulle bruge en løsning, der hverken gik på kompromis med kvalitet og i den grad var meget billigere.

I dag, efter en længere proces, står vi med en beta model af vores produkt, produktet er integreret med Googles AI system Dialogflow, der gør fundamentet for Jaspi enormt stærkt samtidig med Jaspi hurtigt kan finde svar på kunders spørgsmål.

Se mere på: www.jaspi.io

Markedet

Markedet er på nuværende stadie i sin lave ende, med få konkurrenter. Markedet er i kraftig medvind, og potentialet er enormt. Dette skal ses i lyset af øget fokus på formindske omkostninger grundet inflation, såvel som kvaliteten af produkterne lavet af AI.

Svagheder/udfordringer

Ikke alle ved hvorfor eller hvordan en chatbot fungerer og hvilke egenskaber den har. Derfor er det et projekt der får folk til at ville høre samt vide mere - generelt sælger det sig selv, og folk lægger hurtigt mærke til en automatisk chatbot inden for AI da det lyder spændende.

Stærke sider

Når først folk har prøvet vores robot, så holder folk sig til den. Dette gælder især webshops eller andre virksomheder hvor kundeservicen fylder en stor del, da det oftest med disse webapplikationer man virkelig kan mærke den store forskel.

Strategi

Strategien er at nå ud til så mange mennesker som muligt da vi har en volumen case hvor vi kan betjene alle stort set alle som kommer ind. Vi rammer primært målgruppen indenfor webshops hvor hurtige spørgsmål er nemme at tilgå for robotten (Vi vil udvide alt løbende).

Vision

Visionen er at være blandt de største på markedet inden for AI chatrobot. Vi ønsker ligeledes at erobre store dele af det udenlandske marked hurtigst muligt.

Ideel køber

Den ideelle køber ville være en person, som har erfaring inden for SaaS og markedsføring dertil. Vi ved at markedet eksisterer, vi mangler bare den korrekte måde at komme ud til forbrugerne på.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2679

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
35632

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
14-11-2022
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 150.000 DKK