Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 395.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Selskab med 4 veletablerede og overskudsgivende låneformidlingssites sælges - over 100.000 registrerede brugere i Danmark - kræver kun 10 minutters arbejde om ugen

Strandvejen, Hellerup
Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Lendr ApS driver websites under 4 stærke brands: Minilån, Extralån, 123kredit og MaxKredit, med samlet over 100.000 registrerede brugere. Hele forretningen er automatiseret og kræver kun få minutters opmærksomhed om ugen. Overskud år efter år.

Fuldt automatiseret virksomhed med 4 websites og email nyhedsbreve, som sendes ud til egen stor database med registrerede brugere. Selskabet kræver ingen ansatte og ingen udgifter til ekstern markedsføring. Stort set hele omsætningen er overskud.

Selskabet ejer 4 stærke brands: Minilån, Extralån, 123kredit og MaxKredit, som formidler kontakten til låneudbydere på det danske marked via affiliate-samarbejde.

De 4 websites er bygget på fælles egenudviklet IT-platform med mange avancerede segmenteringsmuligheder for visning af lånetilbud, udsendelse af email nyhedsbreve, mv.

Regnskab

Afkastningsgrad
45%
Soliditetsgrad
80%
Likviditetsgrad
509%

Økonomiske nøgletal

De 4 sites giver stabilt overskud på ca. 5-6.000 kr. pr. måned igennem de seneste 3 år ved 100% automatisering.

Produktet

Lendr ApS driver websites under 4 forksellige brands: Minilån, Extralån, 123kredit og MaxKredit, med samlet over 100.000 registrerede brugere. Hele forretningen er automatiseret og kræver kun få minutters opmærksomhed om ugen.

De 4 sites kan ses her:
https://www.minilaan.dk
https://www.extralaan.dk
https://www.123kredit.dk
https://maxkredit.dk

De 4 websites er bygget på fælles egenudviklet IT-platform med mange avancerede segmenteringsmuligheder for visning af lånetilbud, udsendelse af email nyhedsbreve, mv. Det vil være nemt at tilføje yderligere sites til platformen og evt. udvide forretningen til andre lande.

Minilån har været på markedet siden 2004 og Extralån siden 2008. Det tidligere selskab bag Minilån har igennem en årrække kørt store landsdækkende kampagner for begge brands, ikke kun online, med også outdoor og i trykte medier. Alle de 100.000+ brugere, hvoraf mange er tilmeldt email nyhedsbrevet, er registreret via formularer på forsiden af de 4 sites.

Selskabet sælges pga. fokus på andre projekter. Den nye ejer kan fortsætte den passive og automatiserede drift og få afkast hver måned, men der er også god mulighed for at vækste omsætningen og indtjeningen hurtigt ved at tilføje flere affiliate samarbejdspartnere og arbejde med SEO og SEM.

Markedsføringskanaler

Al trafik kommer organisk til vores websites, primært fra email nyhedsbreve sendt til egne brugere fra databasen.

Ingen ekstern markedsføring.

Omkostninger

Der er ingen omkostninger udover hosting (Amazon AWS) og udsendelse af email nyhedsbreve (Sendgrid). Køber kan overtage det nuværende hosting setup eller flytte siderne til egen server.

Aktiver

4 websites:
https://www.minilaan.dk
https://www.123kredit.dk
https://www.extralaan.dk
https://www.maxkredit.dk

+ 10 tilhørende domænenavne, inkl. lendr.dk (selskabets navn)

Opstartshjælp

Opstartshjælp tilbydes gratis ved overdragelsen. Alle processer er automatiseret, og sælgeren vil være til rådighed i op til 3 måneder efter salget ved evt. praktiske spørgsmål.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1796

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
35600

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
03-11-2022
Udbudspris 395.000 DKK